Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

Bu arada adın orkıde deıldır :)))))))))))) sen neler yaptın gebe kalabılmek ıcın

pcoluyum. bu nedenle 1 kez soğan kürü yaptım hemen ardından klomen ve çatlama iğnesi ile ağustosta tedavi gördüm. bir de geçen ay klomen kullandım. bunların dışında tasa yapmaktan ve belirti saymaktan başka bir şey yapmadım bakalım bu aralar bal tarçın çörek otu kullanıyorum.

canım benim ümitsizliğe düşme çok ümitlenme de. mesela ben hamile iken inanılmaz üşüyordum. umarım hamişsindir.

saol canım ben alışkınım zaten
sadece göğüslerim in ağrısı çok acayip sanki silikonlu gibi
birde öyle bir sızlıyor ki anlatamam sanki süt kanalımı hissediyorum:)))))
bu topiğin en yaşlısı benim ona göre ilk benim hamiş olmam lazım:)))

canım aramızda pek yaş farkı yokmuş. ben de 30 yaşındayım. bu arada bu yıl 30 yaş depresyonuna giriyorum ben galiba çok yaşlanmış hissediyorum kendimi

canım aramızda pek yaş farkı yokmuş. ben de 30 yaşındayım. bu arada bu yıl 30 yaş depresyonuna giriyorum ben galiba çok yaşlanmış hissediyorum kendimi

ilkin öyle oluyor daha sonra bir farkı olmadığını anlıyorsun
ruh yaşlanmıyor
sen ikinci hamileliğin olcak herhalde canım
biz daha ilkini yeni düşünüyoruz 4 yıllık evliyim yaaa:))
eşim düşünmedi neyse hayırlısı sende bahset biraz kendinden

canım benim ilk hamileliğimde bebeğin kalp atışı durduğu için kürtaj oldum ( aslında benim de hala bir bebeğim yok. Allah tez zamanda hayırlı evlatlar versin hepimize

ben de 3.5 yıllık evliyim. yaklaşık 1 yıldır düşünüyoruz.. daha doğrusu ben en başından beri istemiştim ama eşim baba olmaya hazır değilim diyerek erteledi. şimdi ise çoook istiyor. ama hemen olmadı tabi. pco olunca neredeyse yumurtlamam hiç olmuyor diyebilirim.

Desene canım burda da ammada pcos varmıs bende 2 sene ıcınde progestan mı desem serephone mu desem dıaformın dıye bır hap var 1 haftada 4 kılo verdım ne yedıysem cıkardım yan etkılerı hapı sırf hamıle olcagım ıcın katlanıyordum ama netıce hala bos o kadar yıprandım kı her ay bır hevesle heyecanla belırtılerı sayıyorum tualete gıtmek bıle ıstemıyorum kırmızıları gorıyım dıye gecelerı aglamaktan baska bırsey yapmazdım kımse duymasın gormesın dıye onunn ıcın eskısı gıbı uzulmuyorum bazen kendı kendıme dıyorum ruhsuzmuyum aglıyamıyrum bıle ama ıyıkı sızler varsınz canlarım

keşkee canım ama herkes beklemede daha inşallah iyi haberler alırız da seviniriz.benim de göğüs uclarım ağrıyor ve koyulaşma oldu biraz bende erken gebelik belirtilerine baktım ama heveslenmek istemiyorum hatta ağrılerım var karnımda sanki yumurtalıklarım çatlamadı büyüdüğün için ağrı yapıyorlar gibide geliyor inşallah güzel haberlerini alırız

selam kızlar dün gezmede olduğumuz için giremedimm yeni gelen arkadaşlar hoş gelmiş:)
ya ben bugün sabah sularında tuvalete kalkınca test gözüme çarptı yapayım dedim 6.30 falandı sonra yaptım 2dk bekledim tek çizgiydi ama hala idrarın bir kısmını çekmemişti neyse böyle olunca ben üzüldüm biraz öbür aya artık dedim yattım sonra eşim testi görmemiş bile:) giderken beni uyandırdı onu gönderdiim bi bakayım dedim çift çizgiydiiiiiiii:) ama bilmiyorumki geçerliliğinden emin olamadım. bugünde pazar nöbetçi eczane bulmam lazım ama içimde çok rahat yarın bakarız diyorum am şimdi gözüme uyku girmedi 15 gündür 12de kalkıyorumda dua edin umarım test doğrudur. geçen ayda böyle olmuştu koştura koştura kan testine gittim şok oldum o yüzden bir kaçtane test yapmadan gitmiycem aaayy ne yapsam? bu arada adetim 8 şubat

günaydın canım hoş bulduk. canım benim şimdiden ne üzül ne de sevin. çünkü 20 dk dan sonra çizgi belirdiyse geçerli olmayabilir. ama umarım geçerlidir. hem daha bat.a varmış. yarın öbür gün yaparsın. hatta bazılarının adeti bir kaç gün geçince bile testte çıkmayabiliyor. anlayacağın idrar testinde çift çizgiyi görmeden kan testine gitme. sonra biz üzülüyoruz.

seni bos yere umutlandirmak istemem ama buyuk ihtimalle hamilesindir :) Gecen ay idrarda pozitif cikti kanda mi negatif cikti?

vucut sicakligi yukseldigi zaman usursun zaten :) (soyle dusun vucudunun ici disina gore sicak, bu nedenle disarisi sana soguk geliyor).

seni bos yere umutlandirmak istemem ama buyuk ihtimalle hamilesindir :) Gecen ay idrarda pozitif cikti kanda mi negatif cikti?

evet canım idrarda çok silik çıkmıştı ertesi gün gittim sonuç 1.30 du eve geldim aynı testten 1tane daha vardı yine yaptım çıkmamıştı.o yüzden bikaçtane testte çıkmadan kan vermek istemiyorum ama baya belirgindi diğeri gibi silik değildi. bilmiyorum ama 2dk bekledim niye hemen çıkmadı o zaman daha 3 4 gün var ondanmı acaba

evet haklısın birkaç test yapmadan kan testi yaptırmıycam zaten ama ştı test yaptırdım çıkmadı o yüzden şuan çok sevinmiyorum zaten olmasa çıkmazdı diyorum yinede geçen ay çok silik çıkmıştı kanda negatif çıktı yani belki yanlıştır diye düşünüyorum umarım değildir.keşke uyumayıp bekleseydim:)

gecikti mi senin? beki biraz erken yapmisindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…