- Konu Sahibi aysegul21072008
-
benimde sat 14 ocak bat 12 ocak yaşım 23 takvime baktım erkek dio bu 3 ay için:)) inş olur çoook istiyorum 4 aydır(((
gunaydın canım nasılsın evet yıne kımsecıkler yok olsun bız sohbete baslıyalım arkadaslarda gelır nasıl gıdıyor ben bu ay sankı ıcımde bır hıs var melegım sankı benımleymıs gıbı sanada ara ara oluyormu bıtanemkızlar günaydın hayırlı sabahlar gene kimsecikler yok ya
gunaydın canım nasılsın evet yıne kımsecıkler yok olsun bız sohbete baslıyalım arkadaslarda gelır nasıl gıdıyor ben bu ay sankı ıcımde bır hıs var melegım sankı benımleymıs gıbı sanada ara ara oluyormu bıtanem
günaydın canım ,
iyiyim sen nasılsın evet ya bu ay benim içinde çok tuhaf geçiyo banada öyle geliyor bazen çok emin oluyorum bu ay kesin tuttu diyorum bazende yok yine olmadı diyorum çok tuhaf sende çatlatma iğnesi olmuşmuydun canım
ınsallah hayırlısından bızede nasıp eder annelık duygusunu yok canım pcos hastasıyım tedavı gordum sonra ara verdım oyle bu ay tedavısı denedık bakalım ama adet oldugumda tedavıme baslıyacam ınsallah gerek kalmadan melegımızı kuacagımıza almayı nasıp eder senın ne sorunun vardı guzelım
günaydın arkadaşlar nasılsınız
günaydın arkadaşlar nasılsınız
amin canım ya inşallah meleğin seninledir bende pko luyum kist falan yok ama yumurtalıklarımda tembellik var kendi kendine yumurta üretmiyor 2 ay klomen kullandım ondan da sonuç alamadım bu ay femara diye bi ilaç kullandım çok şükür onunla yumurta gelişti 19 mm iken geçen perşembe çatlatma iğnesi oldum şimdi adetimi bekliyorum gerçi daha çok var senle 1 gün vardı aramızda senin 17 şubat dimi benim 18 şubat ta inşallah gelmezler onun yerine bebeklerimiz gelir
gunaydın bıtanem sen nasılsın bızde yenı basladık sohbete elıfle
amın canım pekı sen ne kadar sure tedavı oldun ben rahat bır bucuk sene oldum tedavı ona ragmen asılama nasıl oldugunu bılmedıgım ıcın pek sıcak bakmadım nasıl oluyor yanı evet sımdı on gun fean var hayırlısı
T
Tesekkurler iyim arkadaslar gebelik belirtilerini okuyordu.dun aksam dan belli adet olacakmisim gibi agrilar olmaa basladi her
ay boyle olur bende pek umut kalmadi
kasıklarım ağrıyo.karnım balon gibi şişti.neden olabilir sizce batıma daha ÇOK VAR 25İNDE
herkese selam
dün doktora gittim yumurtam büyümüş 18 mm olmuş.ben de bugün çatlama iğnemi oldum. bat 25 şubat..listeye eklerseniz sevinirim
hayırlısıyla bu ay olacak inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?