Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

ağzına sağlık canım çok haklısın bence biraz unutmaya çalışıp normal hayata dönmek lazım bence ben öyle yapmaya çalışıyorum

insallah olumlu sonuc alırsın sende allahım saglıklı sıhatlı bır evlat nasıp eder sanada aslında fazla abrtıyorum ılk calısmalarda 2 ayında hamıle kaldım 2 aylıkken dusuk nedenıyle gelısmedı kurtajla alındı onun uzerınden 3 ay gectı onun stresı sankı hıc bebk sahıbı olamıyacakmısım gıbı gelıyor nedense kaybetme korkusu yasayan ıcınden atamazmıs ya bı umıt yarın test yapacagım bıdaha dıgerınde 2 cızgı sılık tı ama vardı belkı belırgın bı cızgı cıkar

benım ıcım ıcımı yıyıyor ya yıne husran olursa dıye ıdrarda ne kadar sure sonra cıkıyor bılıyormusunuz

ne demek istedin canım zaten idrarda çıkmadımı senin
eğer kana gidersen hemen öğrenirsin galiba ben iki kere yaptırdım 2 saat sonra öğrenmiştim
tabii negatifti

anlıyorum seni canım bebek kaybetmek çok zor bir durum olmalı ama silik çıkması önemli değil önemli olan
ikinci çizgiyi görmüş olman
bence kaygılanma hamilesin hayırlı olsun

çok teşekkür ederim canım inşallah isteyen herkes,hepimiz en kısa zamanda bebeğine kavuşur canım bence hiç moralini bozma hatta bence sen bize göre daha şanslısın demek ki hamile kalabiliyorsun o yüzden bence moral bozucak hiç bişey yok ortada olumlu düşün olumlu olsun

güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim iyiki bu site var yoksa şuan tek başına ne yapardım ilemiyorum kimse bana 1,5 senedir söyediklerinizi söylemediler irşeyleri paylaşmak çok güzel sizleri seviyorum

kesinlikle bilgi paylaşımı oluyor kafamız daüılıyor ama merak ediyorum şu internet sitelerinde yumurtlama günleri hesaplıyoruz ya illa o günlerde mi olur daha önce olmaz mı yumurtlama acaba
dün kasığım bir kasıldı bu belirti olabilir mi ama bat25-26şubat çok erken dimi

ovulasyon testıyle net gun ogrenılebılıyor ben kullandım gecen ay

soyle soylıyeyım heray duzenlı adet goruyorsan 5-6 test yeterlı oluyor ıcınde yazan gunlere gore baslıyosun hergun aynı saatte gebelık testı gıbı cıft cızgı cıktıgında 24 -36 saat ıcınde yumurtlama olacagı anlamına gelıyor lh hormonuna bakıyor test yumurtlamadan once salgılanan hormon cıft cızgının en koyu oldugu gunde yanı ılk cızgı kadar koyu oldugu gun ve sonrakı gun calısma yapıyorsun okadar bır ay acaba gunu bulabıldınmı derdı yok ben oyle yaptım 3 gun catlama oldugunu anladım bakalım yarın test yapıcam tekrar yazarım yıne

saol şekercim hadi bakalım hayırlısı ay bir olsak hamiş bitse şu stresler sonra naltsak gülerek bunları

evet canım ovulasyon testleriyle belirliyorlar genelde adet düzensizliği olan daha fazla kullanıyor birde akıntı geliyor yumurta kıvamı akıntı ondanda anlayabilirsin

kızlar ben bişey sorucam ben geçen hafta perşembe çatlatma iğnesi oldum doktorum cuma akşamı bide cumartesi akşamı çalışma olsun dedi biz cuma ,cumartesi , pazar çalışma yaptık cumartesi sabahı akıntım geldi zaten yumurta akı kıvamında şimdi şunu sorucam 3 gün çalışma yeterli olmuşmudur sizce bi kaç yerde okudumda 1 hafta daha devam edilmesi lazım falan yazmışlar kafam karıştı

tatlım çatlatma hakkında bilgim yok ama hergün ilişkiye girmek yanlış değil mi spermin kalitesi açısından bide batına kadar çalışmaları sürdürsen zararlı olmaz heralde
ama ilişkiye gün aşırı veya 2 gün bekle 3.gün yap şeklinde öneriyorlar

canım normalde öyle oluyoda yumurta çatladıktan sonra 24-36 saat canlı kalıyo vücutta o süreyi kaçırmamak için doktor öyle önerdi

canım bence de 1 hafta daha gün aşırı olsa iyi olur dı çünkü büyük olan modüllerden küçükleri e vardır büyükler 2 3 gün içinde çatlamıştır ama küçük olanlar hala büyümeye devam ediyor ve onlarda daha sonra çatlıyor diye biliyorum tabi her zaman böyle olmuyor da riske atmamak için

haklısın canım aslında ama grip falan oldum çok hastaydım doktorda öyle deyince işte kaldı ne biliyim artık neyse nasibimizde varsa olur yoksa önümüzdeki aya deniycez artık napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…