- Konu Sahibi aysegul21072008
-
selam hanımlar 35 yaşındayım bir düşüğüm bir de dis gebeliğim var son adet tarihim 26 ocak. Mayıs'a kadar gebelik oluşmazsa suni döllenme ile cocuk sahibi olmaya çalışacağız.
tüm hamileleri tebrik ederim.darısı bizim başımiza
canim cok saol. En yakin zamanda seninde hamile haberini bekliyorum. Dualarim sizinle:)
canım geçmiş olsun suni döllenme aşılama mı yani bilgi verebilirmisin canım
Kızlar nerdesiniz ya hadi gelin artık günleri yaklaşanlar ne hissediyorlar varmı belirtiler
Kızlar nerdesiniz ya hadi gelin artık günleri yaklaşanlar ne hissediyorlar varmı belirtiler
valla benim de 5 gün var ama hiç bir belirti yok sanırım bu ay da boş. kısmet artık
valla benim de 5 gün var ama hiç bir belirti yok sanırım bu ay da boş. Kısmet artık
inşallah sezsizce gelirlerde biza süpriz yaparlar nr güzel olur
belırtı olcak dıye bırsey yok canım benım ınsanın yapısından yapısına deısıyor onun ıcın ıcını ferah tut herseyın yayırlısı
hos geldın bıtanem aramıza ınsallah bırlıkte guzel haber alırız bende pcos hastasıyım ne olursa olsun umudumuzu yıtırmek yok her gun bır umut tur bunu sakın unutma bıtanem ben 3 bucuk senedır evlıyım 2 senedır bızde ıstıyoruz ama ılk once allahın gonlu olucak onun ıcın hersey olucagına varıyor bızım tedavılerımız doktora gorunmemız tedbır tabıkı taktır allahın cok gecmıs olsun canım allah bır daha yasatmasın kucagına almayı nasıp etsın sıkma canını bat yazmamıssın canım bırde yasını yazarsan lısteye eklıyım tamamı canım
ayy ne güzel olur vallahi. ben nette okumuştum eğer 2. kez hamile kalıyorsanız belirtiler birbirinin aynısı olmayabilir diye. bi umut oldu. benim bir düşüğüm olduğu için ilkinde hiç bir şey anlamamıştım. normal adet belirtilerimden daha fazla şişkinlik ve göğüslerde acıma şişkinlik hissetmiştim bariz bir şekilde. şimdi aynısı hissetsem vardır derim ama. ne göğüsler de acıma ne de şişkinlik hiç bir şey yok. birde kasıklarımdaki ağrılarda gitti. şuan elimde olan sadece ağzmdaki metalik tat. oda keyfi gelince geliyor :):):) ne yapalım umut dünyası işte
aynen canm umutlarımızda olmasa ne yapardık acaba her ay farklı umutlarla kendimizi teselli ediyoruz inşallah olurya bu ay
yükselcim şimdi gördüm yazdığını canım ben çok fena grip oldum aşırı derecede öksürüğüm var ilaçta içemiyorum kötüyüm yani sen nasılsın canım ya ben iğneyi vurulalı 5 gün oldu ama hiç ağrı falan olmadı bende herkes kasıklarımda ağrı oldu falan diyor ona kafam takıldı acaba bende işe yaramadı mı diye . sende durum nasıl canım senin az kaldı sanırım adet tarihine hadi hayırlısı inşallah adet olmazsında bebek haberi verirsin bize
ay canım geçmiş olsun dikkat et kendine her bnyede farklı oluyormuş bitanem negatif düşünme bende ağrı olduda ne oldu bende çatlamadılar galiba ondan ağrı yapıyordur diyorum hemen herşeye bir kulp takıyoruz demi :) hep olumsuzları düşünüyoruz. evet az kaldı 4 gün daha sabratsem iyi olacak ama duramıyorum bende şuan belli başlı bir belirti yok ne bulantı ne başka birşey bir çok idrara çıkıyorum onuda çok sıvı tüketiyorum onun için galiba okadar yeni bu ayda olmadı gibi geliyor hayırlısı artık içimde küçük çok küçük bir umut var
negatif veya pozitifde ilk buraya yazacm emin olabilirsin canım negatifte destekleriniz için pozitifte sevinci beraber paylaşmak için burası beni öyle bir rahatlatıyor ki kimse ye anlatamıyorum anlattığım 2 kişiyi geçmez onlar bilgisi olan kişiler değil o ney öylemi olurmuş diyorlar onlar bu ay çocuk yapalım demişler 2 ay içinde olmuş o yüzden anlatmak fikir almak zor
+çok saol canım benim teşekkür ederim evet gerçekten bi kulp buluyoruz hemen canım bulantı falan bebek 1.5- 2 aylıkken falan oluyor çünkü kardeşimin eşi yeni hamile kaldı şu anda 8 haftalık hamile bulantıları daha yeni yeni başladı ayrıca hiç bi belirtiside olmadı sadece öğrendiği gün aşırı kasık ağrısı oldu adette olmadığı için kist falan mı var diye doktora gitti hamile olduğunu öğrendik o yüzden olumsuz düşünme bence canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?