Aşılama Şubat ayında aşılama yaptıranlar hadi beraber bekleyelim🤰👶

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar kabızlık bi sorun olusturur mu sizce
Hani tüp bebekte kabız olmamak lazımmış galiba aşılama da sıkıntı olur mu

Merhaba.bende pazartesi olcam nasipse ilk asilamami.ama covidden kalan oksurugum var biraz. Bunun asilamaya olumsuz etkisi olurmu acaba transfer asamasinda veya sonrasinda. Bi bilginiz varmi?bu arada sizin sonucunuz belli oldumu?

Merhaba.bende ayni sizin gibiyim.2 yil.olcak nerdeyse sorun olmadigi halde kimyasal bile gebelik olmadı.bizde ilk asilama surecine girdik suan.pzt asilama olcak.yarin yumurta kontrolum var.sizin surec nasil oldu biraz anlatirmisin?aci oluyormu?ne kdr sure uzandin asilama sonrasi? asilamaya sıkışık mi girdin?

Ben de bu durumu çok merak ediyorum.Aşılama için iğne kullanmaya başladim bugün. Kızlar konuşurken duydum aşılamaya sıkışık girmek gerekiyor gibi bişeyler söylediler. Tecrübeli olanlar yardımcı olabilirse sevinirim

Ben ilk kontrole giderken alttan muayeneye almadan once wc ye gonderdi beni dr.ama burdakilerde sıkısıkken yumurtalarin daha iyi gorundugu için sıkışık olunmasi gerektigini soyluyorlar.madem oyle dr neden ilk muayenede wc ye gonderiyor onu anlamadim.o zamanda net girmesi icin sıkışık almasi gerekmezmi?

Merhaba canım
Bende bugun oldum bakalım artık nasipinşallah ikimiz de olumlu sonuçlar alırız cumaya da bir şey kalmadı
Merhabalar, bnde 5 şubatta aşılama oldum test yapmaya korkuyorum tecrubesi olan var mı yakınşarda sonuç alan acayip heyecanlıyım

Muayene ederken eğer vajinal ultrasonla bakarlarsa sıkışık olmanızı istemiyorlar. Ama normal karın üstünden ultrasonla yumurtaları kontrol edeceklerse sıkışık olmanız gerekiyor. O durumu bende yaşamıştım. İlk olarak karın üstünden bakmayı denedi doktor ama sıkışık olmadiğim için yumurtları göremedi. Ardından vajinal ultrasonla baktı 3 tane yumurta olduğunu gördü.

Yumurta takibinde alttan ultrason yapıldığı için idrara sıkışık olunmaması lazım aşılama da alttan islem yapılırken göbekten ultrason bakıldığı için idrarasıkışık olmanız lazım

Aaa oylemi?gobektenmi bakiyorlar islem sirasinda?bilmiyordum onu..peki sonrasinda ne kdr sure wc ye gitmemenizi istiyorlar? sıkıntı o ya..tup bebek islemi gibi.1 bardak suya 5 kez tuvalete cikan insanim ben.bu benim icin baya sikintili olcak

Islemden 10 dk yatıyorsun sonra hemen gidebilirsn diyolar tuvalete

Merhaba kızlar durumlar nasıl? Benim bugun 11. Günüm adet olacakmış gibi sansım var. Sizde durumlar nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…