Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

selam hanımlar 35 yaşındayım bir düşüğüm bir de dis gebeliğim var son adet tarihim 26 ocak. Mayıs'a kadar gebelik oluşmazsa suni döllenme ile cocuk sahibi olmaya çalışacağız.

hos geldın bıtanem cok gecmıs olsun ınsallah bu ay yuzun guler 26 subat olarak lısteye eklıyorum bıtanem ınsallah sunı dollenme ye gerek kalmadan hamıs olursun bıtanem

ISIM==== BAT==== YAS==== SONUC====CINSIYET

sevgili subat anne adaylari

ebru54 === 1 subat === 25=== MERAKLA BEKLENIYOR ERKEK IHTIMAL

huzurlumutlu === 5 subat === ?=== MERAKLA BEKLENIYOR ?

patirik224 === 5 SUBAT === 24 === MERAKLA BEKLENIYOR KIZ IHTIMAL

helios_84 === 8 subat === 28=== hamile ERKEK IHTIMAL

luna82 === 8 subat === ? === hamile ?

lıttlebırdıe === 8 subat === 26 === ERKEK IHTIMAL

sesa24 === 10 subat === ?=== ?

kelam === 11 subat === 23 === ERKEK IHTIMAL

berceste_ === 15 subat === 31=== ERKEK IHTIMAL

yuksel_89_85 === 15 subat === 22 === ERKEK IHTIMAL

aysegul21072008 === 17 subat === 24 === KIZ IHTIMAL

elifyesiller === 18 subat === 28 === ERKEK IHTIMAL

yaseku === 19 subat === 29 === NERELERDESINIZ ERKEK IHTIMAL

elibeses === 20 subat === ? === ?

orkid2 === 22 subat === ? === ?

bahar1989 === 25 subat === 23 === ERKEK IHTIMAL

esk_sibel === 25-26 subat === ? === ?

firuzem75=== 26 subat === 35 === KIZ

9ay === 2-3 mart === ? === ?

ebrardenız === ?=== ? === NERELERDESINIZ ?

roral === ? === ? === NERELERDESINIZ ?

mood === ?=== 25 === NERELERDESINIZ ?

tıkabasa === ? === 25 ===NERELERDESINIZ ?

ınsallah subat ayı ugurlu gelır bu pozıtıf enerjımıze bol ve guzel calısmalar

LISTEDE GORDUGUNUZ CINSIYETLER CIN TAKVIMINE GORE TABIKI ALLAH BILIR BENIM KI SADECE MERAK EDENLER ICIN UMARIM BEGENMISSINIZDIR BU ARADA YASI OLMIYANLARA MALUM BILEMEDIM OGRENMEK ISTTEYENLER OLURSA YASINI EKLEMELERI YETERLI OLABILIR ALLAH HERKEZIN GONLUNE GORE VERSIN INSALLAH HAMILELERIMIZ BU TOPIGE UGUR GETIRIR BOL DUA EDIN BIZLERE

Kızlar sıze bol ve guzel sohbetler ben cıkıyorum namazıma hazırlanıyım ben yıne ugrarım sızlerı cok sevıyorum cok opuldunuz allah herkezın gınlune gore versın ne dılersene onu nasıp etsın hayırlıysa allaha emanet olun

inşallah sezsizce gelirlerde biza süpriz yaparlar nr güzel olur

ayy ne güzel olur vallahi. ben nette okumuştum eğer 2. kez hamile kalıyorsanız belirtiler birbirinin aynısı olmayabilir diye. bi umut oldu. benim bir düşüğüm olduğu için ilkinde hiç bir şey anlamamıştım. normal adet belirtilerimden daha fazla şişkinlik ve göğüslerde acıma şişkinlik hissetmiştim bariz bir şekilde. şimdi aynısı hissetsem vardır derim ama. ne göğüsler de acıma ne de şişkinlik hiç bir şey yok. birde kasıklarımdaki ağrılarda gitti. şuan elimde olan sadece ağzmdaki metalik tat. oda keyfi gelince geliyor :):):) ne yapalım umut dünyası işte

belırtı olcak dıye bırsey yok canım benım ınsanın yapısından yapısına deısıyor onun ıcın ıcını ferah tut herseyın yayırlısı

o kadar pozitif enerji veriyosun ki Allah razı olsun senden. desteklerle psikolojimiz düzeliyor. fırsat buldukça sizinle sohbet etmekten zevk alıyorum çok teşekkürler. bu arada ben yaşımı ve batımı yazmıştım. sanırım gözden kaçtı. yaş 36 ( en yaşlınız :):) bat 12 şubat

çok teşekkür ederim cnm umarım tüm isteyenler sağlıkla kavusurlar bebeklerine
ben bu ay ilaç kullandım yumurtaları zamanında büyütmek için. ilaç sonrasında yumurta takibi yapılıyor. o yüzden bat ne zaman bilmiyorum çatlama iğnesine göre doktor söyleyecek. ben de o zaman listeye yazdırıcam ismimi:)
ilk aylarda çok heyecanlı ve istekliydim hemen olsun istiyordum. ama şimdi ole düşünmüyorum ne zaman hayırlıysa o zaman olsun diyorum ve allaha havale ediyorum.
pko ben de senelerdir var. kilolu değilim tüylenme de yok sadece adet düzensizliği vardı o da hayatımı etkileyen bişey değildi. çocuk istemeye başlayınca bu hastalığı ciddiye almaya başladım. hastalık belli olunca ona uygun bir tedavi mutlaka oluyor allah caresi olmayan hastalıklar vermesin. ben inanıyorum her şey yoluna girecek:))
ben 30 yaşındayım ,bekarlığın sefasını sürerek geç evlenenlerdenim..ilk aylarda hemen çocuk istemedik ve korunduk. şimdiki aklım olsa hiç korunmazdım ama olsun her şeyin hayrlsı...

sen kaç yaşındasın?? yumurta gelişimi için ilaç kullanıyor musun?

aynen canm umutlarımızda olmasa ne yapardık acaba her ay farklı umutlarla kendimizi teselli ediyoruz inşallah olurya bu ay

aynen canm umutlarımızda olmasa ne yapardık acaba her ay farklı umutlarla kendimizi teselli ediyoruz inşallah olurya bu ay

yükselcim şimdi gördüm yazdığını canım ben çok fena grip oldum aşırı derecede öksürüğüm var ilaçta içemiyorum kötüyüm yani sen nasılsın canım ya ben iğneyi vurulalı 5 gün oldu ama hiç ağrı falan olmadı bende herkes kasıklarımda ağrı oldu falan diyor ona kafam takıldı acaba bende işe yaramadı mı diye . sende durum nasıl canım senin az kaldı sanırım adet tarihine hadi hayırlısı inşallah adet olmazsında bebek haberi verirsin bize

ay canım geçmiş olsun dikkat et kendine her bnyede farklı oluyormuş bitanem negatif düşünme bende ağrı olduda ne oldu bende çatlamadılar galiba ondan ağrı yapıyordur diyorum hemen herşeye bir kulp takıyoruz demi :) hep olumsuzları düşünüyoruz. evet az kaldı 4 gün daha sabratsem iyi olacak ama duramıyorum bende şuan belli başlı bir belirti yok ne bulantı ne başka birşey bir çok idrara çıkıyorum onuda çok sıvı tüketiyorum onun için galiba okadar yeni bu ayda olmadı gibi geliyor hayırlısı artık içimde küçük çok küçük bir umut var

negatif veya pozitifde ilk buraya yazacm emin olabilirsin canım negatifte destekleriniz için pozitifte sevinci beraber paylaşmak için burası beni öyle bir rahatlatıyor ki kimse ye anlatamıyorum anlattığım 2 kişiyi geçmez onlar bilgisi olan kişiler değil o ney öylemi olurmuş diyorlar onlar bu ay çocuk yapalım demişler 2 ay içinde olmuş o yüzden anlatmak fikir almak zor

çok saol canım benim teşekkür ederim evet gerçekten bi kulp buluyoruz hemen canım bulantı falan bebek 1.5- 2 aylıkken falan oluyor çünkü kardeşimin eşi yeni hamile kaldı şu anda 8 haftalık hamile bulantıları daha yeni yeni başladı ayrıca hiç bi belirtiside olmadı sadece öğrendiği gün aşırı kasık ağrısı oldu adette olmadığı için kist falan mı var diye doktora gitti hamile olduğunu öğrendik o yüzden olumsuz düşünme bence canım

+

allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
ya böyle bilmeden hamilekalanlara okadar çok seviniyorum ki ne güzel rabbim onları bu yolda sınamıyor.halalar yiğenlerine çok düşkün olurlar benim birtane yiğenim var 3 yaşın daha o bana hala deyince herşey duruyor ve ondan çoook uzaklardayım 1,5 yaşına kadar beraberdik ben evlenince yılda 3-4 gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…