ne demek cnm ya sonucta burda cok rahat paylasabılıyoruz yani ben cunku cewremde kımse bılmıyyor we sizle konusmak paylaşmak benı cok rahatlatıyor iyiki warız....benim adet tarihim değişken oluyo ama 14. gün ayın 28 inşallah ozamana kadar hastalanmam desteğin ve ilgin için teşekkürler bende sizler için dua ediyorum inanın:Saruboceq:
tamm cnm ne zaman haberin olursa yazarsın beklıyorum cnmdr asılama tarıhını sanırım 3 gun sona soyler ben ozman bılgılendırırım sızı ama cok tsk ederım lısteye ekledgın ıcın cok sagol bu formda yenıyım a ma kımse cok konusmadı benımle tsk ederım
aşılama yapmadan mı tüpe gececeksiniz cnm allah hakkında hayırlısını wersin inşallah tabi sen daha iii bilirsin inşallah ilk denemende olur allah daha fazla ugrastırmadan kawustursun bebişine cnm ....canım beni sil istersen biz tüp bebek yapcaz
slm cnm ilk burada bişiyler paylaşmaya başladıgın için saol cnm senın adına cok sewindim cnm allah hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsin sana eşine we bebişine hayırlı saglıklı uzun ömürlü yıllar wersin size iyi düşün iyi olsun hersey cnm düşük müşük ne o öyle allah korusun allah yazdıysa bozsunn inşallah cnm peki senın olmama nedenı neydı cnm we laproskopi ne neden dolayı yapıldı o bu konuda bılgım pek yokda sorayım dedim sonucta belkı de herhangıbırımıze lazım olabılır yazdıkların cnm şimdiden saol hamilesin cnm duaların kabul olur senın lütfen listedeki herkes için de dua edermisinMerhaba arkadaşlar,
Aslında bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum yazışmaları okuyorum ama kendimle ilgili ilk kez birşeyler paylaşmak istedim çünki bu forumda aşılama sonucunuz pozitifte olsa negatifte paylaşalım yazmışsınız kendimle ilgili kısaca birşeyler anlatayım umarım size umut olur.Bende 7 yıllık evliyim, hamile kalabilmek için gitmediğim doktor yaptırmadığım tahlil, olmadığım ameliyat kalmadı, en son 2 ay önce laparoskopi oldum doktorum hemen aşılama yapalım dedi 4 şubatta aşılama yaptırdık ve sonuç pozitif :dance:tabiki çok mutluyum doktorum çok süper bir insan psikolok gibi kesinlikte herkeze tavsiye ediyorum,isteyen arkadaşlara adresini verebilirim.Umarım sorunsuz atlatırız bu süreci düşüktende çok korkuyorum allah isteyen herkeze nasip etsin.
ben şimdiye kadar hiç kan testi yapmadım hiç umudum yoktu we adetımı bekledım hep tabı hep de hüsran oldu ama bu ay kan testi yapıcam öyle düşünüom cnm beklemek istemıyorum 130 bu ne degerı kaç olunca hamile sayılıyoruz..........Arkadaşlar bu arada aşılamadan sonra beklemek çok zor ben ilk olarak idrar testi yaptım aşılamanın 14. günü ve silik çizgi çıktı tavsiye ediyorum deneyin doktorumun bana müjde vermesi gerekirken ben doktoruma müjdeyi verdim ertesi gün kan testi yaptırdık tabiki kesin olsun diye sonuç 130 du.
ben şimdiye kadar hiç kan testi yapmadım hiç umudum yoktu we adetımı bekledım hep tabı hep de hüsran oldu ama bu ay kan testi yapıcam öyle düşünüom cnm beklemek istemıyorum 130 bu ne degerı kaç olunca hamile sayılıyoruz..........
bu arada bnm aşılamam salı günü olcak kızlar 1.30 da benım için dua edın lutfen kızlar...............
kan testimin sonucu idi 130 yani 3 haftalığa tekabül ediyor darısı başınıza
inşallah cnm ya dualarınızı beklıyorum artık senın ne oldu son durum nedır cnm yoktun bayadır özletme kendını gel aradakalbim seninle inşallah herşey yolunda gider:Saruboceq:
walla cnm ayetel kürsi yi ezbere bılmıom malesef başka bısıyler okurum artık allah yardımcımız olsun ama eger musait olursan sen okurmusun benım için ben aşılama olurken 1:30 da olucak salı günü anlıosundur benı ilk ya cok heyecan da war acıkın korku we bırazda tedırgınlık war cnm allah inşallah bu ay yuzume güler .....Aşılamadan sakın korkma canım kendini kasma ve o anda ayetel kürsi oku biz öle yaptık ve olumlu oldu allah hayırlısını versin hep öle dua ediyorum.
ay cnm ya inşallah allah hayırlısıyla wersin artık banada bi bebiş.....kan testimin sonucu idi 130 yani 3 haftalığa tekabül ediyor darısı başınıza
hadi bakalım hayırlı olsun cnm ne zmn kan testı yaptırcaksın cnm allah çift çizgi görmeyi nasip etsin....merhaba ben de 17 şubat salı günü ilk aşılamamı yaptırdım ve sonucu merakla bekliyorum...
inşallah cnm ya dualarınızı beklıyorum artık senın ne oldu son durum nedır cnm yoktun bayadır özletme kendını gel arada
walla cnm ayetel kürsi yi ezbere bılmıom malesef başka bısıyler okurum artık allah yardımcımız olsun ama eger musait olursan sen okurmusun benım için ben aşılama olurken 1:30 da olucak salı günü anlıosundur benı ilk ya cok heyecan da war acıkın korku we bırazda tedırgınlık war cnm allah inşallah bu ay yuzume güler .....
ay cnm ya inşallah allah hayırlısıyla wersin artık banada bi bebiş.....
hadi bakalım hayırlı olsun cnm ne zmn kan testı yaptırcaksın cnm allah çift çizgi görmeyi nasip etsin....
walla gec gıbı geldi bana aşılama zamanı ama neyse artık ben iğneyi bu gece 1:30 da olucam cnm salı da 1:30 da aşılama olucam sen ne zamn olucaksın canım ....tramissu1986 aa benimde salı günü aşılama çatlatma iğneni ne zaman olucaksın canım
olsun cnm ya hayırlısı belkı de bööle olmasıdır allah yardımcımız olsun inşallah en kısa zamnda tedawinin cewapını alırsında cok beklemezsin cnımtramissu ben hergün burdayım sizi takip ediyorum bu ay için yazacak bişeyim yok sanırım adet olmadım onu bekliyorum yumurtalık ilaca cevap vermediği için tedaviyi bıraktık ne zaman adet olacağımı bilmiyorum işte öyle kalbim sizinleŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?