Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

burdayız canım benim nasılsın

merhabal

aynı seyler bendede cok fazla vardı sureklı uykum gelıyor uyumayınca yuzum yanıyordu halsızlık cok fenaydı ıkı haftadır evde ıs yapamadım ve dun testte ogrendım kı hamısım.bunun yanında agız kurulugu da cok oluyor kokulara hassasıyet ve sureklı mıdeden agza gelen horultunun cıkması ıste vs dıkkat edın bunlar varsa olabılırsınız

iyiyim canım sen nasılsın ne kadar kaldı senin bat a az kaldı sanırım inşallah iyi haber alırız senden benimde dün akşamdan beni kasık ağrılarım başladı birde karnımda sancı gibi bişey var tam ne olduğunu anlayamadım

canım hayırlı olsun Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah

inşallah canım inşallah bende hafif hafif sancı giriyor bazen amabu sancıyı adet olmadan 2 günce oluyordu o yüzden ne bileyim işte herşeye bir kup takıyorum sancım oluyor adet olacam yokd diyorum uykum geliyor hamileyim diyorum bir de ağlamak geliyor zamam zaman

o bende de var ya kaç gündür acayip duygusalım herşeye ağlayasım geliyor çok tuhafım inşallah bebeğin vardır canım iyi düşün iyi olsun bak belirtilerinde var hamile olan arkadaşınki gibi

o bende de var ya kaç gündür acayip duygusalım herşeye ağlayasım geliyor çok tuhafım inşallah bebeğin vardır canım iyi düşün iyi olsun bak belirtilerinde var hamile olan arkadaşınki gibi

ya ben dayanamayacam ne çıkarsa çıksın vall böyle beklemekten daha kötü olamaz yarın test yapacam kesin karar verdim ne yapayın negatif çıkarsa gelecek ay tekrar başlarım tedaviye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…