Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

ikize üçüze herşeye razıyım sağlıklı olsunda canım morelim çok iyi bu ay olmazsa gelecek ay olur diye düşünüyorum gelecek ay için umudum olmasını bile bana yetiyor çok şükürler olsun artıkkafaya çok takmayacam karar aldım sadece bebek değil diğer şeyleride çünkü ben ne yaparsam yapayım herşey olacağına varıyor artık umrumda değil diyecem içim çok ferah herşey allahtan

fıstık arkadaşlarım benim alev, gölge çiçeği nereye kayboldunuz kızlar

canım benim buralardayım fazla yazamasamda takip ediyorum sizi...

bende başağım canım hemen hemen tüm özelliklerini taşırım....

canım benimde bu ay büyümemişti doktor 2 gün sonra tekrar bakalım demişti ve o iki gün deli gibi incir yemiştim 10 mm den 18 mm'e çıkmıştı incire dvm derim ben...

ya bu erkekler neden böyle anlamıyorum ya ben aynı dert yüzünden o kadar çok çektim ki evlendiğimden beri tam 70 milyar borç ödedim 4 senede ve tamamı eşimin erkek kardeşiyle annesinin borcuydu o kadar doluyum ki anlatamam sana dediğin gibi boşver herşey olacağına varır ben nerdeyse tımarhanelik oluyodum ama şimdi çok kızıyorum kendime çünkü boşu boşuna kendimi üzdüğümle kaldım benim dışında kimsenin umurunda olmadı çünkü canım o yüzden sende takma salı günüde güzel haberler alıcaksın bak görürsün

mrb kızlar bugün aşılamamı oldum çok rahattı doktorum çok olumlu konuştu bunun üstüne 2 günde kendiniz deneyin garanti olsun dedi ama eşim korkuyo napsamki? bende korkuyorum açıkçası kasıklarımda hafiften bi ağrı var bişey olurmu acaba?

merhaba canım hayırlı olsun sonucunda sana bebeğini getirsin inşallah aşılaman canım bence doktorun tavsiyesine uyun derim bi zararı olsa söylemezdi bence

günaydın canım ben burdayım her zaman ki gibi naber nasılsın

iyim canım biraz uykusuzum bugün sen nasılsın varmı ağrın sızın akıntın hadi bu ay bize umut ol

birde dün ne oldu biliyormusun abla hastanede bir bayan vardı oda pko hastasıymış 3 yıl önce tedaviyle daha doğrusu 2. aşılamasında bebeği olmuş şimdi 2. ciyi düşünüyorum dedi yeniden başlamya geldim ama okadar mutluki gözlerinin içi gülüyor diğer bayanlar ve ben olmak üzere herkesin kafası eğik oturuyor ama o gülücükler atıyor ben de sizin gibiydim geldim gittim oturdum bekledim dedi şimdi gelirken gözlerim doldu kafana takma benim çevremde bende olmakla birlikte pko arkadaşlarım vardı hepsi hamile kaldı o kadar büyük etken değil diyor ilk aşılamada çok dikkat etim yattım hareket etmeye korktum dedi ama tutmadı 2.cide aşılamadan sonra istanbula gittim eşimle gezdik tozduk unuttum aşılamayı dedi ve hamile kaldım dedi o kadar umut olduki bana inşallah rabbim izede bu muciye bizede yaşat isteyen herkese rabbim bu mubarek günün hürmetine sağlıkla hamle kalalım çocuklarımızı kucağımıza alalım

ben iyiyim canım iğneyi dün vuruldum daha hiç bişey yok ağrı sancı yok yani ay ne güzel ne mutlu ya darısı bizlerin başına inşallah canım ya bizde genetik zaten ablamda pko hastası ama şimdi 2 çocuğu var ikiside tedaviyle oldu. bende iyice emin oldum gerçekten takmamak gerekiyor bende rahatım çok şükür bu sefer öyle fazla umursamıyorum bugün mübarek gün bol bol dua edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…