Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

ayy tanışma şekline bak benim bat 10 şubat senin bat kaç
şu bebekler bizi ne hale getirdi yaaa

hoşgeelldinn nabersin canım nasıl gidiyor tanışalım benim batım aslında 10 şubat ama 15 şubata odaklıyorum
10 şubatta adet olmazsam çok sevincem inşallah senin bat kaç

hoşbulduk canım benim 25 şubat yani daha bitti kırmızılar soğan kürü ve bal tarçın çörekotu kür yapıyorum yanında serephone kullanıyorum ya sen tedavi görüyomusun

hoşbulduk canım benim 25 şubat yani daha bitti kırmızılar soğan kürü ve bal tarçın çörekotu kür yapıyorum yanında serephone kullanıyorum ya sen tedavi görüyomusun

hadi hayırlısı inşallah ben geçen nisandan beri tedavi görüyordum çok şükür 3 aydır
korunmuyorum bu ay hayıt tohumu kullanıyorum
inşallah bu ay çok umutluyum ilk defa yumurtlama günümü kaçırmadım zannediyorum

inşallah herşey istediğin gibi olur kaç yasındasın

ben 4 saat boyunca çok kötü bir sancı çektim dayanamıyordum iki büklüm karnımı tutuyordum sancılı adet görür gibi kızlar hala biraz var ama çok değil sizce neden olmuştur bilgisi olan varmı?

ilaç falan kullanıyomusun

hayır bir ilaç kullanmıyorum en son cumartesi günü çatlatma iğnesi olmuştum okadar 2 gün önceye kadar ara ara yumurtalıklarım ağrıyordu ama çok kısa sürüyordu şimdi göbeğimin altı iyice gerildi çok ağrıdı sanki birşey var çıksa bitecek o ağrı çok anlattım demi

ben çıkıyorum can yoldaşlarım benimki uyuyodu uyandı kapıyorum pc yi .yarın görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…