- Konu Sahibi aysegul21072008
-
hosgeldın bıtanem aramıza desene aynı derdı paylasıyoruz bene pcos luyum ınsallah dedıgın gıbı ustesınden gelırız pekı senın ne gıbı sıkayetlerın var benım adet duzensızlıgı ve sıvılce basladı bol bol dua edelım allah dua eden kulunu gerı cevırmez kalpler temız olduktan sonra
cnm ben 25 yaşındayım :)
inşallah canım yarın kandil bol bol dua edelim kıslar hamile kalmakta meryem suresinin etkili olduğunu duymuştumISIM BAT YAS
LITTLEBIRDIE 8 SUBAT 26
BERCESTE_ 15 SUBAT 31
YUKSEL_89_85 15 SUBAT 22
AYSEGUL21072008 17 SUBAT 24
BAHAR1989 25 SUBAT 23
EBRU54 ? ?
EBRARDENIZ ? ?
MOOD ? 25
INSALLAH SUBAT AYI UGURLU GELIR BU POZITIF ENERJIMIZE BOL VE GUZEL CALISMALAR
ben geldim banyoya girmiştim kapamak zorunda kaldım
fark etmemıs olabılırız ama kaale almama gıbı bı luksumuz yok amacımız sohbet ben sırayla bakıyorum cevap vermeye calsıyorum yardımcı olmaya calısıyorum
bende troid hastasıyım yavaş çalışıyormuş ama ben 6 aydır ilaç kullanıyorum ve devamlı kullanmam gerekirmiş ama ilk 1 ay sonra tahlil yaptık istenilen seviyeye düşmüş bu ay hayıt içtim bu benim için sakıncalımı peki
sıhatler olsun canım dıkkat havalar cok soguk hasta olma bende namazımı kıldım yazdıklarınızı okudum cevap verdım elımden geldıgı kadar bırde lısteyı yapıp geldım sohbete devam
inşallah canım yarın kandil bol bol dua edelim kıslar hamile kalmakta meryem suresinin etkili olduğunu duymuştum
bu konuyla ilgili gitmedim doktora acaba gitsemmi diye düşünüyorum kararsızım ya
evet canım ya burda bide kar var çok soğuk allah kabul etsin bu arada.gün boyu evdemi oluyosun neler yapıyosun
evendim evleenli bende hiçç gitmedim doktoragitsemmiki ama nasıl muayene oluyoki alttansa korkutuyo beni.. bide neye baktıracam dicem genel mi yumurtalıkmı? adetim mde düzenli..
bırsey deıl canım ne demek nerden katılıyorsun canım bu arada sadece mantardan suphelenıyorum dersın zaten doktor ısını bılır merak etme ılk once tahmınen hormon tahlıle gonderır rahat ol korkmana gerek yok:) haklısın arkadaşım sohbet ilerlemiş ben kaynamışım arada, nette de değildim o ara araya karışamadım :) aldım cvp saolasın.. Sohebt güzel ama burda topiği iyiki açmışlar
yaaa tahlillerimyanımda değil ama üst sınırın 5 veya 6 sayı yukardaydı ilacı kullandıktan sonra 3 küsürlerdeydi ama doktor böyle kullan dedi EUTHYROX 25 mg devamlı kullanacan hamile olduğunda tekrar gel demişti ben tekrar gideyim ya kafama çok takıldı 2 nin altın da değildi çünkü offffffffffffff bu oktorlara anlama veremiyorum yaaaaaaaaaaa
agırlıkta evde oluyorum dukkanımız var parfumerı aklım eserse oraya gıderım ama havalar o kadar cok soguk kı gıtmıyom zaten kısın cabuk gecıyor goz acıp kapamayla gun bıtı vermıs :))))
canım ben iki tane doktorla görüştüm.
bir tanesi endokrin doktoru ısrarla 2 nin altına düşürmemiz lazım çünkü zaten hamilelikte ths yükselecek demişti.
diğer doktor dahiliye doktoru ama güvendiğim bir doktor o da 2-3 civarı olmalı demişti sonra ben diğer doktorun dediğini söylediğimde tabi 2 nin altında olması çok daha iyi olur ama 3 de çok yüksek değil dedi.
o yüzden panik yapma tekrar git değerlerine baktır.
bende aynı ilacı kullanıyorum bana da hamilelikte dozajını yükselticez demişti.
ben henüz dün çıkan kan sonucumu endokrin doktoruna gösteremedim haftaya gidicem belki dozajı şimdiden yükseltir bilemiyorum.
çok geçmiş olsun canım. acil şifalar dilerim...
evet günlerde kısa hemen akşam oluyo türkiyeye geleli ne kadar oldu alışabildinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?