Aşılama Şubat ayında aşılama yaptıracak olan arkadaşlar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benim adet tarihim değişken oluyo ama 14. gün ayın 28 inşallah ozamana kadar hastalanmam desteğin ve ilgin için teşekkürler bende sizler için dua ediyorum inanın:Saruboceq:
ne demek cnm ya sonucta burda cok rahat paylasabılıyoruz yani ben cunku cewremde kımse bılmıyyor we sizle konusmak paylaşmak benı cok rahatlatıyor iyiki warız....

tamm cnm ne zaman haberin olursa yazarsın beklıyorum cnm
kıyamam ya belki de denk gelmemiştir sana yazıcak bırı cnm ne zaman istersen ne konuda olursa olsun konusmaya paylaşmaya hazırım cnm hakkımızda inşallah hayırlısı olur da bebişlerimi hayırlısıyla kucagımıza alırız .......

canım beni sil istersen biz tüp bebek yapcaz
aşılama yapmadan mı tüpe gececeksiniz cnm allah hakkında hayırlısını wersin inşallah tabi sen daha iii bilirsin inşallah ilk denemende olur allah daha fazla ugrastırmadan kawustursun bebişine cnm ....

Merhaba arkadaşlar,

Aslında bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum yazışmaları okuyorum ama kendimle ilgili ilk kez birşeyler paylaşmak istedim çünki bu forumda aşılama sonucunuz pozitifte olsa negatifte paylaşalım yazmışsınız kendimle ilgili kısaca birşeyler anlatayım umarım size umut olur.Bende 7 yıllık evliyim, hamile kalabilmek için gitmediğim doktor yaptırmadığım tahlil, olmadığım ameliyat kalmadı, en son 2 ay önce laparoskopi oldum doktorum hemen aşılama yapalım dedi 4 şubatta aşılama yaptırdık ve sonuç pozitif :dance:tabiki çok mutluyum doktorum çok süper bir insan psikolok gibi kesinlikte herkeze tavsiye ediyorum,isteyen arkadaşlara adresini verebilirim.Umarım sorunsuz atlatırız bu süreci düşüktende çok korkuyorum allah isteyen herkeze nasip etsin.

slm cnm ilk burada bişiyler paylaşmaya başladıgın için saol cnm senın adına cok sewindim cnm allah hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsin sana eşine we bebişine hayırlı saglıklı uzun ömürlü yıllar wersin size iyi düşün iyi olsun hersey cnm düşük müşük ne o öyle allah korusun allah yazdıysa bozsunn inşallah cnm peki senın olmama nedenı neydı cnm we laproskopi ne neden dolayı yapıldı o bu konuda bılgım pek yokda sorayım dedim sonucta belkı de herhangıbırımıze lazım olabılır yazdıkların cnm şimdiden saol hamilesin cnm duaların kabul olur senın lütfen listedeki herkes için de dua edermisin
bu arad senı de eklıyorum listeye bize umut ol die tekrar hoşgeldin cnm aramıza......

1...tramissu1986--24 şubat salı :CüvCüv::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
2...elif23---tüp bebeğe geçti inş ilkinde olur cnm
3....bircan ---5 şubat perşembe :CüvCüv: (( pozitif ))
4......ceylin1907
5.....35sevi35
6.....cemre18 ---- inşallah en yakın zamanda canım:CüvCüv:
7.....özlem 1415 ----14 şubat cumartesi:CüvCüv:
8.....idilengin----8 şubat pazar:CüvCüv:
9.....pikapika
10....seherbayer
11.....<yumyum>
12....buketimm ---10 şubat salı :CüvCüv:
13....ozceliksena
14....duygu2008
15....sahil8
16.....ırmak 34
17....macera---8 şubat pazar :CüvCüv:
18....line
19....mavi deniz
20....windy---11 şubat çarşamba -----26 şubat:CüvCüv:
21....gzd82 ---17 şubat:CüvCüv:
22.....yuzdeyuzakrep--18 şubat çarsamba ------4 mart:CüvCüv:
23....cananısa--- 4 şubat çarsamba :CüvCüv:-----18 şubat ((negatif )) mart senin için ugurlu gelsin inşallah:CüvCüv:
24....demet__yaren
25.....prenses34-----4 şubat :CüvCüv: ((pozitiff))

Son düzenleme:
Çok teşekkürler ben bu konuda o kadar tecrübe kazandım ki ne sorarsanız cevaplayabilecek durumdayım yani:)düşük konusuda 1 yıl önce başıma geldi o yüzden kafama ister istemez takılıyor.
benim sorunum ilk önce enfeksiyondu 1 yıl tedavi olduk eşimle beraber eşimin siperleri o mikroptan dolayı çok az ve hareketsizdi tedavi sonucu hamdolsun düzeldi, daha sonra bir müddet ara verdik doktorumuz sorun kalmadığını kendiliğinden olabileceğini söledi sanırım bir yıl sonra doktorumuzu kaybettik tabi başka dr.arayışına giridik herşey silbaştan yapıldı.özel hastanelerden sonra bir akrabamız devlet hastanesinden bir doktor tavsiye etti ona gittim ilk muayenede hemen ameliyat olman lazım dedi endometroisis hastalığı var dedi hemen ameliyat oldum dediği gibi çıktı baya bir uğraşmışlar bu olay tam bir yıl önce oldu, dr. şimdi size 6 ay veriyorum dedi ve 4 ayda hamile olduğumu öğrendim ama malesef 9 hafta yaşadı,bir kaç ay ara verdik ve sonra yumurtlama hafları çatlatma iğneleri ama sonuç olumsuz oldu 2 ay önce dr.yine muayenede çikolata kistin tekrarlamış ve bayağı büyük dedi yine ameliyat oldum ve hemen aşılama oldum sonuç pozitif:)valla arkadaşlar yaşadıklarımızın yarısı bile değil buraya yazabildiklerim umarım sizi sıkmamışdır.

canım sen baya çile çekmişsin umarım sonu hayırlı biter sağsalim alırsın kucağına bende kendime şansız diyordum ama bende çok aksilik yaşadım 8 aydır uğraşıyoruz umarım daha fazla uğraşmayız

Arkadaşlar bu arada aşılamadan sonra beklemek çok zor ben ilk olarak idrar testi yaptım aşılamanın 14. günü ve silik çizgi çıktı tavsiye ediyorum deneyin doktorumun bana müjde vermesi gerekirken ben doktoruma müjdeyi verdim ertesi gün kan testi yaptırdık tabiki kesin olsun diye sonuç 130 du.

ben şimdiye kadar hiç kan testi yapmadım hiç umudum yoktu we adetımı bekledım hep tabı hep de hüsran oldu ama bu ay kan testi yapıcam öyle düşünüom cnm beklemek istemıyorum 130 bu ne degerı kaç olunca hamile sayılıyoruz..........
bu arada bnm aşılamam salı günü olcak kızlar 1.30 da benım için dua edın lutfen kızlar...............

kalbim seninle inşallah herşey yolunda gider:Saruboceq:

Aşılamadan sakın korkma canım kendini kasma ve o anda ayetel kürsi oku biz öle yaptık ve olumlu oldu allah hayırlısını versin hep öle dua ediyorum.

kalbim seninle inşallah herşey yolunda gider:Saruboceq:
inşallah cnm ya dualarınızı beklıyorum artık senın ne oldu son durum nedır cnm yoktun bayadır özletme kendını gel arada

Aşılamadan sakın korkma canım kendini kasma ve o anda ayetel kürsi oku biz öle yaptık ve olumlu oldu allah hayırlısını versin hep öle dua ediyorum.
walla cnm ayetel kürsi yi ezbere bılmıom malesef başka bısıyler okurum artık allah yardımcımız olsun ama eger musait olursan sen okurmusun benım için ben aşılama olurken 1:30 da olucak salı günü anlıosundur benı ilk ya cok heyecan da war acıkın korku we bırazda tedırgınlık war cnm allah inşallah bu ay yuzume güler .....

kan testimin sonucu idi 130 yani 3 haftalığa tekabül ediyor darısı başınıza
ay cnm ya inşallah allah hayırlısıyla wersin artık banada bi bebiş.....
merhaba ben de 17 şubat salı günü ilk aşılamamı yaptırdım ve sonucu merakla bekliyorum...
hadi bakalım hayırlı olsun cnm ne zmn kan testı yaptırcaksın cnm allah çift çizgi görmeyi nasip etsin....

Son düzenleme:

ben kan testini 3 martta yaptıracam inşallah dediğin olur canım

tramissu ben hergün burdayım sizi takip ediyorum bu ay için yazacak bişeyim yok sanırım adet olmadım onu bekliyorum yumurtalık ilaca cevap vermediği için tedaviyi bıraktık ne zaman adet olacağımı bilmiyorum işte öyle kalbim sizinleŞeniz

tramissu1986 aa benimde salı günü aşılama çatlatma iğneni ne zaman olucaksın canım
walla gec gıbı geldi bana aşılama zamanı ama neyse artık ben iğneyi bu gece 1:30 da olucam cnm salı da 1:30 da aşılama olucam sen ne zamn olucaksın canım ....

olsun cnm ya hayırlısı belkı de bööle olmasıdır allah yardımcımız olsun inşallah en kısa zamnda tedawinin cewapını alırsında cok beklemezsin cnım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…