Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

kızlar ancak geldim eve öncelikle yeni gelen arkadaşlara hoş geldin diyorum.yükselcim sende hemen umtsuzluğa kapılma benim önceki gebeliğimde 6 gün geçtikten sonra çoook silik çıkmıştı yani biraz daha bekle.
berceste seninde umarım martta bebişine kavuşursun inşallah.
bana gelince telaşla sabah dr.gittim tabi vakit çok erkendi bende başka bi hastaneye gitiim kadın eski değerlerime baktı zaten çok yeni küçük dedi vs ama prolaktinin çook yüksek dedi ama hamileliğin gidişatına göre bakarız ilaç konusuna dedi ve ilk defa gittiğim için kadına pekte ısınamadım ultrasondan baktı rahim duvarın kalınlaşmış ama olumlu ya da olumsuz diyemem cumartesi tekrar et bakalım dedi fakat en çok kafama takılan prolaktin değerin çok yüksek olduğu için hipofizlerinde bi tümör olabilir dedi. tabi ben tümör deyince gözlerim açıldı falan yok yok iyi huylu olanları böyle oluyo flan dedi ama kaç doktora gittim ve genelde hep yüksek çıkar ama kimse böyle birşey dememişti.
neyse tabi benim kafamdaki sorular netleşmedi kendi dr bidaha aradım sekretyer şimdi gel deyince izin alıp çıktım çok içimi rahatlatan bi dr oda sonuçlara baktı artış var ama şimdi ultrasonda bişey gözükmez dedi pazartesi gel ultrasonda bakarız dış yada kimyaslamı analrız herşey normal giderse cumada gelirsin keseyi görürüz dedi bide lekelenmem için progestan verdi. şimdi rahat ol normal hayatına devam et dedi nasıl olcaksa
soru 1. şimdi 4 gün bekliycemya c.tesi kan testi yaptırsam mı?
soru 2. bugün çok kafam basmıyorda kızlar:) pazartesi 27 olan değerim bugün yani adeti 1 gün geçince 89 olduyani 3 kat artması lazım değilmi zaten yani ???

Selam kızlar bende geldım ama msjları okuyup lısteye eklıyeceklerım varmı dıye bakıyorum onun ıcın kısa bır sure ıcın burdaolurum helıos cum sıkma canını herseyınoluruna bırak ısını ferah tut bak dr dr deıstırıp durma sabıt kendı doktorun ne derse onu yap bırde mumkunse dınlenmene bak canım ınsallah bızlere guzel haberını verırsın canım

haklısın şu dakikadan itibaren içim daha rahat inşallah hakkımızda hayırlısı pazertesini bekliycez artık yarından sonra dinlenicem inşallah

HAYIRLI UGURLU OLSUN INSALLAH ALLAH KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN MELEGINI CANIM DARISI BIZLERE INSALLAH BOL DUA ET NE GUZEL HAMISLERIMIZ ARTIYO YASASIN

selam kızlar iyi geceler ben dün adet oldum(
aynı zamanda çok hastayım yarın görüşürüz yeni batım 5 mart

canım benım ya uzulme herseyde bır hayır vardır umudumuzu yıtırmek yok yola devam bırlıkte er gec bı sekıl melegımı bıze tutunacak guzel dusun bıtanem bu arada cok gecmıs olsun grıp olmussun

Kızlar nasılsınız sohbetınızede doyum olmuyor yanı Yok mu bı ılerleme guzel gelısmeler benım bat yaklastıkca kasılıyorum resmen

kızlar bu beklemek beni öldürecek galiba daha 13 gunüm var dayanamadım bu gun sigara ictim. Bu ayda hüsran olsun istemiyorum

canım hamıle olmayı dusunuyorsun bıde sıgara ıctım dıyosun oldumu sımdı ya hamıleysen melegını sımdı dumanlar ıcınde bogmaya hakkın yok bence ıster kız ıster darıl dost acı soyler

bata kaç gün kaldı canım

8 gun kaldı gelde bana sor sankı 8 ay gıbı gecmek bılmıyor bende az once msn den annemle gorustum bana derkı sende hamıle yuzu var ya ne dıyosun dedım bellı deıl daha 8 gun var dedım kı annem genelde kıme demısse muhakkak hamıledır bende bı sozun ardına dusupte adanmayayım dedım ıcımden sadece batımı beklıyım ıcımdende keskeee nerde o gunler dıyorum yanı caktırma

Hergun iliski sperm kalitesini bozuyo kizlar bazi tecrubesiz doktorlar hergun diyolar ama dogrusunun gun asiri oldugunu soyleyen doktorlarimiz cok fazla

canım benim ya.annelerin hisleri kuvvetlidir 8gün sonra bir bakmıştın hamişsin.ondan sonra bu topiğede girmessin hemen açarsın başka bir topk bizi unutursun

hos geldın bıtanem allah bagıslasın bebegını amın cumleye nası etsın ınsallah eklıyorum canım

canım benım ya uzulme herseyde bır hayır vardır umudumuzu yıtırmek yok yola devam bırlıkte er gec bı sekıl melegımı bıze tutunacak guzel dusun bıtanem bu arada cok gecmıs olsun grıp olmussun

sağol canım artık daha iyiyim çok fena grip olmuştum adetle birleşince birde bayağı sarstı sen nerelerdesin hiç gelip bizimle sohbet etmiyorsun mesajlara yazıp gidiyorsun
kızıyorum vallla:)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…