- Konu Sahibi aysegul21072008
-
selam kızlar dün gezmede olduğumuz için giremedimm yeni gelen arkadaşlar hoş gelmiş:)
ya ben bugün sabah sularında tuvalete kalkınca test gözüme çarptı yapayım dedim 6.30 falandı sonra yaptım 2dk bekledim tek çizgiydi ama hala idrarın bir kısmını çekmemişti neyse böyle olunca ben üzüldüm biraz öbür aya artık dedim yattım sonra eşim testi görmemiş bile:) giderken beni uyandırdı onu gönderdiim bi bakayım dedim çift çizgiydiiiiiiii:) ama bilmiyorumki geçerliliğinden emin olamadım. bugünde pazar nöbetçi eczane bulmam lazım ama içimde çok rahat yarın bakarız diyorum am şimdi gözüme uyku girmedi 15 gündür 12de kalkıyorumdadua edin umarım test doğrudur. geçen ayda böyle olmuştu koştura koştura kan testine gittim şok oldum o yüzden bir kaçtane test yapmadan gitmiycem aaayy ne yapsam? bu arada adetim 8 şubat
selam kizlar hos geldiniz nasilsiniz bende bi selam vereyim arkadaslara dedim ama kimse yok benimi bekliyorsnuz gitmek icin
vucut sicakligi yukseldigi zaman usursun zaten :) (soyle dusun vucudunun ici disina gore sicak, bu nedenle disarisi sana soguk geliyor).
keşkee canım ama herkes beklemede daha inşallah iyi haberler alırız da seviniriz.benim de göğüs uclarım ağrıyor ve koyulaşma oldu biraz bende erken gebelik belirtilerine baktım ama heveslenmek istemiyorum hatta ağrılerım var karnımda sanki yumurtalıklarım çatlamadı büyüdüğün için ağrı yapıyorlar gibide geliyor inşallah güzel haberlerini alırız
selam kizlar hos geldiniz nasilsiniz bende bi selam vereyim arkadaslara dedim ama kimse yok benimi bekliyorsnuz gitmek icin
selam kızlar dün gezmede olduğumuz için giremedimm yeni gelen arkadaşlar hoş gelmiş:)
ya ben bugün sabah sularında tuvalete kalkınca test gözüme çarptı yapayım dedim 6.30 falandı sonra yaptım 2dk bekledim tek çizgiydi ama hala idrarın bir kısmını çekmemişti neyse böyle olunca ben üzüldüm biraz öbür aya artık dedim yattım sonra eşim testi görmemiş bile:) giderken beni uyandırdı onu gönderdiim bi bakayım dedim çift çizgiydiiiiiiii:) ama bilmiyorumki geçerliliğinden emin olamadım. bugünde pazar nöbetçi eczane bulmam lazım ama içimde çok rahat yarın bakarız diyorum am şimdi gözüme uyku girmedi 15 gündür 12de kalkıyorumdadua edin umarım test doğrudur. geçen ayda böyle olmuştu koştura koştura kan testine gittim şok oldum o yüzden bir kaçtane test yapmadan gitmiycem aaayy ne yapsam? bu arada adetim 8 şubat
kızlara eşime haber verdim ama geçende olmuştu hemen sevinmeyelim diye nöbetten çıkıp gelmiş 3 tane test almış şimdi yine yaptım 5 dk olmadan ikinci çizgi çıktı yine ama sabahki idrardan mı dolayı bu tam onun kadar olmadı daha bide başka markaaa lütfen dua edin bu sefer olur inşallahdarısı tüm bekleyenlere inşallah allahım kabul et dualarımızı
canım inşallah hamilesindir. testi yarın öbür gün tekrarla. çizginin koyulaşması lazım. ayyyy çok heyecanlı. haber et yaptıkça. dualarım seninle
kızlara eşime haber verdim ama geçende olmuştu hemen sevinmeyelim diye nöbetten çıkıp gelmiş 3 tane test almış şimdi yine yaptım 5 dk olmadan ikinci çizgi çıktı yine ama sabahki idrardan mı dolayı bu tam onun kadar olmadı daha bide başka markaaa lütfen dua edin bu sefer olur inşallahdarısı tüm bekleyenlere inşallah allahım kabul et dualarımızı
ayyy çok sevindim canım topiğimizin ilk gebesi olarak yarın dr giderken ayağını
sürü de biz de peşinden gelelim canım :))))
hadi hayırlısı bakalım
inşallah canım ama kızlara katılıyorum çok umutlanmamak istiyorum
sen ne zamandır istiyorsun canım bat kaç
Merhaba kizlarr:) Ben bugun uye oldum ama subat formunu hep takip ediyordum. Benim Bat 8 subat ama bugun sabah ve aksam yaptigim 3 testde de arti isareti cikti. Umutlandigim nokta dijital olanlardan yaptim aksam ve ikiside hemen pozitif sonucunu verdi. Yarin sabah kan vermeye gidecegim. Umarim isteyen herkes gebe kalir ve saglikli bir sekilde kucagina alir.
ne biiim ben umutlandim senin icin :) Benim marta kaldi. 2-3 mart gibi. subatta olmadi malesef. ilk denememizdi. o nedenle umitsizlige kapilmiyorum. benim sag yumurtalikta kist varmis da yeni ogrendim. o nedenle biraz endiseleniyorum.
inşallah hamileyimdirr darısı tüm isteyenlere inşallah. benimkide net değil o yüzden çok sevinemiyorum 11.20 ye randevu aldım test falan yaparlar heralde ultrasonda bişey gözükmez sanırım:S
hayırlı olsun canım çok sevindim
inşallah yarın kanda da güzel haberler getirirsin bizlere
Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah
Merhaba kizlarr:) Ben bugun uye oldum ama subat formunu hep takip ediyordum. Benim Bat 8 subat ama bugun sabah ve aksam yaptigim 3 testde de arti isareti cikti. Umutlandigim nokta dijital olanlardan yaptim aksam ve ikiside hemen pozitif sonucunu verdi. Yarin sabah kan vermeye gidecegim. Umarim isteyen herkes gebe kalir ve saglikli bir sekilde kucagina alir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?