Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

insallah guzel bi sonuc cikar ilk once kendin emin ol sonra esin onlar bizden daha cok uzuluyorlar hep ozletiyorsun kendini

vucut sicakligi yukseldigi zaman usursun zaten :) (soyle dusun vucudunun ici disina gore sicak, bu nedenle disarisi sana soguk geliyor).

inşallah canım ama kızlara katılıyorum çok umutlanmamak istiyorum
sen ne zamandır istiyorsun canım bat kaç

inşallah canım aynı benim sendromlar
kızlar sabah fena sancı girdi yumurtalığıma umutlanmıyım diyorum ama mümkün mü

hayırlısı inşallah canım yarına kadar yapmayacaksın herhalde test
test sonucunu bekliyoruz canım inşallah gebesindir

kızlara eşime haber verdim ama geçende olmuştu hemen sevinmeyelim diye nöbetten çıkıp gelmiş 3 tane test almış şimdi yine yaptım 5 dk olmadan ikinci çizgi çıktı yine ama sabahki idrardan mı dolayı bu tam onun kadar olmadı daha bide başka markaaa lütfen dua edin bu sefer olur inşallah darısı tüm bekleyenlere inşallah allahım kabul et dualarımızı

canım inşallah hamilesindir. testi yarın öbür gün tekrarla. çizginin koyulaşması lazım. ayyyy çok heyecanlı. haber et yaptıkça. dualarım seninle

canım inşallah hamilesindir. testi yarın öbür gün tekrarla. çizginin koyulaşması lazım. ayyyy çok heyecanlı. haber et yaptıkça. dualarım seninle

ayy inşallah hamileyimdir sabah yine yapıcam ordada çıkarsa doktora teste gidicez inşallah dualarımız kabul olur hepimizinde::)

ayyy çok sevindim canım topiğimizin ilk gebesi olarak yarın dr giderken ayağını
sürü de biz de peşinden gelelim canım :))))
hadi hayırlısı bakalım

ayyy çok sevindim canım topiğimizin ilk gebesi olarak yarın dr giderken ayağını
sürü de biz de peşinden gelelim canım :))))
hadi hayırlısı bakalım

inşallah hamileyimdirr darısı tüm isteyenlere inşallah. benimkide net değil o yüzden çok sevinemiyorum 11.20 ye randevu aldım test falan yaparlar heralde ultrasonda bişey gözükmez sanırım:S

inşallah canım ama kızlara katılıyorum çok umutlanmamak istiyorum
sen ne zamandır istiyorsun canım bat kaç

ne biiim ben umutlandim senin icin :) Benim marta kaldi. 2-3 mart gibi. subatta olmadi malesef. ilk denememizdi. o nedenle umitsizlige kapilmiyorum. benim sag yumurtalikta kist varmis da yeni ogrendim. o nedenle biraz endiseleniyorum.

Merhaba kizlarr:) Ben bugun uye oldum ama subat formunu hep takip ediyordum. Benim Bat 8 subat ama bugun sabah ve aksam yaptigim 3 testde de arti isareti cikti. Umutlandigim nokta dijital olanlardan yaptim aksam ve ikiside hemen pozitif sonucunu verdi. Yarin sabah kan vermeye gidecegim. Umarim isteyen herkes gebe kalir ve saglikli bir sekilde kucagina alir.

hayırlı olsun canım çok sevindim
inşallah yarın kanda da güzel haberler getirirsin bizlere
Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah

ne biiim ben umutlandim senin icin :) Benim marta kaldi. 2-3 mart gibi. subatta olmadi malesef. ilk denememizdi. o nedenle umitsizlige kapilmiyorum. benim sag yumurtalikta kist varmis da yeni ogrendim. o nedenle biraz endiseleniyorum.

hayırlısı olsun canım kist tedavisine başladınmı peki
dr gitmişsindir ne dedi? sen yinede ihmal etme

inşallah bende umutlanmak istiyorumda ya olmazsa diyorum
hepimiz için hayırlısı olsun

belirtilerin neydi peki hepsini yazarmısın
bizde kendimizle kıyaslayalım üşüme var mı peki

inşallah hamileyimdirr darısı tüm isteyenlere inşallah. benimkide net değil o yüzden çok sevinemiyorum 11.20 ye randevu aldım test falan yaparlar heralde ultrasonda bişey gözükmez sanırım:S

ilk önce kan testi yaparlar canım hayırlısı bakalım
yarın yaz olur mu

hayırlı olsun canım çok sevindim
inşallah yarın kanda da güzel haberler getirirsin bizlere
Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah

Cok tesekkur ederim:) Daha demin son kalan testide yaptim o da net cikti. Belirtilerim vardi zaten. Allah isteyen herkese en yakin zamanda nasip etsin:) Testimi ancak 2 gun sonra verirler bende hemen sizlerle paylasirim:)

ikimizinde bat aynı 8i bende bugün iki test yaptım ikiside çift çizgiydi senin gibi bende doktora gidicem yarın:) seninde haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…