Test yaptırmaya korkuyorum ama yarın doktoruma gidicemSenin 2 hafta olmus test yaptın mı
Senin 2. Miydi bu aşılama adet olmadiysan cok iyi sabah hemen test ver bnceTest yaptırmaya korkuyorum ama yarın doktoruma gidicem
Sen gene yarım saat yatmışsın bn devlette yaptırdım sadece 10 dk ka yatırıyorlar ne kadarı giderse artıkAslında birazda ümitsizliğimin sebebi aşılama için sperm koyulduktan sonraki yarım saatlik bekleme süremde sanki bütün sıvı geri gelmiş gibi akıntım olmuş gibi hissettim sizde de oldu mu bu, hemşire fazla gelen geri gelmiştir dedi ama doktora sormadım
İlk defa oluyor o yüzden hiçbişwyden umutlanmamaya çalışıyorum, fitil kullandığım içinde gecikebilirmiş o yüzdenSenin 2. Miydi bu aşılama adet olmadiysan cok iyi sabah hemen test ver bnce
Progestan kullaniyorsan o yapıyor bnm de var çünkü ilaca bağlı akıntıİyi akşamlar kızlar bende ayın 15 inde ilk asilamami yaptırdım aşılama gününü saymazsak bugün 5. Günüm Beyaz ama koyu kıvamda bir akintim var normal mi yaşayan var mi
Adetime de normal takvimime göre 4 gün varSenin 2. Miydi bu aşılama adet olmadiysan cok iyi sabah hemen test ver bnce
Fitilini kullanıyorum bnde inanılmaz akıntı yapıyorProgestan kullaniyorsan o yapıyor bnm de var çünkü ilaca bağlı akıntı
Adet mi gecikebilirmiş bnde kullaniyorum progestan fitilİlk defa oluyor o yüzden hiçbişwyden umutlanmamaya çalışıyorum, fitil kullandığım içinde gecikebilirmiş o yüzden
Yaticaksn bi yarım saat felan fitilden sonra yoksa ilac geri akıyorFitilini kullanıyorum bnde inanılmaz akıntı yapıyor
Aynısı benmde oldu Dr sordum normal dedi ama bence normal değil hemen geri gelmesi. İnsan Bi gider içerde dolaşır belki hoşuna gidecek ama yok hemen geri geliyorAslında birazda ümitsizliğimin sebebi aşılama için sperm koyulduktan sonraki yarım saatlik bekleme süremde sanki bütün sıvı geri gelmiş gibi akıntım olmuş gibi hissettim sizde de oldu mu bu, hemşire fazla gelen geri gelmiştir dedi ama doktora sormadım
Evet en az 4 gün falan normal takvimine göre geç oluyorAdet mi gecikebilirmiş bnde kullaniyorum progestan fitil
Pek eğlenceli bi yer olmadığı belli bu güne kadar 2 yıldır orda kalmak istemediğine göreAynısı benmde oldu Dr sordum normal dedi ama bence normal değil hemen geri gelmesi. İnsan Bi gider içerde dolaşır belki hoşuna gidecek ama yok hemen geri geliyor
Evet hatta kateteri çıkarırken hemen geri akıyorAynısı benmde oldu Dr sordum normal dedi ama bence normal değil hemen geri gelmesi. İnsan Bi gider içerde dolaşır belki hoşuna gidecek ama yok hemen geri geliyor
En azından yalnız değilim demekki normal bir durum hepimize olduğuna göreEvet hatta kateteri çıkarırken hemen geri akıyor
Seninle aynı gün aşılama olmuşuz benimde akıntım var yaİyi akşamlar kızlar bende ayın 15 inde ilk asilamami yaptırdım aşılama gününü saymazsak bugün 5. Günüm Beyaz ama koyu kıvamda bir akintim var normal mi yaşayan var mi
Progestan fitil olarak kullanıyorsanız akıntı yapıyorSeninle aynı gün aşılama olmuşuz benimde akıntım var ya
Yok ben dupaston ve estrofem kullanıyorum fitil değilProgestan fitil olarak kullanıyorsanız akıntı yapıyor
Bana progestan duphaston ve estrofem verdi doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?