- Konu Sahibi aysegul21072008
-
sen ozaman bu ay tutdurdun bence çünkü ne zaman böyle düşünürsen tam tersi oluyor hadi inşallah.canım yumurtalıklarını issediyormusun ağrıyormu zaman zamn iğneden sonra
hamıleyım heralde yıne cızgı sılık ama oncekıne gore daha gorunur ıcını okudum testın yınede gebelık pozıtıf yazıyor allahım ınsallah dogrudur allahım hepınıze nasıp etsın bende emın degılım ama yıne de mutluyum
hamıleyım heralde yıne cızgı sılık ama oncekıne gore daha gorunur ıcını okudum testın yınede gebelık pozıtıf yazıyor allahım ınsallah dogrudur allahım hepınıze nasıp etsın bende emın degılım ama yıne de mutluyum
hiç zannetmiyorum canım ya genede çok teşekkür ederim canım aradaşım böyle düşündüğün için yok hiç ağrı sancı falan yok sanki hiç iğne vurulmamışım gibi o nedenle zaten tutmadı diye düşünüyorum neyse nasip kısmet ama inşallah sen hamilesindir senden umutluyum ben
ummadık taş baş yararmış bitanem inşallah olur olmasada zaten çok üzülmeyecem tedavime gidicem sonuçta hatta iğnemi bulmaya çalışıyorum şimdiden sen ovitelle mi almış tın
evet canım ovitrelle aldım 80 tl ye çok pahalı ya sigortada karşılamıyo bana koldan yaptılar sanada koldan mı yaptılar iğneyi
yok bitanem bana göbekten dedi hemşire ovitrelle yi göbekten pengll iğnesi kalçadan(yanlış olabilir adı) ben ovitrelle yi aldım 60 tl ye şimdi diğer ğneyi bulmaya çalışıyorum 15 tl ymiş ama koldanda vuruluyormuş bu ara da yani yanlış değil
hımm anladım canım kız dur acele etmeye ya bi durumun belli olsunda ondan sonra ararsın canım daha bi dur bakalım inşallah ihtiyacın olmaz iğneye falan
ben böyleyim işte canım ne yapayım aslında çok sabırsızımdır mesala küçükken ben eve gittiğimde annem kızacak iki vuracak başkası o eve gitmek istemez ama ben hemen giderdin ne olacak sa olsun o stresle uğraşamam diye erken dayağımı yerdim belki geç gitsen annem ya unutacak yada siniri hafifleyecek :))))))))))
3 gunluk gecıkmem vardı daha once hıc olmamıstı sadece dıger gebelıgımde olmustu gecıkmem onuda dusurdum zaten uzerıne dusmek ıstemıyorum sankı oyle yapanlar daha saglıklı ne bıleyım ılk hamılelıgımdede cok uzerıne dustum kaybettım mıllet ne vıtamın ne dıkkat tas gıbıler en ıyısı oyle yapmaak valla ama oda elımızde degıl..
canım benim ya.annelerin hisleri kuvvetlidir 8gün sonra bir bakmıştın hamişsin.ondan sonra bu topiğede girmessin hemen açarsın başka bir topk bizi unutursun
ay çok alemsinn ya çok güldürdün beni sabah sabah allah iyiliğini versin emii normalde bende aşırı sabırsız ve tez canlıyımdır ama diyorum ya bu ay bi anormallik var bende ya 3-4 aydır bu forumu okuyorum herkes çok takmayın çok üstüne düşmeyin stres yaptıkça olmuyor diyor ya o yüzden sanırım biraz takmamaya çalışıyorum
ben yaptım test. Yine negatif yehuuuu:bilmemkaçıncı hayal kırıklığı... Olsun bebişimi beklemek bile güzel:)
yükselcim bak 3 gün gecikmiş adeti onda bile silik halde çıkmış o yüzden napıyoruzzzzz sabırla bekliyoruz dimi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?