Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

canım bu saydığın belirtilerin çoğu bende de var.
inşallah bir de pcos hastası değilimdir.
cumartesi günü kadın doğum doktoruna gidicem o zaman belli olur inşallah.
allah herkese şifa versin inşalah...

kafama takıldı cevap veren yokmu kızlar

canım bilsem seve seve yardımcı olurdum ama hayıt tohumunu bugün duydum.
berceste arkadaşımız geldiğinde yardımcı olur inşallah...

ben gelelı 4 sene oolcak temmuzun sonunda ama bu esnada sende ıkı veya bır kez gıderdım artık senede bır gıder oldum aılemın yanına tabıkı alıstım kendı vatanım herseyden once

evet ben ailemle aynı ülkedeyim ama bende aynı senede 1 kere eşimin işi dolayısla gidemiyorum olsun alıştıysan güzel eşinle mutlu olmaya bak

Kızlar sızlere bol sohbetler ben bı surelıgıne cıkıyorum aksam gırmeye calısırım allaha emanet olun ınsallah guzel gelısmeler beklıyorum cok opuldunuz canlarım guzel dusunun guzel olsun hersey hayatınızda

için ferah tut arkadaşım.
tsh hormonu için referans olan en yüksek değer 4.9.
doktor sadece hamilelerde tedbir olsun diye 2 nin altına düşürmeye çalıştıklarını söyledi.
ama tsh yüksek olduğunu bilmeden hamile kalan ve sonra ilaca başlayanlar bile var.
o yüzden o kadar önemli değil 2 nin altına düşmesi referans değerler içinde olsa da yetiyor.
aslında bana kalsa ben de beklemem 2 nin altına düşecek diye
ama eşim çok panik doktor ne dediyse onu yapalım diyor.biz de bekliyoruz.
sen kalbini ferah tut. inşallah en hayırlı zamanda müjdeli haberler duyarız senden...

bancede doktora gitmakde fayda var canım zaten sadece adet düzenliğin olsa bie gitmen gerek çümkü çok önemli düzenli adet olmak inşallah iyi haberlerle gelirsin canım

yaşım 27. 1,5 senelik evliyim. bu denemede 3. ayım inş. tutar.
2 gunde bır ilişki devam tam gaz.
tedavi görmuyorum.
adetlerim düzensiz. her ay 1 hafta ileri atıyor..
umuudm şubat ayıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…