- Konu Sahibi aysegul21072008
-
Meryem, Meryem Suresi, Meryem oku, Meryem dinle, sure, süre, Meryem suresi oku, kuran, kuran oku, kuran dinle, kurani kerim, kerim, kuran kerim / TÜRKÇE KURAN-I KERİM DİYANET MEALİ / KURAN.Gen.Tr, Kuran, Kur'an, Kuran-i Kerim, kuranikerim, Quran, qur
BU SİTEDEDİREK HOCA OKUYOR DİNLERSEN EĞER MERYEM SURESİ BEN ONU DİNLİYORUM VE TÜRKE ÇEALİNİ OKDUKÇA ALLAHIM BİZLEREDE OL DE DE OLSUN BEBEĞİMİZ DİYE DUA EDİYORUM[/QUOTE
Allah kabul etsin canım amin inşallah
ben internetten değilde elimde abdestimle şöyle bir huşu içinde okumak istiyorum
pc başında biraz mekanik oluyor
Allah gönlümüze göre verir inşallah
gercekten oylemı dusunuyorsun bıtanem ınan cok kırıldım ben sızlerle basladım sızlere bıtırecem allahın ıznıyle topıkltekı butun anne adayları cocuk sahıbı olana kadar ben ara ara gırebılıyorum kayınvalıdemle oturdugum ıcın yemek temızlık dukkan derken anca vakıt bulamıyorum ama elımden geldıgı kadar gelmeye calısıyorum bu arada ben sıteye gırdıgımde ılk msjları okuyorum daha sonra lıste tabıkı sohbet baslıyorum neyse bıtanem herkeze bol sohbetler
eliffffffff nasılsın ne yapıyon
iyiyim canım bugün cuma ya bizde cuma günleri biraz yoğun oluyor işlerim vardı onları hallettim sen napıyosun canım allah kabul etsin bu arada
sağol canım amin biraz dua felan okudum birde kenzül arş duasını ben bilmiyordum çok güzel bir duaymış okurken ağlamaktan mahvoldum şimdi pc den çıktısını aldım bol bol okuyacam .kolay gelsin sanada canım yarın cumartesi çok güzel ama yarında misafir gelecek
selam kizlar nasilsiniz anca gelebildim her yazdiklarinizi gozden gecirmek zorundayim eklencek varmi diye sorusu olan varmi diye onuncun meskul oluyyorm canlarim berceste cim sorun deil tabiki sohbet icin cagrildigimi rahat olun kimseye darilmadim kirilmadim da baharcim sende rahat ol sadece ilk once yapacaklarimi yaiyorum daha sonra sobee vaktim oldugunda sohbete ederim bu arda iki saniye daha kaybolup liste yaicam canlarim elifcim yukselcim sizler nasilsiniz icinizi ferah tutun kizlar bende bu ay cok tuhaf haldeyim icimden hep aglamak geliyor zaten bazen haber bile bakamiyorum birden kimsesizler bu soguk havada ne yaparlark ne yerler ki diye dusunmeden edemiyorum ne den boyleyim biri sert konussa gizli bir yere gidip aglamak istiyormmmmmmmmmm
kızlar galiba pazartesiye kalmadan adet olacam ben hem sancılar başladı hemde bulantı gibi birşey ben adet olacağım zaman böyle olur
Elıfcım nasılsın sen catlama ıgnesı vuruldun ne kadara maal oluyor canım ben bagkurluyum sence en son care bende yapabılırım
Lunacım nerelerdesın sen ya bı hamıle oldun bızlerı unuttun nasıl gıdıyor gebelık canım bol bol dınlen bıtanem allah kucagına almayı nasıp etsın darısı bızlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?