Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

ayyyyyyyyyyy canım bu mj banaydı galiba yarın yapacan tek çizgi çıkarsa a pazartesi test yaptıracam çift çıkarsa hemen domktora gidip test yaptıracam canım beklemek bana göre değil valla olsun bitsin artık uycunda ölüm yokka öylede olsa böylede olsa üzülecem belki ama beklemek ne sevinebiliyorum ne ağlayabiliyorum karma karışık bir haldeyim.inşallah sanada dünyanın en güzel hediyesi gelir canım

selam kızlar iyi geceler ben dün adet oldum(
aynı zamanda çok hastayım yarın görüşürüz yeni batım 5 mart

Kızlar bu beklemek beni öldürecek galiba daha 13 gunüm var dayanamadım bu gun sigara ictim. Bu ayda hüsran olsun istemiyorum

günaydın canım beklemekle meşgulüz sen nasılsın varmı değişiklik belirtilerde felan

bende hala hiç bi belirti yok canım ya sadece önceki akşam çok kasım ağrım oldu birde dün alt karnımda böyle ağrı mı desem sancı mı desem öyle bişey oldu bugün yine hiç bişey yok asıl sende haberler nasıl , bi kaç forumda daha okudumda iğneden 13-14 gün sonra gebelik varsa testte kesin çıkıyor yazmışlar idrarda çıkmasa bile kanda çıkıyormuş sen bugün bi idrar testi yap istersen belli olur artık sanırım yapta bize güzel haberler ver bizede umut olsun

valla canım ilk idrarr la yapayım demiştim bugün dün alamadın testi bugün alıp yarın yapmayı düşünüyorum göğüsler kocaman oldu akşamdan bu yanaa kasıklarım ağrımaya başladı ama ne buluntı ne koku hassasiyeti yok o yüzden umutlu değilim gibi ama allahtan ümit kesilmez inşallah hakkımızda hayırlı olur bitanem

hadi hayırlısı canım ya inşallah hayırlı haber verirsin bize benim bildiğim bulantı koku hassasiyeti falan biraz daha sonra oluyor 1,5-2 aylık hamileyken falan canım

ya bu forumada senle benden başka kimse girmiyo nerdeyse yaaaaaa bide ayşegül geliyo o kadar başlarda ne güzel kalabalıktı sohbet akıp gidiyodu

bu arada doktor benden progesteron testi istedi adetin 22. günü yaptır dedi cumartesi günü yaptırıcam senden de istemişmiydi sen yaptırdın mı ?

bu arada doktor benden progesteron testi istedi adetin 22. günü yaptır dedi cumartesi günü yaptırıcam senden de istemişmiydi sen yaptırdın mı ?

evet senle ben var başkada yok önceleri güzel kalabalıktı negatif veya regl olan birdaha gelmiyor ben burayı pek bırakmayı düşünmüyorum negatif de olsa sonuç ta martta aynı bekleyecez.benden istemedi canım ama gelecek ay ben talepde bulunacam çatlayıp çatlamadığına bakılıyormuş şimdi ben çatladığını bile bilmiyorum inşallah güzel sonuçlarla gelirsin.sen özele mi gidiyon bitanem

bak şimsi sende gittin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…