Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

evet canım ya çok tatlı oluyolar 2 tane ablamın var biri 9 yaşında diğeri 11 aylık 9 yaşında olanı ben büyüttüm sayılır onlarada çok düşkünüm bu miniğimiz gelince onada öyle olurum sanırım senin kötü olmuş ya ama Allah kendine nasip etsin inşallah kendi çocuğunu sev . kardeşim 7 aylık evli ve beklenen bi hamilelik değildi bide o arada ben doktora gidiyodum kendimdende umutluydum ilk hamile olduğunu duyunca çok sevindim ama sonra kendi evime gelince çok ağladım bazen diyorum ki benden anca teyze ile hala olur zaten başka bişey olmaz

kızlar geldik doktordan sonuçları bekledikkk vee hamişim umarım sağlıkla devam ederD ama içimde bi hüzün var nedendir anlamadım

canım dün giremedim ani misafirilerim geldi
çok sevindim
hüzün olması normal bence duygusalsın da o yüzden
çok sevindim kuzum

Son düzenleme:
Tebrik ederim canim:) Bende sonucumu aldim pozitif ama daha inanamiyorum:)

çok sevindim tatlım benim
bu topiğin uğurlu olduğunua inanıyorum gerçektennn :26::26:
Allahım sağlıcakla kucağına almak nasip etsin inşallah

ne kadar üzülme desem de olacak desemde malesef üzüleceksin biliyorumkendi kardeşimizde olsa kabullenmek zor oluyor malesef neden diyoruz seni çok iyi anlıyorum geçen gün bir komşumun gelini 2.ye hamileymiş bana var mı birşey dedi yok beklemedeyim dedi sonra bizim gelinde 2.ye hamile dedi ya niye diyorsun ya niye üzüldüm ağladım kendi kendime sanki nisbet ediyordu bana ben mi istiyorum böyle olmayı sanki nasip kısmet ayyyyyy çok kötü oldum yine ben yaa

bende neden hep erkek ismi düşünüyorum diyordum
ayyyy sen çok yaşa emi
sana her seferinde liste yapmak zor olur bence
hani ilk sayfaya liste yapılıyor yaa nasıl yapıyorlar acaba oyle yapsan senin için de kolay olur

inşallah rabbim bizede verecek bizde anne olacaz canım inanıyorum ben hem bizim meleklerimiz kıymetli olacak

bitanem üzme kendini ya vallahi bende anlattığıma pişman oldum aklına geldi benim yüzümden üzüldün Allah çok büyük elbet bizede tattırıcak inşallah o duyguyu bi gün üzülme zaten normalde ben o kadar kafama takmıyorumda böyle insanların lüzumsuz soruları konuşmaları insanın canını sıkıyor sadece

bende çok hastayım Allahtan bugün boş günüm ama yarına okula gidemem
rapor alcam
öksürük burun akıntısı berbat durumdayım :2::2:

benim annemde beni erkek çoçuk doğurduğumu görmüş :))))))))) erkek kız allah sağık la nasip etsinde fark etmez

hoş geldin tatlım benim hepimiz için hayırlısı canım

benim annemde beni erkek çoçuk doğurduğumu görmüş :))))))))) erkek kız allah sağık la nasip etsinde fark etmez

elbetteki hayırlısı canım yaa
ben erkek ismi düşünüyorum çünkü kız ismi hazır zaten
zeynep koyacan Allahın izniyle
erkekde hasan olcak ama ikinci ismine karar veremedim
hasan oktay olmaz mı yaaa
eşim beğenmedi

kızlar maalesef regl olmuşum bat 12 şubattı ama nerdeyse 1 hafta önce gördüm. neyse benim umutlar diğer aylara kaldı. hayırlısı artık.

bende çok hastayım Allahtan bugün boş günüm ama yarına okula gidemem
rapor alcam
öksürük burun akıntısı berbat durumdayım :2::2:

çok geçmiş olsun canım ya bende aynıyım aşırı derecede kuru öksürük ve burun akıntısı zaten normalde astımım var böyle olunca nefes darlığıda yapıyor benim patronum yurt dışında tek yetkilide benim o yüzden mecburen işe gelmem lazım . aslında 1-2 gün dinlensem çok iyi gelicek biliyorum. sende dikkat et kendine canım

lütfen üzülme canım kardeşim
vardır öyle VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsler nispet yapıyorlar
seni strese sokuyorlar sakın böyle insanları kaale almayın onların istediğide sizi
üzmek ne yazıkki var böyle tipler

sağol canım benim yaa
biraz önce eşim geldi dr götüreyim dedi
gitmem dedim yaa hamileysem ben ilaç içmem dedim:2::2:
yatıyorum valla:2: aynen böyle hapşırıp duruyorum

bu arada sanada geçmiş olsun canım yaa sen daha kötüsün en azıdan bir gün yatsanda iyi gelir sana
ben gece daha kötüydüm şimdi daha iyiyim

merhabalar kızlar

ben bu topıge ılk defa yazyıroum..yazılanları pek okuyamadım ama bende kırmızılarla mucadele edıyorum.ıkı gundur sabah karnım agrıyor geldı gıbı oluyor heh oldum gıttı subat dıyorum bakıyorum gelmıyor hala daha gelmedı.batım da 11 subat bakalım hayırlısı.
Allah hepımızın gonlune gore versın arkadaslr suan yasadıgımız panıgı ve stresı bebegımızı buyuturken hayal edıcez ne kadar gereksızmıs dıcez dıyorum ama yınede stresss yapıyorummmmmmmmmmmm

kızlar maalesef regl olmuşum bat 12 şubattı ama nerdeyse 1 hafta önce gördüm. neyse benim umutlar diğer aylara kaldı. hayırlısı artık.

canım belki üstünü görmedir nasıl bir kanama
ablam yeğnime hamileyken 10 gün üstünü görmüş
ama pembe bir kandı diyor:26:
inşallah seninkide öyledir sende üstünü görüyorsundur
çünkü 1 hafta önce diyorsun çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…