Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

yüksel sen kaç yaşındasın canım ne kadardır tedavi görüyosun sorunun tam olarak nedir ve ilaç olarak ne kullandın çok fazla soru sordum dimi :)

yüksel sen kaç yaşındasın canım ne kadardır tedavi görüyosun sorunun tam olarak nedir ve ilaç olarak ne kullandın çok fazla soru sordum dimi :)
martta 23 olacam canım sorunun pko adet düzensizliği ve yumurtlyamama 1 seneönce gittim doktora o doktor klomen verdi hiç takip etmedi 3 ay kullan olmazsa gelirsin dediler bende araştırdım normelde öyle olmadığı takip etmeleri gerektiğini öğrendim ama yine de kullandım 3 ay ama negatif daha sonra oraya gitmek istemedim fakülte ye gittim haziran ayında triod çıktı ona baktırım adet olamdım rahim filimi çektirdim derken daha bu ay tedaviye başlaya bildik çok şükür bu kadar

arkadaslar ya bısı sorcam bıraz cahil kaldım off bat ne ? nası belırlıyosunuz bunu

canım ben bat ı beklenen adet tarihi diye biliyorum. yani adet olmayı beklediğin gün.
internetteki hesaplayıcılara bilgilerini girersen orda zaten çıkıyor.
umarım yardımcı olabilmişimdir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…