- 21 Eylül 2019
- 40
- 33
- 3
- 28
Bende bugün gittim sağ yurmurtam17 sol yumurtam 12 pazartesi aşılama yapcaar dua edelim birbirimizeAdetin 12.günü yumurta 13milim yavaş büyüyor geç yumurtluyorsun heralde dedi doktor pazartesi çatlatma iğnesini vurarak yumurtanın 18 17 milim olursa dedi nasip hayırlısı artık
Sen de gonal f 450 mi kullanıyorsun canım kaç dozda vuruyon acabaBende bugün gittim sağ yurmurtam17 sol yumurtam 12 pazartesi aşılama yapcaar dua edelim birbirimize
Ben İstanbul Sadi konuk a gidiyorum canımSen hangi hastaneye gidiyosun canim
Yok canim fostimon 75 kullaniyorumSen de gonal f 450 mi kullanıyorsun canım kaç dozda vuruyon acaba
O daha etkili demekkiYok canim fostimon 75 kullaniyorum
Aslinda gonal f daha etkiliymiş ben öyle duymustum ama benim yumurtalarim fostimona cevap verdigi icin ilacimi degistirmiyolarO daha etkili demekki
Bende 75.dozda vuruyorum 12.günde 13mm oldu diğerleri 10larda pazartesi gel dedi ben endişelendim şimdi yavaş büyüyor diyeAslinda gonal f daha etkiliymiş ben öyle duymustum ama benim yumurtalarim fostimona cevap verdigi icin ilacimi degistirmiyolar
Benimde pazartesi asilamam var yarin aksam çatlatma ignemi vurucam hayirlisi yaa nasip napalimBugün kontrole gittim yumurta kendiliğinden çatlamış gün aşırı ilişki ve progestan verdi doktor pek umutlu değilim hayırlısı
Amin canım inşaallahHerşey nasip inşallah hayırlısı olsun hakkımızda
Amin canim amin cümlemize inşaallahGüzel haberler alırsın inşallah canım
Hayirlisi olsun canımMerhaba bayanlar. Bende şubatın 5inde ilk aşılamamı oldum. Rabbim hepimizin kucaklarına sağlıklı ve hayırlı bebişler nasip etsin inşallahben femera hap kullandım 5 gün yumurta uyarıcı oalrak , ovilette diye de bir çatlatma iğnesi vuruldum.
Hakkinda hayirlisi olsun canimGünaydın kızlar bu akşam çatlatma cumaya aşılama olacam inşallah
Sağol canım teşekkür ederimHakkinda hayirlisi olsun canimdualarim seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?