- Konu Sahibi aysegul21072008
-
canım sen bilirsin tabiki ama bence pazartesiye kadar bekle istersen
offf bilemiyorum neyse canım ben çıkar patronum geldi o oturur pc ye tel den girerim belki
merhabal
aynı seyler bendede cok fazla vardı sureklı uykum gelıyor uyumayınca yuzum yanıyordu halsızlık cok fenaydı ıkı haftadır evde ıs yapamadım ve dun testte ogrendım kı hamısım.bunun yanında agız kurulugu da cok oluyor kokulara hassasıyet ve sureklı mıdeden agza gelen horultunun cıkması ıste vs dıkkat edın bunlar varsa olabılırsınız
yarın 13.gün canım 1 gün daha bekleyim yani neyapayım canım
canım ben de daha önce çatlama iğnesi vurulmuştum. 13. gün testte silik çizgi şeklinde çıkmıştı. bence yap derim dayanamıyorsan. tabi en güzeli hayal kırıklığı yaşamamak için geçmesini beklemek ama ben dayanamıyorum daha günü geçmeden test yapmaya başlıyorum. hadi inşallah güzel haberler alırız.
kızlar bugün okuldan geldim biaz uyudum sonra tuvalete gittim bi baktım peçeteye çok açık pembe leke oldu:'((( yarım saat sonrada kahverengi bi leke çıktı peçeteye silince ne yapacağımı bilemedim istemsiz aülamaya başladım ya buda düşersee ne yapsam ne etsem eşimde yok bi başıma allahım sen yadım et bugün sabah olurmu acaba bana ekenden doktoa gidicem ama ne diycem off
kızlar bilgisi olan yokmu acaba çok üzgünüm ama normal biirşeymi yoksa gebelik kötüyemi gidiyor( dua edin lütfenn
canım benim korkma hala devam ediyormu yeniydi demi seninki yerleşme kanaması olabilir bitenem kendini ferah tut ayakların yukarda tut ve çok harekette bulunma inşallah kötü birşey yoktur canım
yaa bilmiyorum çok panik oldum diğei gibi olacak diyenkorkuyodum zaten bugün normalde tam günüm gebeliği bile bile kanama vamı diye baka baka zola getirdim sank( çook açık pembe su oldu sonrda kahverengi minik birşey ama korkuyorum yarın olsada bi gitsem doktora. bugün okulda biaz gerildim ondanmı oldu acaba hatta istemsiz ağladım herkes soruyo ne oldu diyye dua edin nolurr yarın umarım hayılı habeler veririm
yaa bilmiyorum çok panik oldum diğei gibi olacak diyenkorkuyodum zaten bugün normalde tam günüm gebeliği bile bile kanama vamı diye baka baka zola getirdim sank( çook açık pembe su oldu sonrda kahverengi minik birşey ama korkuyorum yarın olsada bi gitsem doktora. bugün okulda biaz gerildim ondanmı oldu acaba hatta istemsiz ağladım herkes soruyo ne oldu diyye dua edin nolurr yarın umarım hayılı habeler veririm
inşallah canım dualarım seninle ama kendini panik yapma bak buda etkiler hala devam ediyormu peki kanaman
yok canım şimgi gittim yine tuvalete birşey yok çok şükür korkudan eve gelir gelmez yaptım ikinci çizgi 2 gün öncekiyle aynı çıktı akşam olduğu için mi acaba diğerlerini ilk idrarla yapmıştım. yarın randevusuz gidicem doktora inşallah beni alır bakalım yarın olmazsa paniğim geçerde:) allahım yüzümüze bak inşallah sonucum iyi olur. sende bence yarın test yap ve bana bş mutlu haber daha ver olurmu inşallah bebeğin seninledir bu ay aydaş olurlar:) ancak yarın akşam haber veririm sizlere iyiki varsınız eşimde yok o yüzden daha duygusalım sanırım[/QUOT
inşallah canım inşallah artık kafana takma istersen googleden ara o yerleşme kanaması bence hatta hamilelik belirtisi diye de yazıyor dün ben belirtileri araştırıken okumuştum artık uyu bence aklına da kötü şeyler getirme 9 ay sonra kucağını aldığını düşün olur mu bitanem
Gecmis olsun. Bildigim kadariyla yerlesme kanamasi onlar.kahverengi renk te o yuzden.kanaman yogun olursa endiselen.d eger bebek rahim icindeyse ve kanaman artarsa doktorlarin buna da caresi var igne yapip bebegi tutunduruyolar. Tipta herseyin cozumu var canim senin ihtiyacin sadece dinlenmek
yok canım şimgi gittim yine tuvalete birşey yok çok şükür korkudan eve gelir gelmez yaptım ikinci çizgi 2 gün öncekiyle aynı çıktı akşam olduğu için mi acaba diğerlerini ilk idrarla yapmıştım. yarın randevusuz gidicem doktora inşallah beni alır bakalım yarın olmazsa paniğim geçerde:) allahım yüzümüze bak inşallah sonucum iyi olur. sende bence yarın test yap ve bana bş mutlu haber daha ver olurmu inşallah bebeğin seninledir bu ay aydaş olurlar:) ancak yarın akşam haber veririm sizlere iyiki varsınız eşimde yok o yüzden daha duygusalım sanırım[/QUOT
inşallah canım inşallah artık kafana takma istersen googleden ara o yerleşme kanaması bence hatta hamilelik belirtisi diye de yazıyor dün ben belirtileri araştırıken okumuştum artık uyu bence aklına da kötü şeyler getirme 9 ay sonra kucağını aldığını düşün olur mu bitanem
çok saol canım evet hayali bile güzel inşallah dediğin gibi olur. uyumaya çalışayım yoksa vakit geçmeyecek öpüyorum hepinizi yarın daha da güzel bir gün olur inşallah:)
Bu arada kizlar bisey solicem topigi okurken farkettim. Ben de klomen kullanip catlatma ignesi olmustum. Catlatma ignesini olduktan sonra adete kadar butun hamilelik belirtilerini fazlasiyla yasamistim. Testte de ikinci cizgim silik cikmisti.tabi adet oluncaki husranimi anlatamam. Ikinci cizginin cikmasi igneden yani artan hormon seviyesinden kaynaklaniyor. Bir de klomen vucutta cok fazla siskinlik yapiyor.uc ay kullanip ara vermek gerekiyor. O da hormon ilaci oldugu icin herkes bana hamile misin diyodu. Insan hamile kalinca yuzunde bir takim degidiklikler olyormus hormon duzeyine bagli olarak. Yani sekerlerim, en dogrusu kan testi. Benim bat 1 mart. Ve o gun dogum gunum. Simdi de boyle umuyorum.kocama sevgililer gununde bebek hediye ederim diye hayal etmistim. Sirada dogum gunum var insallah 1 martin anlami daha guzel olur benim icin.
ya normalde bugün tam adet günüm yerleşmenin daha önce olması gerekmezmiydikipeçeteye azıcık çıktı o kadar şuan yok umarım daha olmaz.yarın gidicem çok dua edin lütfen bugün başladım işe mümkün olduğunca oturdum ama doktor istirahat derse rapor alırım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?