Kaç gün olduBnm göğüslerim şiş ara sıra da kasık agrım oluyor ama bilmiyorum ki daha erken hiç test yapmadım daha
Hayırlı olsun canım inşallah güzel haberini alırızMerhaba hanımlar bende dün ilk aşılamamı oldum. Benim dr da aşılamayı idrara sıkışırken yaptı. Aşılamadan sonra yaklaşık 20 dk yattım. Beni en çok zorlayan idrara sıkışık olmaktı acı hissetmedim. Dün ve Bugün aşılamadan sonra genel anlamda yattım ama yarın iş başıBu arada progestan başladı dr aşılamadan sonra. 14 gün kullanacağım. benim gibi bekleyen hepinize dua ediyorum inşallah en Kısa zamanda bizde o duyguları Yaşarız
9 asilama günü sayarsan 10 günKaç gün oldu
İnince canım hepimizin inşallahHayırlı olsun canım inşallah güzel haberini alırız
Bende aşılamayı sayarsak 11 gün 1 gün var aramızda9 asilama günü sayarsan 10 gün
Idrar testi yaptın mı hic bn yapmaya korkuyorm eşim de izin vermiyor bekle diyeBende aşılamayı sayarsak 11 gün 1 gün var aramızda
Yok hiç yapmadım yapmakta istemiyorum 15 gün olsun Bi adet olacakmış gibiyim deIdrar testi yaptın mı hic bn yapmaya korkuyorm eşim de izin vermiyor bekle diye
Bende büyük ihtimalle olacağımKızlar mağlesef dün tam adet tarihimde regl oldumUmarım sizler güzel sonuçlar alırsınız
Bnde aynı öyle hissediyrm gecen baya bi ağladım yine olmadı diye kaynanamgil baya kızdı daha hic bi sey belli degil kendini niye üzüyosn diye bakalım allahtan ümit kesilmez hepimiz icin hayırlısıYok hiç yapmadım yapmakta istemiyorum 15 gün olsun Bi adet olacakmış gibiyim de
Öyle düşünme canım moral önemli benim gibi erkenden de test yapmayın, güzel haberlerinizi bekliyorumBende büyük ihtimalle olacağım
İyi akşamlar canım yok bende olmadı akıntıİyi akşamlar kızlar bende ayın 15 inde ilk asilamami yaptırdım aşılama gününü saymazsak bugün 5. Günüm Beyaz ama koyu kıvamda bir akintim var normal mi yaşayan var mi
Amin inşallahBnde aynı öyle hissediyrm gecen baya bi ağladım yine olmadı diye kaynanamgil baya kızdı daha hic bi sey belli degil kendini niye üzüyosn diye bakalım allahtan ümit kesilmez hepimiz iç
Ben 15. Güne kadar yapmıycam zaten olacaksam olurum ozamana kadarÖyle düşünme canım moral önemli benim gibi erkenden de test yapmayın, güzel haberlerinizi bekliyorum
Teşekkürler cevap için sizin kaçıncı gununuzİyi akşamlar canım yok bende olmadı akıntı
Aşılama günüyle beraber 11 gün oldu bugunTeşekkürler cevap için sizin kaçıncı gununuz
İnşallah bebeğiniz sizinledirAşılama günüyle beraber 11 gün oldu bugun
Sanmıyorum ama inşallahİnşallah bebeğiniz sizinledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?