- 5 Eylül 2009
- 10.234
- 8.399
- 448
- 45
- Konu Sahibi aysegul21072008
-
ben geldim şimdide siz yoksunuz kızlar tlf değitirmde internet alıcam devamlı girmek için:)
Selam kızlar bende geldım ama msjları okuyup lısteye eklıyeceklerım varmı dıye bakıyorum onun ıcın kısa bır sure ıcın burdaolurum helıos cum sıkma canını herseyınoluruna bırak ısını ferah tut bak dr dr deıstırıp durma sabıt kendı doktorun ne derse onu yap bırde mumkunse dınlenmene bak canım ınsallah bızlere guzel haberını verırsın canım
merhabal
aynı seyler bendede cok fazla vardı sureklı uykum gelıyor uyumayınca yuzum yanıyordu halsızlık cok fenaydı ıkı haftadır evde ıs yapamadım ve dun testte ogrendım kı hamısım.bunun yanında agız kurulugu da cok oluyor kokulara hassasıyet ve sureklı mıdeden agza gelen horultunun cıkması ıste vs dıkkat edın bunlar varsa olabılırsınız
selam kızlar iyi geceler ben dün adet oldum(
aynı zamanda çok hastayım yarın görüşürüz yeni batım 5 mart
ayyyyyyyyyyy canım bu mj banaydı galiba yarın yapacan tek çizgi çıkarsa a pazartesi test yaptıracam çift çıkarsa hemen domktora gidip test yaptıracam canım beklemek bana göre değil valla olsun bitsin artık uycunda ölüm yokka öylede olsa böylede olsa üzülecem belki ama beklemek ne sevinebiliyorum ne ağlayabiliyorum karma karışık bir haldeyim.inşallah sanada dünyanın en güzel hediyesi gelir canım[
Offf o duyguyu bilmez miyim. Bi keresinde 2 gun adetim gecmisti heyecanlandikca heyecanlaniyor esime bu haberi nasil varirim diye hayal kuruyodum. Dayanamadim hastaneye gittim. Hatta laboranti evinden getirttim cok onemli bu benim icin diye. Kan verip eve geldim sonucu da tel ile bildirin dedim.eve geldigimde kirmizilari gordum.dusunebiliyo musun.bi saat sonra laborant aradi uzgunuz sonuc negatif dedi ben de o sinirle, bilakis ben sevindim deyip teli kapattim.nasil bir ruh halidir bu sirf uzuldugumu anlamasinlar diye sanki sonucu negatif bekliyomus ayaklarina yattim.
CANIM INSALLAH HERSEY GONLUNCE OLUR ALLAH INSALLAH MELEGINI ILK ONCE GOBUSUNE SONRA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN BITANEM
kızlar bu beklemek beni öldürecek galiba daha 13 gunüm var dayanamadım bu gun sigara ictim. Bu ayda hüsran olsun istemiyorum
Kızlar nasılsınız sohbetınızede doyum olmuyor yanıYok mu bı ılerleme guzel gelısmeler benım bat yaklastıkca kasılıyorum resmen
agnucaston canım günde bir tane sabah içiyorum
bu adetimde farkını anladım hiç adet sancım olmadı benim için çok önemliydi çünkü
majezik içmeden geçirmezdim adtlerimi
gerçekten iyi geldi
bata kaç gün kaldı canım
tatlım çatlatma hakkında bilgim yok ama hergün ilişkiye girmek yanlış değil mi spermin kalitesi açısından bide batına kadar çalışmaları sürdürsen zararlı olmaz heralde
ama ilişkiye gün aşırı veya 2 gün bekle 3.gün yap şeklinde öneriyorlar
CANIM INSALLAH HERSEY GONLUNCE OLUR ALLAH INSALLAH MELEGINI ILK ONCE GOBUSUNE SONRA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN BITANEM
Cok tesekkur ederim canim guzel dilegin icin. Cok kisa zamandir yaziyorum burada fakat hastalik oldunuz valla duygulari paylasabilmek gibisi yok.beni anlayabilen birilerinin olmasi karsimdakileri anlayip ayni dili konusuyor olmak ne guzel oyle
8 gun kaldı gelde bana sor sankı 8 ay gıbı gecmek bılmıyor bende az once msn den annemle gorustum bana derkı sende hamıle yuzu var ya ne dıyosun dedım bellı deıl daha 8 gun var dedım kı annem genelde kıme demısse muhakkak hamıledır bende bı sozun ardına dusupte adanmayayım dedım ıcımden sadece batımı beklıyım ıcımdende keskeee nerde o gunler dıyorum yanı caktırma
8 gun kaldı gelde bana sor sankı 8 ay gıbı gecmek bılmıyor bende az once msn den annemle gorustum bana derkı sende hamıle yuzu var ya ne dıyosun dedım bellı deıl daha 8 gun var dedım kı annem genelde kıme demısse muhakkak hamıledır bende bı sozun ardına dusupte adanmayayım dedım ıcımden sadece batımı beklıyım ıcımdende keskeee nerde o gunler dıyorum yanı caktırma[/Q
A aaa insallah annen yine yanilmaz ve sen hamilesindir guzelim. Guzel haberlerini bekliyoruz
kızlarrMerhaba
benimde bat 17 şubat, yaşım 30 inşallah ikinci bebeğim olacak, 4 aydır deniyoruz, aylar geçtikçe üzülüyorum ama çok şükür benim bir tanecik yavrum var, allah olmayan ve gönülden isteyen herkese nasip etsin tattırsın bu duyguyu. Beni de listeye eklermisiniz. Hayırlısı şimdiden herkese
canım benım ya uzulme herseyde bır hayır vardır umudumuzu yıtırmek yok yola devam bırlıkte er gec bı sekıl melegımı bıze tutunacak guzel dusun bıtanem bu arada cok gecmıs olsun grıp olmussun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?