Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

sen ozaman bu ay tutdurdun bence çünkü ne zaman böyle düşünürsen tam tersi oluyor hadi inşallah.canım yumurtalıklarını issediyormusun ağrıyormu zaman zamn iğneden sonra

hiç zannetmiyorum canım ya genede çok teşekkür ederim canım aradaşım böyle düşündüğün için yok hiç ağrı sancı falan yok sanki hiç iğne vurulmamışım gibi o nedenle zaten tutmadı diye düşünüyorum neyse nasip kısmet ama inşallah sen hamilesindir senden umutluyum ben

hamıleyım heralde yıne cızgı sılık ama oncekıne gore daha gorunur ıcını okudum testın yınede gebelık pozıtıf yazıyor allahım ınsallah dogrudur allahım hepınıze nasıp etsın bende emın degılım ama yıne de mutluyum

canım ya hemen git bir hastaneye bitanem ya belkilerle uğraşma ben bile heycanlan dım valla bence hamilesin ama en iyi sonuç kan testi hadi git ve gel çabucak

vallahi bu kadar olur geldiğini gördüm tam sana yazıcaktım test yaptın mı diye sen yazmışsın hayırlı olsun canım ya çok sevindim bence gidip bi kan testi yaptır adetin gecikti mi ? hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Allah bizlerede tez zamanda nasip etsin

ummadık taş baş yararmış bitanem inşallah olur olmasada zaten çok üzülmeyecem tedavime gidicem sonuçta hatta iğnemi bulmaya çalışıyorum şimdiden sen ovitelle mi almış tın

ummadık taş baş yararmış bitanem inşallah olur olmasada zaten çok üzülmeyecem tedavime gidicem sonuçta hatta iğnemi bulmaya çalışıyorum şimdiden sen ovitelle mi almış tın

evet canım ovitrelle aldım 80 tl ye çok pahalı ya sigortada karşılamıyo bana koldan yaptılar sanada koldan mı yaptılar iğneyi

evet canım ovitrelle aldım 80 tl ye çok pahalı ya sigortada karşılamıyo bana koldan yaptılar sanada koldan mı yaptılar iğneyi

yok bitanem bana göbekten dedi hemşire ovitrelle yi göbekten pengll iğnesi kalçadan(yanlış olabilir adı) ben ovitrelle yi aldım 60 tl ye şimdi diğer ğneyi bulmaya çalışıyorum 15 tl ymiş ama koldanda vuruluyormuş bu ara da yani yanlış değil

hımm anladım canım kız dur acele etmeye ya bi durumun belli olsunda ondan sonra ararsın canım daha bi dur bakalım inşallah ihtiyacın olmaz iğneye falan

hımm anladım canım kız dur acele etmeye ya bi durumun belli olsunda ondan sonra ararsın canım daha bi dur bakalım inşallah ihtiyacın olmaz iğneye falan

ben böyleyim işte canım ne yapayım aslında çok sabırsızımdır mesala küçükken ben eve gittiğimde annem kızacak iki vuracak başkası o eve gitmek istemez ama ben hemen giderdin ne olacak sa olsun o stresle uğraşamam diye erken dayağımı yerdim belki geç gitsen annem ya unutacak yada siniri hafifleyecek :))))))))))

3 gunluk gecıkmem vardı daha once hıc olmamıstı sadece dıger gebelıgımde olmustu gecıkmem onuda dusurdum zaten uzerıne dusmek ıstemıyorum sankı oyle yapanlar daha saglıklı ne bıleyım ılk hamılelıgımdede cok uzerıne dustum kaybettım mıllet ne vıtamın ne dıkkat tas gıbıler en ıyısı oyle yapmaak valla ama oda elımızde degıl..

ay çok alemsinn ya çok güldürdün beni sabah sabah Allah iyiliğini versin emii normalde bende aşırı sabırsız ve tez canlıyımdır ama diyorum ya bu ay bi anormallik var bende ya 3-4 aydır bu forumu okuyorum herkes çok takmayın çok üstüne düşmeyin stres yaptıkça olmuyor diyor ya o yüzden sanırım biraz takmamaya çalışıyorum

bence kesin hamilesin o zaman ama genede bi kan testi yaptır emin ol istersen canım çok doğru söylüyosun bi laf varya sakınan göze çöp batarmış diye o çok doğru bi laf bence ama işte biz çok uğraşarak çocuk sahibi olduğumuz için çok üstüne düşüyoruz çok evham yapıyoruz heralde

canım benim ya.annelerin hisleri kuvvetlidir 8gün sonra bir bakmıştın hamişsin.ondan sonra bu topiğede girmessin hemen açarsın başka bir topk bizi unutursun

gercekten oylemı dusunuyorsun bıtanem ınan cok kırıldım ben sızlerle basladım sızlere bıtırecem allahın ıznıyle topıkltekı butun anne adayları cocuk sahıbı olana kadar ben ara ara gırebılıyorum kayınvalıdemle oturdugum ıcın yemek temızlık dukkan derken anca vakıt bulamıyorum ama elımden geldıgı kadar gelmeye calısıyorum bu arada ben sıteye gırdıgımde ılk msjları okuyorum daha sonra lıste tabıkı sohbet baslıyorum neyse bıtanem herkeze bol sohbetler

gül diye anlattım zaten bitanem ne güzel bencede takma boşver herşey olacağına varıyor zaten elimizden ne geliyor ki :))))))))))))
bazen umursamamazlığa vurmak iyidir

Ayşegülcüm canım üzülme lütfen herkes buraya sabahtan akşama kadar gelmek zorunda değil zaten bizimde bir bu siteden başka sorumluklarımız var sonuna kadar hak eriyorum zaten bitanem sana ay ne olur üzülmeeee daha hamile haberlerini alacaz büyütez kollarına alacan uzun süreyle bu topikteyiz hem ben bazı topiklerede giriyorum ordada konuşuyorum tek bu topik olmak zorunda deil yani demi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…