Aşılama Şubat ayında aşılama yaptıranlar hadi beraber bekleyelim🤰👶

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aslında birazda ümitsizliğimin sebebi aşılama için sperm koyulduktan sonraki yarım saatlik bekleme süremde sanki bütün sıvı geri gelmiş gibi akıntım olmuş gibi hissettim sizde de oldu mu bu, hemşire fazla gelen geri gelmiştir dedi ama doktora sormadım

Sen gene yarım saat yatmışsın bn devlette yaptırdım sadece 10 dk ka yatırıyorlar ne kadarı giderse artık

İyi akşamlar kızlar bende ayın 15 inde ilk asilamami yaptırdım aşılama gününü saymazsak bugün 5. Günüm Beyaz ama koyu kıvamda bir akintim var normal mi yaşayan var mi
Progestan kullaniyorsan o yapıyor bnm de var çünkü ilaca bağlı akıntı

Aynısı benmde oldu Dr sordum normal dedi ama bence normal değil hemen geri gelmesi. İnsan Bi gider içerde dolaşır belki hoşuna gidecek ama yok hemen geri geliyor

Aynısı benmde oldu Dr sordum normal dedi ama bence normal değil hemen geri gelmesi. İnsan Bi gider içerde dolaşır belki hoşuna gidecek ama yok hemen geri geliyor
Pek eğlenceli bi yer olmadığı belli bu güne kadar 2 yıldır orda kalmak istemediğine göre

İyi akşamlar kızlar bende ayın 15 inde ilk asilamami yaptırdım aşılama gününü saymazsak bugün 5. Günüm Beyaz ama koyu kıvamda bir akintim var normal mi yaşayan var mi
Seninle aynı gün aşılama olmuşuz benimde akıntım var ya

Ya dün gece uykumdan uyandıracak şekilde bi kramp girdi rahmime vajinamın içinden hissettim o derece şiddetli idi acaba yerleşme falan mı oldu, 28 inde test yapmayı düşünüyorum siz ne zaman yapıcaksınız
Bana progestan duphaston ve estrofem verdi doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…