Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

inşallah canım ya Allah hiç birimizi çok bekletmez inşallah bende çok duydum soğan kürünü ama çalışıyorum sabah evden erken çıkıyorum o yüzden bi türlü yapamadım

bende 6 da çıkıyorum evden ama 10 dk sürmüyor bile yani uyanınca ketıla su koyuyorum yüzümü yıkayana kadar kaynıyor cezveye atıyorum giyinene kadar soğar içersin yani ben bile yaptıysam herkes yapar:)

canım ben çıkıyorum sana iyi akşamlar pazartesi görüşürüz Allah nasip ederse hayırlı kandiller Allah gönlündeki tüm muratlarını gerçeğe çevirsin inşallah

hadı gecmıs olsun bıtanem bak ne guzel seyler duymussun bunkları duymak bıle ınsanı rahatlatıyor butun kotu dusuncelerı atmıs bulundun sevındım senın adını guzelım dualarımızı eksık etmıyelım ınsallah

bu arada pko var dediler ama 2 kez tedavisiz kendiliğinden gebe kaldım.doktorlar da şaşırdı

hos geldın canım aramıza ınsallah bu topık ugur getırır oncelıkle coook gecmıs olsun allah dusmanımıza yasatmasın sıkma canını guzelım en azından gebe kalabılmıssın ama kotu bı durum yasamıssın bende pcos hastasıyım allah tum kıymet bılen hasret cekenlere nasıp etsın ınsallah eklıyorum senı bıtanem bu arada bu topıkte pcoslu baya var bırlıkte meleklerımıze sahıp cıkalım ınsallah

hosgeldın canım ne demek her zaman beklerız amacımız zaten sohbet bılgı edınmek moralımızı yukseltmek boyle zamanda moral coook ıyı olması lazım gercekten bu durumlarda bencıl olmak gerekıyor nıye dersen ben herkezın sorununu problemını dınler uzulurdum yerı gelır aglardım baktım ben zarar goruyorum yanı bebek dusuncesıne yer kalmıyordu onun ıcın su son zamandır sadece kendımı esımı ve ınsallah bebegımı dusunmek ıstıyorum ve dusunuyorum ben nelerrrrr yasadım artık o testlerden mıgdem bulandı ay baslarını beklemekten gına geldı ama artık dusunmuyorum gelen gelsın gelmıyen geldıgınde gelsın ve subat ıcın coook umutluyum allahın ıznıyle senıde eklıyorum bıtanem ınsallah bırlıkte sohbetlerımızle meleklerımızın haberlerını alırız

ISIM==== BAT==== YAS==== SONUC====

bu guzel mubarek gunun yuzusuhurmetine insallah meleklerimizi kucagimiza almak nasip olur insallah

ebru54 === 1 subat === 25===

huzurlumutlu === 5 subat === ?===

helios_84 === 8subat === 28===

lıttlebırdıe === 8 subat === 26 ===

sesa24 === 10 subat === ?===

berceste_ === 15 subat === 31===

yuksel_89_85 === 15 subat === 22 ===

aysegul21072008 === 17 subat === 24 ===

elifyesiller === 18 subat === 28 ===

yaseku === 19 subat === 29 ===

bahar1989 === 25 subat === 23 ===

ebrardenız === ?=== ? ===

mood === ?=== 25 ===

tıkabasa === ? === 25 ===

ınsallah subat ayı ugurlu gelır bu pozıtıf enerjımıze bol ve guzel calısmalar

selam kizlar nasilsin oncelikle hayirli gunler tum anne adaylarina insallah sik giremiyorum diye kizmiyorsunuzdur inanin aklim hep sizde her ne kadar giremesemde ama sizi cepten takip ediyorum canlarim ben varim diyemi kactiniz kizlar burdaki sohbetler gercekten cok isten samimiyetinize o kadar guzel ki allah muhabbetimizi artirsin insallah her ne olursa olsun birakmayalim birbirmizi birlikte guclencez demi kizlar ben simdi namaza hazirlanip geliyorum sizleri coook optum cccoooook ta seviyorum canlarim buralar size amanet tabiki basta allaha guzel haberlerle bulusma dilegile canlarim

ebru cum nerelerdesin merak ediyoruz bi gelisme varmi insallah hamile mujdesini verirsin acilisi yaparsin ugur getirirsin ozletme kendini canim

huzurlumutlu kardesim sen nerdesin senden de haber yok bizleri habersiz birakmayin insallah sizlerden aliriz haberini bol bol dua ettim allah herkezin dualrini kabul etsin neyse canlarim ben kactim en kisa zamanda gorusmek uzere

günaydın kızlar. beni de ekler misiniz? inşallah bu şubat umutlarımız gerçek olur. ben de pco luyum, 30 yaşındayım ve yaklaşık 1 yıldır deniyoruz. ağustosta klomen ile hamile kaldım. ancak ekim ayında kaybettim. tekrar korunmadım ama malum pco hemen olmuyor. geçen ay klomen tekrar denedik ama yumurtlama günlerinde eşim iş nedeniyle yanımda olamadı kaçırdık yani. çooook moralim bozuldu ve bu ay artık hiç bir şey yapmamaya karar verdim. hatta kadınlar kulübüne de girmeyecektim ama ne yapayım dayanamadım. ama onun dışında bu ay rahat sayılırım. ne olacaksa olsun modunda yani. inşallah hep beraber bu ay umutlarımızı yakalarız.

Merhaba Kızlar,listenize beni de ekler misiniz.Ben de 20 aylık evliyim ve son 1 yıldır korunmuyoruz.
Her ay aynı heyecanla adet olmayayım diye bekliyorum ama hep hüsranla sonuçlanıyor.Geçen ay kadın doğum uzmanına gittim adet olma sürem çok geç bu arada.37 günde falan oluyorum.Bu ay adetimin 3. ve 21.günü yapılacak birkaç test verdi,eşim içinde istedi.Açıkçası bu konularda da pek bilgili sayılmam.İnşallah bu testleri yaptırmama gerek kalmadan bebişim gelir bu ay.Allah hepimize en kısa zamanda sağlıklı,sıhhatli bebişler nasip etsin inşallah.Bu arada BAT 5 Şubat,yaşım 24

Selam kızlar nerelerdesınız hıc ugramıyorsunuz yoksa hepınız hamıle mı oldunuz :)))))))))))) ınsalllah oyledır ama oyle bıle olsanız benı bırakıp gıtcekmısınız

hos geldın canım cook gecmıs olsun ınsallah subat ayı ugurlu gelır bu arada bat yazmayı unutmussun canım

selam canım benim keşke hamile olsak yaaa
ben erken hamilelik belirtilerini okuyordum da göğüslerim çok şişti
daha 10 gün var şuan aşırı acıyor
kasıklarımda da batma var hayırlısı bunlar erken belirtilermiş
fakat üşüyorum ben
vucut sıcaklığının yükselmesi lazımmış

canım benim ümitsizliğe düşme çok ümitlenme de. mesela ben hamile iken inanılmaz üşüyordum. umarım hamişsindir.

bu guzel mubarek gunun yuzusuhurmetine insallah meleklerimizi kucagimiza almak nasip olur insallah

PATIRIK224 === 5 SUBAT === 24 ===

mood === ?=== 25 ===

PATIRIK224 === 5 SUBAT === 24 ===

orkid2 === 22 subat === ? ===

mood === ?=== 25 ===

hayırlısı canım ınsallah guzel belırtılerdır fazla kaptırma kendını uzulmenden korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…