- Konu Sahibi aysegul21072008
-
ilk önce kan testi yaparlar canım hayırlısı bakalım
yarın yaz olur mu
belirtilerin neydi peki hepsini yazarmısın
bizde kendimizle kıyaslayalım üşüme var mı peki
ikimizinde bat aynı 8i bende bugün iki test yaptım ikiside çift çizgiydi senin gibi bende doktora gidicem yarın:) seninde haberlerini bekliyoruz
Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun:) Umarim iyi haberlerini buradan alirim:) Mide bulantin var mi seninde.
Benim belirtilerim 20 gun oncesinden basladi. Ilk once uyku sorunu biri olmama ragmen ayakta uyumaya basladim. Daha sonra yumurtaliklarimda siddetli agrilarim oldu ve hic gecmedi. Burasi 28 derece olmasina ragmen hep usuyordum ve hala ole. En sevdigim kasar bile cok kotu gelmeye basladi ve hatta ben kilo verdim bu ay. O kadar cok korktum ki burada bir dr gittim gecen hafta ve bana bir suru iltahap testi yaptirdi. Onlarda tertemiz cikti ve o zaman baslamakta olan bir gebelik olabilecegini soyledi. Bugunde sabah aksam her saatte idrarimi bile tutmadan yaptigim testlerde hemen pozitif cikti. aa bir de unutmadan tukuruk bezlerim cok calisiyor:) Umarim yardimci olabilmisimdir. Aklima geldikce yazarim
Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun:) Umarim iyi haberlerini buradan alirim:) Mide bulantin var mi seninde.
kızlara eşime haber verdim ama geçende olmuştu hemen sevinmeyelim diye nöbetten çıkıp gelmiş 3 tane test almış şimdi yine yaptım 5 dk olmadan ikinci çizgi çıktı yine ama sabahki idrardan mı dolayı bu tam onun kadar olmadı daha bide başka markaaa lütfen dua edin bu sefer olur inşallahdarısı tüm bekleyenlere inşallah allahım kabul et dualarımızı
ikimizinde bat aynı 8i bende bugün iki test yaptım ikiside çift çizgiydi senin gibi bende doktora gidicem yarın:) seninde haberlerini bekliyoruz
sen nerdesinkiiiiii 28 derece.))
buralar donuyor
üşümene sevindim:)
çünkü bende üşüyorum şuan kat kat giyindim
inşallah yarın kan sonucundan sonra daha çok seviniriz canım
süperrrrrrrrrrrrrrrrr ya hadi hayırlı uğurlu olsun canım isteyen herkese nasip olsun ilk güzel haberimiz sensin galiba
ben geldimmm arkadaşlar nasılsınız
Ben dubai de yasiyorum:) Acikcasi cok usuyorum ve kocam benle dalga geciyorUmarim kan sonucumu size en yakin zamanda veririm. Eczane ile gorustuk ve adam bize hayirli olsun dedi hala inanmiyoruz ama:)
Eki Görüntüle 340678 [AThttp://www.kadinlarkulubu.com/images/attach/jpg.gifhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/attach/jpg.gifTACH=CONFIG]340677[/ATTACH]
üstteki sizin test sonucunuz ise büyük ihtimal hamilesiniz.
adetinize kaç gün var ya da kaç gün geçti
hoşgeldin canım iyiyiz valla çıtır hamişlerimiz var
sıradakiler bizidir inşallah:26:
hoşgeldin canım iyiyiz valla çıtır hamişlerimiz var
sıradakiler bizidir inşallah:26:
Ben dubai de yasiyorum:) Acikcasi cok usuyorum ve kocam benle dalga geciyorUmarim kan sonucumu size en yakin zamanda veririm. Eczane ile gorustuk ve adam bize hayirli olsun dedi hala inanmiyoruz ama:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?