Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

canım çok sevindim Allah bana ve her isteyene nasip etsin inşallah hayırlısıyla. Sana da Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin
:)

yarın 13.gün canım 1 gün daha bekleyim yani neyapayım canım

canım ben de daha önce çatlama iğnesi vurulmuştum. 13. gün testte silik çizgi şeklinde çıkmıştı. bence yap derim dayanamıyorsan. tabi en güzeli hayal kırıklığı yaşamamak için geçmesini beklemek ama ben dayanamıyorum daha günü geçmeden test yapmaya başlıyorum. hadi inşallah güzel haberler alırız.

karar veremedim ama yapacam galiba artık yarın göğüslerimde iyice şiimiş kocaman olmuşlar belki incirden olmuş olabilir incir yemiştim bu ay kendimide hamile gibi hissediyorum herşeyden sakınıyorum sonra kendi kendime sanki hamileyim de diyorum teşekkür ederim canım

kızlar bugün okuldan geldim biaz uyudum sonra tuvalete gittim bi baktım peçeteye çok açık pembe leke oldu:'((( yarım saat sonrada kahverengi bi leke çıktı peçeteye silince ne yapacağımı bilemedim istemsiz aülamaya başladım ya buda düşersee ne yapsam ne etsem eşimde yok bi başıma allahım sen yadım et bugün sabah olurmu acaba bana ekenden doktoa gidicem ama ne diycem off

kızlar bilgisi olan yokmu acaba çok üzgünüm ama normal biirşeymi yoksa gebelik kötüyemi gidiyor( dua edin lütfenn

kızlar bilgisi olan yokmu acaba çok üzgünüm ama normal biirşeymi yoksa gebelik kötüyemi gidiyor( dua edin lütfenn

canım benim korkma hala devam ediyormu yeniydi demi seninki yerleşme kanaması olabilir bitenem kendini ferah tut ayakların yukarda tut ve çok harekette bulunma inşallah kötü birşey yoktur canım

ISIM==== BAT==== YAS==== SONUC====CINSIYET

sevgili subat anne adaylari

ebru54 === 1 subat === 25=== MERAKLA BEKLENIYOR ERKEK IHTIMAL

huzurlumutlu === 5 subat === ?=== MERAKLA BEKLENIYOR ?

patirik224 === 5 SUBAT === 24 === MERAKLA BEKLENIYOR KIZ IHTIMAL

helios_84 === 8 subat === 28=== hamile ERKEK IHTIMAL

luna82 === 8 subat === ? === hamile ?

sesa24 === 10 subat === ?=== ?: nazar:

kelam === 11 subat === 23 === ERKEK IHTIMAL

melekangel === 12 subat === ? ===: nazar: ?

mavi_beyaz === 12 subat === 23 ===:nazar : ERKEK IHTIMAL

berceste_ === 15 subat === 31=== ERKEK IHTIMAL

yuksel_89_85 === 15 subat === 22 === ERKEK:nazar : IHTIMAL

aysegul21072008 === 17 subat === 24 === KIZ IHTIMAL

elifyesiller === 18 subat === 28 === ERKEK IHTIMAL

yaseku === 19 subat === 29 === NERELERDESINIZ ERKEK IHTIMAL

elibeses === 20 subat === ? === ?

orkid2 === 22 subat === ? === ?

bahar1989 === 25 subat === 23 === ERKEK IHTIMAL

neevercare === 25 subat === ? === ?

esk_sibel === 25-26 subat === ? === ?

9ay === 2-3 mart === ? === ?: nazar:

lıttlebırdıe === 5 mart === 26 === ERKEK IHTIMAL

ınsallah subat ayı ugurlu gelır bu pozıtıf enerjımıze bol ve guzel calısmalar

LISTEDE GORDUGUNUZ CINSIYETLER CIN TAKVIMINE GORE TABIKI ALLAH BILIR BENIM KI SADECE MERAK EDENLER ICIN UMARIM BEGENMISSINIZDIR BU ARADA YASI OLMIYANLARA MALUM BILEMEDIM OGRENMEK ISTTEYENLER OLURSA YASINI EKLEMELERI YETERLI OLABILIR ALLAH HERKEZIN GONLUNE GORE VERSIN INSALLAH HAMILELERIMIZ BU TOPIGE UGUR GETIRIR BOL DUA EDIN BIZLERE

Son düzenleme:
canım benim korkma hala devam ediyormu yeniydi demi seninki yerleşme kanaması olabilir bitenem kendini ferah tut ayakların yukarda tut ve çok harekette bulunma inşallah kötü birşey yoktur canım

yaa bilmiyorum çok panik oldum diğei gibi olacak diyenkorkuyodum zaten bugün normalde tam günüm gebeliği bile bile kanama vamı diye baka baka zola getirdim sank( çook açık pembe su oldu sonrda kahverengi minik birşey ama korkuyorum yarın olsada bi gitsem doktora. bugün okulda biaz gerildim ondanmı oldu acaba hatta istemsiz ağladım herkes soruyo ne oldu diyye dua edin nolurr yarın umarım hayılı habeler veririm

inşallah canım dualarım seninle ama kendini panik yapma bak buda etkiler hala devam ediyormu peki kanaman

Gecmis olsun. Bildigim kadariyla yerlesme kanamasi onlar.kahverengi renk te o yuzden.kanaman yogun olursa endiselen.d eger bebek rahim icindeyse ve kanaman artarsa doktorlarin buna da caresi var igne yapip bebegi tutunduruyolar. Tipta herseyin cozumu var canim senin ihtiyacin sadece dinlenmek

inşallah canım dualarım seninle ama kendini panik yapma bak buda etkiler hala devam ediyormu peki kanaman

yok canım şimgi gittim yine tuvalete birşey yok çok şükür korkudan eve gelir gelmez yaptım ikinci çizgi 2 gün öncekiyle aynı çıktı akşam olduğu için mi acaba diğerlerini ilk idrarla yapmıştım. yarın randevusuz gidicem doktora inşallah beni alır bakalım yarın olmazsa paniğim geçerde:) allahım yüzümüze bak inşallah sonucum iyi olur. sende bence yarın test yap ve bana bş mutlu haber daha ver olurmu inşallah bebeğin seninledir bu ay aydaş olurlar:) ancak yarın akşam haber veririm sizlere iyiki varsınız eşimde yok o yüzden daha duygusalım sanırım

ya normalde bugün tam adet günüm yerleşmenin daha önce olması gerekmezmiydiki peçeteye azıcık çıktı o kadar şuan yok umarım daha olmaz.yarın gidicem çok dua edin lütfen bugün başladım işe mümkün olduğunca oturdum ama doktor istirahat derse rapor alırım artık

Bu arada kizlar bisey solicem topigi okurken farkettim. Ben de klomen kullanip catlatma ignesi olmustum. Catlatma ignesini olduktan sonra adete kadar butun hamilelik belirtilerini fazlasiyla yasamistim. Testte de ikinci cizgim silik cikmisti.tabi adet oluncaki husranimi anlatamam. Ikinci cizginin cikmasi igneden yani artan hormon seviyesinden kaynaklaniyor. Bir de klomen vucutta cok fazla siskinlik yapiyor.uc ay kullanip ara vermek gerekiyor. O da hormon ilaci oldugu icin herkes bana hamile misin diyodu. Insan hamile kalinca yuzunde bir takim degidiklikler olyormus hormon duzeyine bagli olarak. Yani sekerlerim, en dogrusu kan testi. Benim bat 1 mart. Ve o gun dogum gunum. Simdi de boyle umuyorum.kocama sevgililer gununde bebek hediye ederim diye hayal etmistim. Sirada dogum gunum var insallah 1 martin anlami daha guzel olur benim icin.

inşallah gönlüne göre olur en önemli doğum günü hediyesi olur senin için allah gönlümüze göre versin

Bence gayet saglikli o kanama. Genelde insanlar adet olmam gerekiyodu sadece kahverengi leke gordum ama adet olmadim deyip hamile kaldiklarini soyluyorlar. Olumlu dusunursek olumlu olur canim.bana hersey yolunda gibi geliyor.senin korkularin var o kadar. Anladigim kadariyla basarisiz olan gebeligin olmus. Bu yuzden telaslaniyorsun. Bu defa basaracaksin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…