Aşılama Şubat ayında aşılama yaptıranlar hadi beraber bekleyelim🤰👶

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba hanımlar bende dün ilk aşılamamı oldum. Benim dr da aşılamayı idrara sıkışırken yaptı. Aşılamadan sonra yaklaşık 20 dk yattım. Beni en çok zorlayan idrara sıkışık olmaktı acı hissetmedim. Dün ve Bugün aşılamadan sonra genel anlamda yattım ama yarın iş başı Bu arada progestan başladı dr aşılamadan sonra. 14 gün kullanacağım. benim gibi bekleyen hepinize dua ediyorum inşallah en Kısa zamanda bizde o duyguları Yaşarız

Hayırlı olsun canım inşallah güzel haberini alırız

Kızlar mağlesef dün tam adet tarihimde regl oldum Umarım sizler güzel sonuçlar alırsınız

İyi akşamlar kızlar bende ayın 15 inde ilk asilamami yaptırdım aşılama gününü saymazsak bugün 5. Günüm Beyaz ama koyu kıvamda bir akintim var normal mi yaşayan var mi

Yok hiç yapmadım yapmakta istemiyorum 15 gün olsun Bi adet olacakmış gibiyim de
Bnde aynı öyle hissediyrm gecen baya bi ağladım yine olmadı diye kaynanamgil baya kızdı daha hic bi sey belli degil kendini niye üzüyosn diye bakalım allahtan ümit kesilmez hepimiz icin hayırlısı

İyi akşamlar kızlar bende ayın 15 inde ilk asilamami yaptırdım aşılama gününü saymazsak bugün 5. Günüm Beyaz ama koyu kıvamda bir akintim var normal mi yaşayan var mi
İyi akşamlar canım yok bende olmadı akıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…