- 8 Ocak 2012
- 1.117
- 276
- 133
- Konu Sahibi aysegul21072008
-
canım benim ya adet düzensizliği kilo alma verememe sivilce yumurtlama sorunu tüğlenme sorunu gerginlik ne ararsan var yani bu yolda yürüyen herkese ama herkese nasip etsinnnnnnnnnnnnnnnnnn atık ben alıştım bu pkosla kafama çok takmıyordum taki hamile kalamayana kadar eşim bile ne kadar dengesizsin sen diyor ya hiç olmuyorsun ya oluyorsun uzun sürüyor diyordu :) garibim benim benim elinde olan birşey değil tabi
kafama takıldı cevap veren yokmu kızlar
ben gelelı 4 sene oolcak temmuzun sonunda ama bu esnada sende ıkı veya bır kez gıderdım artık senede bır gıder oldum aılemın yanına tabıkı alıstım kendı vatanım herseyden once
ay canım çok teşekkür ederim içim rahatladı valla eğer çalışıyor olmasaydım hemen doktora gitmeyi düşünüyordum çünkü bu ay okadar yol kat ettimk 1,5 senedir ilk çatlatma iğnesi bana çok umut veriyor bilemiyorum artık
benim bat 5 şubat biraz önce test yaptım tek çizgi çıktı bu seferde olmadı galiba
Kızlar sızlere bol sohbetler ben bı surelıgıne cıkıyorum aksam gırmeye calısırım allaha emanet olun ınsallah guzel gelısmeler beklıyorum cok opuldunuz canlarım guzel dusunun guzel olsun hersey hayatınızda
olsun canım dua et herşey Allahtan.tedavi görüyomusun
yok canım tedavi görmüyorum ama olsun istiyorum Rabbim kucağımızı boş bırakmasın
canım bu saydığın belirtilerin çoğu bende de var.
inşallah bir de pcos hastası değilimdir.
cumartesi günü kadın doğum doktoruna gidicem o zaman belli olur inşallah.
allah herkese şifa versin inşalah...
canım bilsem seve seve yardımcı olurdum ama hayıt tohumunu bugün duydum.
berceste arkadaşımız geldiğinde yardımcı olur inşallah...
benim bat 5 şubat biraz önce test yaptım tek çizgi çıktı bu seferde olmadı galiba
bancede doktora gitmakde fayda var canım zaten sadece adet düzenliğin olsa bie gitmen gerek çümkü çok önemli düzenli adet olmak inşallah iyi haberlerle gelirsin canım[/QUO
hanımlar merhaba,
bende pko hastasıyım 3,5 senelik evliyim 1 senedir istiyoruz bebek olmuyor 3 aydır tedavi görüyorum ilk önce klomen kullandım 2 ay yumurta gelişmedi bu ay femara diye bi ilaç verdi doktorum onunla gelişti bugün kontrolüm vardı yumurtam büyümüş sabah çatlatma iğnesi oldum yaşım 28 bende aranıza katılmak istedim
bancede doktora gitmakde fayda var canım zaten sadece adet düzenliğin olsa bie gitmen gerek çümkü çok önemli düzenli adet olmak inşallah iyi haberlerle gelirsin canım[/QUO
hanımlar merhaba,
bende pko hastasıyım 3,5 senelik evliyim 1 senedir istiyoruz bebek olmuyor 3 aydır tedavi görüyorum ilk önce klomen kullandım 2 ay yumurta gelişmedi bu ay femara diye bi ilaç verdi doktorum onunla gelişti bugün kontrolüm vardı yumurtam büyümüş sabah çatlatma iğnesi oldum yaşım 28 bende aranıza katılmak istedim
canım hoşgeldin çatlatma iğnesini vuruldujtan sonra ilişki hakkında bilgi verdimi peki
canım hoşgeldin çatlatma iğnesini vuruldujtan sonra ilişki hakkında bilgi verdimi peki
hoşbulduk canım teşekkür ederim evet ben bu sabah 10 da vuruldum iğneyi yarın akşam 10 da ilişki olucak dedi birde cumartesi akşamı dedi doktorum
hanımlar merhaba,
hoşgeldin canım daha yolun başındasın bu pco yüzünden evlendiğimden beri tedavi görüyorum yani 5 senedir sabret canım inşallah hepimizin göbüşleri dolucak
hoşbulduk canım teşekkür ederim evet ben bu sabah 10 da vuruldum iğneyi yarın akşam 10 da ilişki olucak dedi birde cumartesi akşamı dedi doktorum
tedavin hayıllı olsun arkadaşım bende geçen hafta çatlatma iğnesi vuruldum bir dolu bir boş yani gün aşırı ilişkiye girmeni öneririm önümüzde hafta yıda inşallah olur hadi bakalım rabbim isteyene aratmadan versin
hoşgeldin canım daha yolun başındasın bu pco yüzünden evlendiğimden beri tedavi görüyorum yani 5 senedir sabret canım inşallah hepimizin göbüşleri dolucak
canım yaaa ben kendime 5 yıl tanıdım biliyormusun 5 yıl içinde olmazsa eşimle boşanmayı düşünüyorum çünkü o çooook istiyor hatta 5 yıl içinde hala yanmda olur mu bilmiyorum bile
canım yaaa ben kendime 5 yıl tanıdım biliyormusun 5 yıl içinde olmazsa eşimle boşanmayı düşünüyorum çünkü o çooook istiyor hatta 5 yıl içinde hala yanmda olur mu bilmiyorum bile
eşinin sana karşı bir tepkisinimi gördün ben 6 sene olucak benim eşiminde o kadar çok istiyoki hiç bir zaman beni bebeğe tercih etmez yanlış düşünüyosun bence bu kadar karamsar olma canım
eşinin sana karşı bir tepkisinimi gördün ben 6 sene olucak benim eşiminde o kadar çok istiyoki hiç bir zaman beni bebeğe tercih etmez yanlış düşünüyosun bence bu kadar karamsar olma canım
evet tepkisini gördüm canım 2 ay önce tabii ilerde hala düşünceleri devam edermi bilemem ama söyledikleri hala kulağımda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?