Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

belirtilerin neydi peki hepsini yazarmısın
bizde kendimizle kıyaslayalım üşüme var mı peki

Benim belirtilerim 20 gun oncesinden basladi. Ilk once uyku sorunu biri olmama ragmen ayakta uyumaya basladim. Daha sonra yumurtaliklarimda siddetli agrilarim oldu ve hic gecmedi. Burasi 28 derece olmasina ragmen hep usuyordum ve hala ole. En sevdigim kasar bile cok kotu gelmeye basladi ve hatta ben kilo verdim bu ay. O kadar cok korktum ki burada bir dr gittim gecen hafta ve bana bir suru iltahap testi yaptirdi. Onlarda tertemiz cikti ve o zaman baslamakta olan bir gebelik olabilecegini soyledi. Bugunde sabah aksam her saatte idrarimi bile tutmadan yaptigim testlerde hemen pozitif cikti. aa bir de unutmadan tukuruk bezlerim cok calisiyor:) Umarim yardimci olabilmisimdir. Aklima geldikce yazarim

sen nerdesinkiiiiii 28 derece.))
buralar donuyor
üşümene sevindim:)
çünkü bende üşüyorum şuan kat kat giyindim
inşallah yarın kan sonucundan sonra daha çok seviniriz canım

Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun:) Umarim iyi haberlerini buradan alirim:) Mide bulantin var mi seninde.

geçen 1 hafta boyunca oldu ama çıkaracak kadar olmadı sadece afedersin öğürme şeklinde kaldı. ama bu hafta yok bişey sadece çok fazla gazım var karnın şiş elimi üzerine bile koyamıyorum.ama ben kan testini görmeden doktor birşey söylemeden inanamıycam

süperrrrrrrrrrrrrrrrr ya hadi hayırlı uğurlu olsun canım isteyen herkese nasip olsun ilk güzel haberimiz sensin galiba

[AThttp://www.kadinlarkulubu.com/images/attach/jpg.gifhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/attach/jpg.gifTACH=CONFIG]340677[/ATTACH]

Eklentiler

• $IMG_20120205_213456.webp
    48,6 KB · Görüntüleme: 52
sen nerdesinkiiiiii 28 derece.))
buralar donuyor
üşümene sevindim:)
çünkü bende üşüyorum şuan kat kat giyindim
inşallah yarın kan sonucundan sonra daha çok seviniriz canım

Ben dubai de yasiyorum:) Acikcasi cok usuyorum ve kocam benle dalga geciyor Umarim kan sonucumu size en yakin zamanda veririm. Eczane ile gorustuk ve adam bize hayirli olsun dedi hala inanmiyoruz ama:)

süperrrrrrrrrrrrrrrrr ya hadi hayırlı uğurlu olsun canım isteyen herkese nasip olsun ilk güzel haberimiz sensin galiba

aminnn inşallah herkesin gönlüne göre versin allah. umarım yaarın anlıycaz güzel haber mi hüsranmı tam sevinemiyorumda bide bu yaptığım 2.testin çizgisi silikleşti akşama kadar ama sabah yaptığım duruyor sanki o çizgi gittikçe olmuycak diye üzülüyorum ama sabahki kırmızıca duruyor karşımda:)

şekerim sen burdamısın
bende subat ayı umudunu görünce geliyim dedim...
valla az önce ovulasyon testi yaptım koyu çift cizgi cıkınca heyecanlandım valla
bide bu ay bat ım tam eşimin dogum gününe denk geliyor cok hayallere daldım vallaa

Burasi o kadar iyi yurekli insanlarla dolu ki. Annem ve esimden baska kimseye anlatamadiklarimi daha uyeligimin ilk gununden size yazabilmenin rahatligini ve huzurunu yasiyorum:)

Dilerim saglikli gebeler olur ve saglikli bebekler dunyaya getiririz.

Ben dubai de yasiyorum:) Acikcasi cok usuyorum ve kocam benle dalga geciyor Umarim kan sonucumu size en yakin zamanda veririm. Eczane ile gorustuk ve adam bize hayirli olsun dedi hala inanmiyoruz ama:)

dubai mi vaoovvv gerçekten çok zenginler mi?
inan inan bence yarın dr da aynı şeyleri söyleyecek
HAYIRLI OLSUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…