Aşılama Şubat ayına aşılama planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Adetin 12.günü yumurta 13milim yavaş büyüyor geç yumurtluyorsun heralde dedi doktor pazartesi çatlatma iğnesini vurarak yumurtanın 18 17 milim olursa dedi nasip hayırlısı artık
Bende bugün gittim sağ yurmurtam17 sol yumurtam 12 pazartesi aşılama yapcaar dua edelim birbirimize

Aslinda gonal f daha etkiliymiş ben öyle duymustum ama benim yumurtalarim fostimona cevap verdigi icin ilacimi degistirmiyolar
Bende 75.dozda vuruyorum 12.günde 13mm oldu diğerleri 10larda pazartesi gel dedi ben endişelendim şimdi yavaş büyüyor diye

Bugün kontrole gittim yumurta kendiliğinden çatlamış gün aşırı ilişki ve progestan verdi doktor pek umutlu değilim hayırlısı

Merhaba bayanlar. Bende şubatın 5inde ilk aşılamamı oldum. Rabbim hepimizin kucaklarına sağlıklı ve hayırlı bebişler nasip etsin inşallah ben femera hap kullandım 5 gün yumurta uyarıcı oalrak , ovilette diye de bir çatlatma iğnesi vuruldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…