Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

hoşgeldin. benim de bat 12 şuabttı ama ben bugün regl oldum. stres bazen erteliyor bazen de erken olmasına sebep oluyor. benim stres yaşadığımda hep erken olur. bu ay öyle stres yapmadım ama ben 20 aralıkta düşük sebebiyle kürtaj olduğum için sanırım hormanlar pek düzene girmedi. ilk reglimi de 16 ocakta olmuştum.

yok canım senden değil üzme kendini ben yine bugünlerde çok yalnızım bunalıyorum 2 gündür ağlamak geliyordu tutuyordum rahatladım şimdi

Son düzenleme:
tatlım benimde yaşım 29 umarım bu topik şans getirir hepimize özlemle bekliyorum bebeğimi :)

hoşgeldin canım inşallah 11 şubatta adet olmazsın
hamile olduğunu öğrenirsin inşallah hatırlısı ne kadar zamandır bebek istiyorsun birde yaşın kaç

cnm bu kırmızılar herseyden etkılenıyor nerdeyse..psıkolojıden,hava degısımınden,stresten vs vs.bız kadınlar zaten genelımızde stres var.ama benm sloganım durmak yok yola devam cnm...ınsallah bır gun ıkı kırmızıyı gorucez..ben hala beklemedeyım ha oldu ha olcak benmkıde ama olmadı bır turlu olcaksa olsun ama sıkıldım.acaba test alsam 4 gun varken bellı olur mu kı

hoşgeldin canım inşallah 11 şubatta adet olmazsın
hamile olduğunu öğrenirsin inşallah hatırlısı ne kadar zamandır bebek istiyorsun birde yaşın kaç

cnm 25 yasındayım ve dort aydırda ıstıyoruz bebek. seneye kadar yolu var bakalım kısmet..
guzel dılegın ıcın tesekkur ederım su kırmızılara 9 ay veda etmek ıstıyorum ya

hasan oktay güzel bencede uyumlu geldi bana ama tabi eşinim görüşüde önemli

hayırlısı olsun inşallah canım isim şimilik işin eğlencesi hele bir hayırlısıyla
gelsinde kerata bakalım
bu ay benim hiç aklımdan çıkmıyor kızlar bende çok stresteyim:26:

Merhaba kızlar bende uzun zamandır k.kulübüne üyeyim ama uzun zamandır girmiyordum baktım öyle bu topik gözüme rastladı girdim öyle ben 1 ay önce düşük yaptım ve şubat sonu bakalım tekrar deniycez rabbim nasip ederse

canım hoşgeldin inşallah nasip eder canım tedaviyle mi olmuştu canım

nekadar çok canım yazmışım :)))))))))))))

Son düzenleme:
15 şubat bende aynı daha var ama bekleyecez artık canım malesef bendede stres var
belirti felan varmı canım ya

bende bekleyebilirsem 15 şubatta test yapcam :26:
10 şubatı atlatabilirsem eğer
belirti var
göğüslerim çok şiş ve uçları acıyor(ama adettede şişme olurdu)
kasık ağrım vardı(bugün yok)
kabızım
yani belirtiler aynı zamandaadet belirtileri bişey söyleyemiyorum :26:
umutlanmak istemiyorum
ama çok da umutluyum:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…