Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

ah canım kendini çok kaptırma ne olur ben hep kötüyü düşünüyorum çok yıpranmayım diye hatta gelecek ay ki iğnenin parasını bile şimdiden hesaplıyorum eğer pozitif olursa sorun kalmayacak

çok garip bişey dimi ? demek ki tek ben değilim bende bi yandan diyorum ki bu ay kesin var bebek içime öyle doğuyo diyorum , bi yandan da hiç umut yok yoktur yine hiç heveslenmiyim diyorum çok karışık bi duygu ya tarifi yok

canım valla bende sabah yok diyorum öğlen var diyorum akşam geri yok diyorum bir gari duygu

ah canım kendini çok kaptırma ne olur ben hep kötüyü düşünüyorum çok yıpranmayım diye hatta gelecek ay ki iğnenin parasını bile şimdiden hesaplıyorum eğer pozitif olursa sorun kalmayacak

sen tedavi görüyorsun dimi canım çatlatma iğnesimi oluyorsun
çok pahalımıki :44: benimde rahatsızlığım var rahim duvarım kalınlaşıyor benim geçen nisandan beri istiyorum ben
aslında ama kürtaj olmam gerekti falan daha 3 aydır korunmuyorum benim de 10 ayı bulmuş serüvenim
ama artık çok umutluyum doktora her ay gidiyorum içimi temizliyor benim hastalığımı atmam içinde hamile kalmam gerekiyor

evet canım çatlatma iğnesi oldum ilk kez 80 tl ğnenin fiyatı bu ay bize süpriz olmuştu bu fiyat inşallah canım bu ay güzel haberleini alırız

evet canım çatlatma iğnesi oldum ilk kez 80 tl ğnenin fiyatı bu ay bize süpriz olmuştu bu fiyat inşallah canım bu ay güzel haberleini alırız

hayırlısı inşallah cümlemizin de güzel hberlerini almayı nasip eder inşallah Allahım
:26::26::26:

kızlar şimdilik ben çıkyorum ben namaza gidiyorum inşallah hepimize dua edecem
gelince görüşürüz

allah gonlumuze gore versin insallah keske hersey yazdiklarimiz gibi olsun maksat deisiklik olsun istedim yok canim zor olmuyor saol dusundugun icin

merhaba ayşegülcüm,
benim batım 5 mart oldu.
bugün adetim başladı.
zaten bu ay denememiştik ama inşallah önümüzdeki ayı heyecanla bekliycem.

merhaba ayşegülcüm,
benim batım 5 mart oldu.
bugün adetim başladı.
zaten bu ay denememiştik ama inşallah önümüzdeki ayı heyecanla bekliycem.

hayırlısı inşallah canım benim hadi inşallah hayırlısı
ama adet oldum diye gelmemezlik etme tamam mı

kızlar çorbamıda yaptım çok şükür banyoda yapıyım diyorum ama gözüm almıyo
uzun zamandır gribin nasıl birşey olduğunu unutmuşum:2:

atv de esra erolu seyrediyorum
gıcık oluyorum bu kıza yaa ne çabuk doğumdan sonraki kiloları verdi

hayirlisi canim insallah marta guzel haber alirsin bu ay guzel calis bitanem guzel dusun herseyin guzel olsun canim benim

hayırlısı inşallah canım benim hadi inşallah hayırlısı
ama adet oldum diye gelmemezlik etme tamam mı

sağlık olsun canım kısmet inşallah gelecek ay olur

saolun kızlar.
inşallah sizler bu ay beklediğiniz güzel haberleri alacaksanız içime öyle doğuyor.
dua ediyorum sizler için.
gelmezmiyim bercestecim tabiki gelirim sizlerin mutlu haberlerini paylaşmak için her fırsatta gelicem inşallah.

kızlar çorbamıda yaptım çok şükür banyoda yapıyım diyorum ama gözüm almıyo
uzun zamandır gribin nasıl birşey olduğunu unutmuşum:2:

canım çok geçmiş olsun.
aktarlarda satılan kış çaylarından dene istersen.
hamile isen zararı olmaz herhalde.
tam olarak bilmiyorum ama içeriği bitkisel sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…