Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

bende iyiyim canım hala gripi atlatmaya çalışıyorum . Rabbim hepimize en hayırlı zamanda versin evlatlarımızı inşallah

ayya kıyamam sana o sana 1 hafta bulazmassa geçmez artık ben normalde grip felan olmam gerekir aslında çünkü her kış olurum ama soğan kürü yapmıştım geçen ay dün ibrahim saraöoğlu diyorki soğan kürü uygulayan kişilerde grip olmazlar galiba omdan allah iyiliğini versin canım

çok canım benim ya teşekkür ederim olmazsa öbür ay bende bi deniyim soğan kürünü en azından grip olmaktan korur bari . sende bi değişiklik var mı belirti falan

çok canım benim ya teşekkür ederim olmazsa öbür ay bende bi deniyim soğan kürünü en azından grip olmaktan korur bari . Sende bi değişiklik var mı belirti falan

göğüslerim acıyor ve kasıklarım sanki 4-5 saat yürümüşümde ağrır ya artık 2 gündür öyle bir de bir haisizlik var bir uyuşma var ellrimde felan çok dermansızın hiç böyle olmazdım ben

ayyyyyyy hadi hayırlısı ya sevindim vallahi güzel belirtiler bunlar inşallah haftaya iyi haber alıcaz senden şu mübarek cuma günü inşallah öyle olur yaaaa

bu ay nedense ben gayet rahat ve sakinim hiç umudum yok o yüzden heralde nasıl olsa tutmadı diye düşündüğüm için bu kadar sakinim galiba

ayyyyyyy hadi hayırlısı ya sevindim vallahi güzel belirtiler bunlar inşallah haftaya iyi haber alıcaz senden şu mübarek cuma günü inşallah öyle olur yaaaa

ayyyyyyyyy elifcim ya ne kadar zor bir süreçten geçiyoruz allahım yardımcımız olsun bu yolda yürüyenlerin gerçekten artık ne ddüşünmem gerektiğini ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.inşallahcanın inşallah bebeğim bana bu ay süpriz yapar

bu ay nedense ben gayet rahat ve sakinim hiç umudum yok o yüzden heralde nasıl olsa tutmadı diye düşündüğüm için bu kadar sakinim galiba

sen ozaman bu ay tutdurdun bence çünkü ne zaman böyle düşünürsen tam tersi oluyor hadi inşallah.canım yumurtalıklarını issediyormusun ağrıyormu zaman zamn iğneden sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…