- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #2.341
yükselcim hoşgeldin canım bende seni merak ediyodum sabahtan beri canım yumurta öyle ortadan yok olmaz çatlamıştır onlar bence sen boş geçirme salıya kadar gün aşırı çalışmaya devam et canım hiç moralinide bozma bak maşallah bir sürü yumurtan olmuş salı ya kadar onlar büyür hamile kalma şansın dahada artar bakarsın ikiz olur ay ne güzel olur yaaaaaaaa
fıstık arkadaşlarım benim alev, gölge çiçeği nereye kayboldunuz kızlar
ya o takıntı bende de var malesef aşırı düzen takıntısı var bide hijyen takıntısı başak burcuyum zaten burç özelliğinde varmış haftasonu 2 gün deli gibi temizlik yapıyorum annem falan çok kızıyo ama içim rahat etmiyo bi türlü
valla umudum yok gibi ne yapaağımı şaşırdım 2 günde 1 kilo incir yedim salıya kadar ne yapsam bilmiyor inciri görmek bile istemiyorum artık okadar ööö oldum ya velavela bu 3 gün önceki 12 mm çatlamış olabilrmi ya okadar uğraştılar bulamadılar ne olmuş olabilirki canımıda çok yaktılar bugün hiç ağrı olmazdı
elif abla sana yazmaya çalıştım cep tel den beni sinir etti az daha kıracaktım tel bu dokunmatik ekran kullanmak bir zullum patronum burda oyüzden giremiyorum
stres de artık yapmıyorum çok rahatım çünkü bazı sorunlarımız var onları aşamadığım sürece ben stresden uzak duramayacam yumurtalıklarımın büyümemesinin sebebide eşim zaten geçen hafta benden habersiz arkadaşına kredi çekmiş bunu duyunca tepem attı ve şuan başka kişilerin borcunu öderken yine aynı şeyi yapmasını beni mahvetti büyümediğinede bir yerde sevin dim görsün yaptığı şeyi diye o yüzden rahatım allah hakkımızda hahırlısını versin bakalım salıya ne olacak
mrb kızlar bugün aşılamamı oldum çok rahattı doktorum çok olumlu konuştu bunun üstüne 2 günde kendiniz deneyin garanti olsun dedi ama eşim korkuyo napsamki? bende korkuyorum açıkçası kasıklarımda hafiften bi ağrı var bişey olurmu acaba?
günaydınlar ama kimse yok
günaydın canım ben burdayım her zaman ki gibinaber nasılsın
iyim canım biraz uykusuzum bugün sen nasılsın varmı ağrın sızın akıntın hadi bu ay bize umut ol
birde dün ne oldu biliyormusun abla hastanede bir bayan vardı oda pko hastasıymış 3 yıl önce tedaviyle daha doğrusu 2. aşılamasında bebeği olmuş şimdi 2. ciyi düşünüyorum dedi yeniden başlamya geldim ama okadar mutluki gözlerinin içi gülüyor diğer bayanlar ve ben olmak üzere herkesin kafası eğik oturuyor ama o gülücükler atıyor ben de sizin gibiydim geldim gittim oturdum bekledim dedi şimdi gelirken gözlerim doldu kafana takma benim çevremde bende olmakla birlikte pko arkadaşlarım vardı hepsi hamile kaldı o kadar büyük etken değil diyor ilk aşılamada çok dikkat etim yattım hareket etmeye korktum dedi ama tutmadı 2.cide aşılamadan sonra istanbula gittim eşimle gezdik tozduk unuttum aşılamayı dedi ve hamile kaldım dedi o kadar umut olduki bana inşallah rabbim izede bu muciye bizede yaşat isteyen herkese rabbim bu mubarek günün hürmetine sağlıkla hamle kalalım çocuklarımızı kucağımıza alalım
günaydın kızlar.dün eşimle birbirimze girdik bazen iyiki cocukta yok diyorum
hoşgeldin canım malesef zaman zaman bende aynısını söylüyorum üzülme kendine ste-res yapma ne olsa baroşıyoruz üzüntüsü streside bize kalıyor
aynen öyle oluyor
bende geçen hafta ağladım sızladım ama ne fayda olan bana oldu yumurtalıklarım büyümedi onlara göre birşey yok olmayınca suçlusuda biz oluyoruz erkek milleti işte
böyle şeyler olunca iyikide olmamış cocuk diyorum hatta ertelemye calsyrm cocuk düşüncesini.değmezler
ama üzülen yine biz oluyoruz bir bebek gördüğümüzde biz etkileniyoruz
evet öyle böyle şeyler oluncada umursamamaya calısıyorum hatta seviniyorum bile.bide cocukmu vericem ona
canım sen izmirdemisin sankiöyle hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?