- Konu Sahibi aysegul21072008
-
merhabalar kızlar
ben bu topıge ılk defa yazyıroum..yazılanları pek okuyamadım ama bende kırmızılarla mucadele edıyorum.ıkı gundur sabah karnım agrıyor geldı gıbı oluyor heh oldum gıttı subat dıyorum bakıyorum gelmıyor hala daha gelmedı.batım da 11 subat bakalım hayırlısı.
Allah hepımızın gonlune gore versın arkadaslr suan yasadıgımız panıgı ve stresı bebegımızı buyuturken hayal edıcez ne kadar gereksızmıs dıcez dıyorum ama yınede stresss yapıyorummmmmmmmmmmm
bitanem üzme kendini ya vallahi bende anlattığıma pişman oldum aklına geldi benim yüzümden üzüldün Allah çok büyük elbet bizede tattırıcak inşallah o duyguyu bi gün üzülme zaten normalde ben o kadar kafama takmıyorumda böyle insanların lüzumsuz soruları konuşmaları insanın canını sıkıyor sadece
tatlım benimde yaşım 29 umarım bu topik şans getirir hepimize özlemle bekliyorum bebeğimi :)ısım==== bat==== yas==== sonuc==== cınsıyet
sevgili subat anne adaylari
Ebru54 === 1 subat === 25=== merakla beklenıyorErkek ıhtımal
huzurlumutlu === 5 subat === ?=== merakla beklenıyor?
Patirik224 === 5 subat === 24 === merakla beklenıyorKız ıhtımal
helios_84 === 8 subat === 28===hamıle Erkek ıhtımal
luna82 === 8 subat === ? ===Hamıle ?
Lıttlebırdıe === 8 subat === 26 ===Erkek ıhtımal
sesa24 === 10 subat === ?===?
Kelam === 11 subat === 23 ===Erkek ıhtımal
berceste_ === 15 subat === 31===Erkek ıhtımal
yuksel_89_85 === 15 subat === 22 ===Erkek ıhtımal
aysegul21072008 === 17 subat === 24 ===Kız ıhtımal
elifyesiller === 18 subat === 28 ===Erkek ıhtımal
yaseku === 19 subat === 29 === nerelerdesınızErkek ıhtımal
elibeses === 20 subat === ? ===?
Orkid2 === 22 subat === ? ===?
Bahar1989 === 25 subat === 23 ===Erkek ıhtımal
esk_sibel === 25-26 subat === 29 === özlemle bekliyorum ?
9ay === 2-3 mart === ? ===?
Ebrardenız === ?=== ? === nerelerdesınız?
Roral === ? === ? === nerelerdesınız?
Mood === ?=== 25 === nerelerdesınız?
Tıkabasa === ? === 25 ===nerelerdesınız?
ınsallah subat ayı ugurlu gelır bu pozıtıf enerjımıze bol ve guzel calısmalar
Lıstede gordugunuz cınsıyetler cın takvımıne gore tabıkı allah bılır benım kı sadece merak edenler ıcın umarım begenmıssınızdır bu arada yası olmıyanlara malum bılemedım ogrenmek ıstteyenler olursa yasını eklemelerı yeterlı olabılır allah herkezın gonlune gore versın ınsallah hamılelerımız bu topıge ugur getırır bol dua edın bızlere
merhabalar kızlar
ben bu topıge ılk defa yazyıroum..yazılanları pek okuyamadım ama bende kırmızılarla mucadele edıyorum.ıkı gundur sabah karnım agrıyor geldı gıbı oluyor heh oldum gıttı subat dıyorum bakıyorum gelmıyor hala daha gelmedı.batım da 11 subat bakalım hayırlısı.
Allah hepımızın gonlune gore versın arkadaslr suan yasadıgımız panıgı ve stresı bebegımızı buyuturken hayal edıcez ne kadar gereksızmıs dıcez dıyorum ama yınede stresss yapıyorummmmmmmmmmmm
lütfen üzülme canım kardeşim
vardır öyle VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsler nispet yapıyorlar
seni strese sokuyorlar sakın böyle insanları kaale almayın onların istediğide sizi
üzmek ne yazıkki var böyle tipler
elbetteki hayırlısı canım yaa
ben erkek ismi düşünüyorum çünkü kız ismi hazır zaten
zeynep koyacan Allahın izniyle
erkekde hasan olcak ama ikinci ismine karar veremedim
hasan oktay olmaz mı yaaa
eşim beğenmedi
hoşgeldin. benim de bat 12 şuabttı ama ben bugün regl oldum. stres bazen erteliyor bazen de erken olmasına sebep oluyor. benim stres yaşadığımda hep erken olur. bu ay öyle stres yapmadım ama ben 20 aralıkta düşük sebebiyle kürtaj olduğum için sanırım hormanlar pek düzene girmedi. ilk reglimi de 16 ocakta olmuştum.
hoşgeldin canım inşallah 11 şubatta adet olmazsın
hamile olduğunu öğrenirsin inşallah hatırlısı ne kadar zamandır bebek istiyorsun birde yaşın kaç
hasan oktay güzel bencede uyumlu geldi bana ama tabi eşinim görüşüde önemli
hayırlısı olsun inşallah canım isim şimilik işin eğlencesi hele bir hayırlısıyla
gelsinde kerata bakalım
bu ay benim hiç aklımdan çıkmıyor kızlar bende çok stresteyim:26:
cnm 25 yasındayım ve dort aydırda ıstıyoruz bebek. seneye kadar yolu var bakalım kısmet..
guzel dılegın ıcın tesekkur ederım su kırmızılara 9 ay veda etmek ıstıyorum ya
sende benim gibi ya bende ezcaneye gidip bi öksürük şurubu mu alsam diyorum sonra yok ya hamileysem diyorum
ben siyah turp içine bal koyup içecem akşam yapıyım diyorum bakalım
eşim getirecek sende yap
Merhaba kızlar bende uzun zamandır k.kulübüne üyeyim ama uzun zamandır girmiyordum baktım öyle bu topik gözüme rastladı girdim öyle ben 1 ay önce düşük yaptım ve şubat sonu bakalım tekrar deniycez rabbim nasip ederse
15 şubat bende aynı daha var ama bekleyecez artık canım malesef bendede stres var
belirti felan varmı canım ya
canım hoşgeldin inşallah nasip eder canım tedaviyle mi olmuştu canım
nekadar çok canım yazmışım :)))))))))))))
hoşgeldin canım inşallah bebişin seni çok bekletmez de gelir biran önce
evet aslında doğru söylüyosun ben biliyodum onuda hiç aklıma gelmedi iyiki hatırlattın canım ya saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?