- 21 Eylül 2019
- 40
- 33
- 3
- 28
Yani dosya işleri için cektiriyolar ama asilamadan hemen önce falan hsg çekilme yokHayir hsg cekmiyolar asilamadan önce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani dosya işleri için cektiriyolar ama asilamadan hemen önce falan hsg çekilme yokHayir hsg cekmiyolar asilamadan önce
Bana asilamanin ertesi gün başlayin gun asiri devam edin demisti oylede yaptik ama negatif oldu malesef ama 2.asilamam olucak bu sefer ilişki dusunmuyorumBende gonal f 450 kullaniyorum pazartesi kontrolum var doktorum iliski sebest ama iceri bosalma olmayacak dedi size doktorunuz boyle bisey diyen varmi neden böyle demistir sizce bilen varsa cvplasin lutfen
Cok tesekkurlerYok canim aci falan yok normal muayeneden bile daha kolay inan
Stres yapma bende acır diye dusunmustum hatta muayene kadar bile sürmedi daha kısa sürdü hayirlisi insaallah canim dua edelimmCok tesekkurlermutlu oldum korkum biraz hafifledi
Rabbim herkese annelik duygusunu tattirmayi nasip etsin zor bir imtihandan geciyoruz allah sabırversin insallah hepimizeStres yapma bende acır diye dusunmustum hatta muayene kadar bile sürmedi daha kısa sürdü hayirlisi insaallah canim dua edelimm
Amin canım amiinRabbim herkese annelik duygusunu tattirmayi nasip etsin zor bir imtihandan geciyoruz allah sabırversin insallah hepimize
Geç kalmazsın canım git pazartesi doktorun en iyisini bilir tabi olmadı muayene olmuş olursun hakkında hayırlısı inşallahMerhabalar bende buay asılama dusunuyorum dun aksam 8 gubı adet oldum Pazartesi gıdıcem dr a ılaclar ıcın gec kalmıs olurmuyum nasıl sırec ıslıyor bılgım yok yazabılır mısınız
Dr un yarın randevusu yokmus cuma aksam 8 de adet oldum ne yapcagımı bılemedım suanGeç kalmazsın canım git pazartesi doktorun en iyisini bilir tabi olmadı muayene olmuş olursun hakkında hayırlısı inşallah
Benim tam 7 ay ertelendi her seferinde bı aksilik yaşadım bı türlü aşılamaya baslayamadik. Vardır bunda da bı hayır deyip sabırla bekledim yapacak birşey yok canım. Olmadı önümüzdeki ay başla tedavine hem kafanda soru işaretleri kalmamış olur hem de hayırlısı belki öyledirDr un yarın randevusu yokmus cuma aksam 8 de adet oldum ne yapcagımı bılemedım suan
Bir de bak şu yazıyı buldumDr un yarın randevusu yokmus cuma aksam 8 de adet oldum ne yapcagımı bılemedım suan
Benimde yarın kontrolüm var benimde ona göre karar verilecek hayırlısı olsun güzel haberler almak nasip olsun inşallahMerhabalar kızlar bende cuma günü çatlama iğnesi vurulcam inşallah hepimizin hakkında hayırlısı beraber bekleyelim hayırlı haberleri![]()
Benimde yarin kontrolüm var hakkimizda hayirlisiBenimde yarın kontrolüm var benimde ona göre karar verilecek hayırlısı olsun güzel haberler almak nasip olsun inşallah