- Konu Sahibi aysegul21072008
-
inşallah canım ya Allah hiç birimizi çok bekletmez inşallah bende çok duydum soğan kürünü ama çalışıyorum sabah evden erken çıkıyorum o yüzden bi türlü yapamadım
bende 6 da çıkıyorum evden ama 10 dk sürmüyor bile yani uyanınca ketıla su koyuyorum yüzümü yıkayana kadar kaynıyor cezveye atıyorum giyinene kadar soğar içersin yani ben bile yaptıysam herkes yapar:)
gittim bugün kontrole :) simir testi mi ne.. Onu aldı 10 gün sonra sonuç dedi, rahim ağzın temiz yumurtalıkalrın temiz rahim dfuvar kalınlığın iyi dedi, kan ve hormonu alıcam yarın.. Dua edelim tabi birbirimize, bildiğim kür var denedinmi hiç kür sen ben denemedim ama duydum.. Birde bu çatlamanın ne zamn olduğunu doktor bana demedi orta günler dedi sadece adeşin düzenliyse dedi.. Size ayrıntılı nasıl baktı
canım suan uc gun gecmıs bır belırtı yok mu genelde adettın zamanında mı gelır ınsallah acılısı sen yaparsın bırtanem dun mubarek gundu bol bol dua selavat namaz kıldım allah ınsallah kabul eder tabıkı sızlerı dualarımda eksık etmedımbenim bat 1 şubat
bu arada pko var dediler ama 2 kez tedavisiz kendiliğinden gebe kaldım.doktorlar da şaşırdı
kızlar herkese merhaba benide alın aranıza olur mu? Ben 1.5 yıllık evliyim aylardır bebek düşünüyoruz yaşım 28 olcak 12 gün sonra:) biraz kendimden bahsetmek istiyorum:birkaç ay denedik sonrasında yüzümde acayip sivilcelenmeler başladı ve bunun üzerine cildiyeye gittim doktor beni görür görmez sende kist var kadın doğuma git dedi hemen gittik falan neyse polikistik over teşhisi konuldu ve benim d.kontrol hapıyla bunları eritmemi 6 aylık tedavi verdi. Neyse 3 ay kullandım bebk düşünüyoruz diye kestik tedaviyi. Sonra bekledik bu seferde yumurtalıklarım tembelleşmiş haptan dolayı onun için klomen, glifor sonra prolaktin yüksek çıktı dostinex falan kullandım bu arada 2 ay daha geçti ben kendime daha iyi bir doktor buldum ve kadın nerdeyse beni kovdu:)senin haiçbirşeyin yok 6 ay sonra hamile olarak gel dedi neyse 3 ay olmayınca yine gittim bayan doktora tam tedaviye başlayacakken başka bir ile tayinim çıktı. Artık olmaz dedim eşimle uygun günleri denk getiremeyiz die o ay soğan kürü yaptım(ömrümde ilk defa bu tarz birşeyi sonuna kadar yaptım) ve adetim bikaç aydır hep bikaçgün gecikiyordu bende sevinerek test yapar ve hüsranla bakakalırdım sonuca. Bu ay yapmıycam dedim 6 gün bekledim sonrasında test yaptım ve silik çizgiyi gördüm o kadar sevindikki eşimle ertesi gün kan testi yaptıracaktık ki adet oldum testin yanlış çıktığını düşündüm ama hamilelik belirtilerini yaşayınca 2 gün sonra hcg testi yaptırdım ve 40 çıktı değerim ama tutunamamış bebeğimiz 10 gün sonra kurban bayramı bitişi kanamayla düştü maalesef.aradan 52 gün falan geçti adetim 8 ocakta oldu şimdi 8 şubatı bekliyorum inşallah adet olmam bebeğim gelir ara ara yine belirtiler yaşıyorum fakat kendimi çok dinlememeye çalışıyorum hakikaten psikolji çok önemliymiş nasılsa artık olmaz dediğim anda olmuştu demekki hamile kalabiliyorum diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorumbakalım kısmetimizde hangi tarih var umarım allah kandil günü bütün daularımız kabul eder.
günaydın kızlar. Beni de ekler misiniz? Inşallah bu şubat umutlarımız gerçek olur. Ben de pco luyum, 30 yaşındayım ve yaklaşık 1 yıldır deniyoruz. Ağustosta klomen ile hamile kaldım. Ancak ekim ayında kaybettim. Tekrar korunmadım ama malum pco hemen olmuyor. Geçen ay klomen tekrar denedik ama yumurtlama günlerinde eşim iş nedeniyle yanımda olamadı kaçırdık yani. çooook moralim bozuldu ve bu ay artık hiç bir şey yapmamaya karar verdim. Hatta kadınlar kulübüne de girmeyecektim ama ne yapayım dayanamadım. Ama onun dışında bu ay rahat sayılırım. Ne olacaksa olsun modunda yani. Inşallah hep beraber bu ay umutlarımızı yakalarız.
hos geldın canım cook gecmıs olsun ınsallah subat ayı ugurlu gelır bu arada bat yazmayı unutmussun canım
selam canım benim keşke hamile olsak yaaa
ben erken hamilelik belirtilerini okuyordum da göğüslerim çok şişti
daha 10 gün var şuan aşırı acıyor
kasıklarımda da batma var hayırlısı bunlar erken belirtilermiş
fakat üşüyorum ben
vucut sıcaklığının yükselmesi lazımmış
selam canım benim keşke hamile olsak yaaa
ben erken hamilelik belirtilerini okuyordum da göğüslerim çok şişti
daha 10 gün var şuan aşırı acıyor
kasıklarımda da batma var hayırlısı bunlar erken belirtilermiş
fakat üşüyorum ben
vucut sıcaklığının yükselmesi lazımmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?