- Konu Sahibi aysegul21072008
-
Bu arada kizlar bisey solicem topigi okurken farkettim. Ben de klomen kullanip catlatma ignesi olmustum. Catlatma ignesini olduktan sonra adete kadar butun hamilelik belirtilerini fazlasiyla yasamistim. Testte de ikinci cizgim silik cikmisti.tabi adet oluncaki husranimi anlatamam. Ikinci cizginin cikmasi igneden yani artan hormon seviyesinden kaynaklaniyor. Bir de klomen vucutta cok fazla siskinlik yapiyor.uc ay kullanip ara vermek gerekiyor. O da hormon ilaci oldugu icin herkes bana hamile misin diyodu. Insan hamile kalinca yuzunde bir takim degidiklikler olyormus hormon duzeyine bagli olarak. Yani sekerlerim, en dogrusu kan testi. Benim bat 1 mart. Ve o gun dogum gunum. Simdi de boyle umuyorum.kocama sevgililer gununde bebek hediye ederim diye hayal etmistim. Sirada dogum gunum var insallah 1 martin anlami daha guzel olur benim icin.
inşallah gönlüne göre olur en önemli doğum günü hediyesi olur senin için allah gönlümüze göre versin
selam kızlar iyi geceler ben dün adet oldum(
aynı zamanda çok hastayım yarın görüşürüz yeni batım 5 mart
ayyyyyyyyyyy canım bu mj banaydı galiba yarın yapacan tek çizgi çıkarsa a pazartesi test yaptıracam çift çıkarsa hemen domktora gidip test yaptıracam canım beklemek bana göre değil valla olsun bitsin artık uycunda ölüm yokka öylede olsa böylede olsa üzülecem belki ama beklemek ne sevinebiliyorum ne ağlayabiliyorum karma karışık bir haldeyim.inşallah sanada dünyanın en güzel hediyesi gelir canım[
Offf o duyguyu bilmez miyim. Bi keresinde 2 gun adetim gecmisti heyecanlandikca heyecanlaniyor esime bu haberi nasil varirim diye hayal kuruyodum. Dayanamadim hastaneye gittim. Hatta laboranti evinden getirttim cok onemli bu benim icin diye. Kan verip eve geldim sonucu da tel ile bildirin dedim.eve geldigimde kirmizilari gordum.dusunebiliyo musun.bi saat sonra laborant aradi uzgunuz sonuc negatif dedi ben de o sinirle, bilakis ben sevindim deyip teli kapattim.nasil bir ruh halidir bu sirf uzuldugumu anlamasinlar diye sanki sonucu negatif bekliyomus ayaklarina yattim.
Kızlar bu beklemek beni öldürecek galiba daha 13 gunüm var dayanamadım bu gun sigara ictim. Bu ayda hüsran olsun istemiyorum[/QUOTE
bende sigara kullanıyorum malesef hem de bu ay stresden daha çk içtim
kızlar herkese günaydın nasılsınız
günaydın canım beklemekle meşgulüz sen nasılsın varmı değişiklik belirtilerde felan
bende hala hiç bi belirti yok canım ya sadece önceki akşam çok kasım ağrım oldu birde dün alt karnımda böyle ağrı mı desem sancı mı desem öyle bişey oldu bugün yine hiç bişey yok asıl sende haberler nasıl , bi kaç forumda daha okudumda iğneden 13-14 gün sonra gebelik varsa testte kesin çıkıyor yazmışlar idrarda çıkmasa bile kanda çıkıyormuş sen bugün bi idrar testi yap istersen belli olur artık sanırım yapta bize güzel haberler ver bizede umut olsun
valla canım ilk idrarr la yapayım demiştim bugün dün alamadın testi bugün alıp yarın yapmayı düşünüyorum göğüsler kocaman oldu akşamdan bu yanaa kasıklarım ağrımaya başladı ama ne buluntı ne koku hassasiyeti yok o yüzden umutlu değilim gibi ama allahtan ümit kesilmez inşallah hakkımızda hayırlı olur bitanem
bu arada doktor benden progesteron testi istedi adetin 22. günü yaptır dedi cumartesi günü yaptırıcam senden de istemişmiydi sen yaptırdın mı ?
evet senle ben var başkada yok önceleri güzel kalabalıktı negatif veya regl olan birdaha gelmiyor ben burayı pek bırakmayı düşünmüyorum negatif de olsa sonuç ta martta aynı bekleyecez.benden istemedi canım ama gelecek ay ben talepde bulunacam çatlayıp çatlamadığına bakılıyormuş şimdi ben çatladığını bile bilmiyorum inşallah güzel sonuçlarla gelirsin.sen özele mi gidiyon bitanem
bak şimsi sende gittin
bak şimsi sende gittin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?