- Konu Sahibi aysegul21072008
-
gecmis olsun canim usutmus olabilirsin dikkat et sicak tut kendini canim
kızlar nerdesinizya girp çıkıyorum kimse yok hoşgeldiniz benim çok uykym geliyor neden acaba
aynı şey bendede var canım eşimi işe gönderdim saat 8de 12 kadar uyumuşum normalde pek uyumayı sevmem.ama bak şimdi yine var.
bugün bende gidiyorum geliyorum kimse yok ya
inşallah güzel haber ler alırız yüzümde yanmaya başladı
batına ne kadar var
burdayız canım benim nasılsın
7 gün var canım daha ama iğneden sonra 15.gün belli oluyormuş
merhabal
aynı seyler bendede cok fazla vardı sureklı uykum gelıyor uyumayınca yuzum yanıyordu halsızlık cok fenaydı ıkı haftadır evde ıs yapamadım ve dun testte ogrendım kı hamısım.bunun yanında agız kurulugu da cok oluyor kokulara hassasıyet ve sureklı mıdeden agza gelen horultunun cıkması ıste vs dıkkat edın bunlar varsa olabılırsınız[
ay ağzından bal damlıyor canım ya teşekkür ederim allahım kucağına sağ salim almayı nasip etsin
merhabal
aynı seyler bendede cok fazla vardı sureklı uykum gelıyor uyumayınca yuzum yanıyordu halsızlık cok fenaydı ıkı haftadır evde ıs yapamadım ve dun testte ogrendım kı hamısım.bunun yanında agız kurulugu da cok oluyor kokulara hassasıyet ve sureklı mıdeden agza gelen horultunun cıkması ıste vs dıkkat edın bunlar varsa olabılırsınız
iyiyim canım sen nasılsın ne kadar kaldı senin bat a az kaldı sanırım inşallah iyi haber alırız senden benimde dün akşamdan beni kasık ağrılarım başladı birde karnımda sancı gibi bişey var tam ne olduğunu anlayamadım
evet canım öyle.hangi ilaçları kullanıyosun ben bu ay serephone ve kanımda pıhtılaşma varmış oyüzden coraspirin kullanıyorum
inşallah canım inşallah bende hafif hafif sancı giriyor bazen amabu sancıyı adet olmadan 2 günce oluyordu o yüzden ne bileyim işte herşeye bir kup takıyorum sancım oluyor adet olacam yokd diyorum uykum geliyor hamileyim diyorum bir de ağlamak geliyor zamam zaman
o bende de var ya kaç gündür acayip duygusalım herşeye ağlayasım geliyor çok tuhafım inşallah bebeğin vardır canım iyi düşün iyi olsun bak belirtilerinde var hamile olan arkadaşınki gibi
ya ben dayanamayacam ne çıkarsa çıksın vall böyle beklemekten daha kötü olamaz yarın test yapacam kesin karar verdim ne yapayın negatif çıkarsa gelecek ay tekrar başlarım tedaviye
canım iğneden sonra kaçıncı günün oluyor yarın 14 gün sonra belli oluyor benim bildiğim
yarın 13.gün canım 1 gün daha bekleyim yani neyapayım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?