- Konu Sahibi aysegul21072008
-
günaydın bende sımdı eczaneye gıdıyorum bı test daha alıp bakacam yazarım sızede bol sans dıleyın bana
hadi inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım , yükselcim sen nasılsın[günaydın canım sağolasın iyim işte sıcak yatağımı eşime bırakıp geldim işe sen nasılsın
ben yaptım test. yine negatif yehuuuu:bilmemkaçıncı hayal kırıklığı... olsun bebişimi beklemek bile güzel:)
günaydın bende sımdı eczaneye gıdıyorum bı test daha alıp bakacam yazarım sızede bol sans dıleyın bana
hayırdır inşallah bugün topik erkenden kalabalık kızlar hergün gelin buraya
hayırdır inşallah bugün topik erkenden kalabalık kızlar hergün gelin buraya
bende iyiyim canım hala gripi atlatmaya çalışıyorum . Rabbim hepimize en hayırlı zamanda versin evlatlarımızı inşallah
evet maşallah de.her sabah giriyorum ama kimse olmuyo.:44:
ayya kıyamam sana o sana 1 hafta bulazmassa geçmez artık ben normalde grip felan olmam gerekir aslında çünkü her kış olurum ama soğan kürü yapmıştım geçen ay dün ibrahim saraöoğlu diyorki soğan kürü uygulayan kişilerde grip olmazlar galiba omdan allah iyiliğini versin canım
çok canım benim ya teşekkür ederim olmazsa öbür ay bende bi deniyim soğan kürünü en azından grip olmaktan korur bari . Sende bi değişiklik var mı belirti falan
göğüslerim acıyor ve kasıklarım sanki 4-5 saat yürümüşümde ağrır ya artık 2 gündür öyle bir de bir haisizlik var bir uyuşma var ellrimde felan çok dermansızın hiç böyle olmazdım ben
ayyyyyyy hadi hayırlısı ya sevindim vallahi güzel belirtiler bunlar inşallah haftaya iyi haber alıcaz senden şu mübarek cuma günü inşallah öyle olur yaaaa
bu ay nedense ben gayet rahat ve sakinim hiç umudum yok o yüzden heralde nasıl olsa tutmadı diye düşündüğüm için bu kadar sakinim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?