Benim bugun 9. Gün hiç bir belirtim yok ya
Allahtan umut kesilmez diyip bekliyorumBelli olmuyo o işler hiç daha zaman var enerjibi düşürme hiç canım
Bnm de kasıklarımda hafif ağrı başladı insallah adet olmam diyip bekliyorumAllahtan umut kesilmez diyip bekliyorum
Benm ilk aşılamam öyleydi ama şimdi hiç birşey yok yaBnm de kasıklarımda hafif ağrı başladı insallah adet olmam diyip bekliyorum
Ben de bu durumu çok merak ediyorum.Aşılama için iğne kullanmaya başladim bugün. Kızlar konuşurken duydum aşılamaya sıkışık girmek gerekiyor gibi bişeyler söylediler. Tecrübeli olanlar yardımcı olabilirse sevinirimMerhaba.bende ayni sizin gibiyim.2 yil.olcak nerdeyse sorun olmadigi halde kimyasal bile gebelik olmadı.bizde ilk asilama surecine girdik suan.pzt asilama olcak.yarin yumurta kontrolum var.sizin surec nasil oldu biraz anlatirmisin?aci oluyormu?ne kdr sure uzandin asilama sonrasi? asilamaya sıkışık mi girdin?
Ben ilk kontrole giderken alttan muayeneye almadan once wc ye gonderdi beni dr.ama burdakilerde sıkısıkken yumurtalarin daha iyi gorundugu için sıkışık olunmasi gerektigini soyluyorlar.madem oyle dr neden ilk muayenede wc ye gonderiyor onu anlamadim.o zamanda net girmesi icin sıkışık almasi gerekmezmi?Ben de bu durumu çok merak ediyorum.Aşılama için iğne kullanmaya başladim bugün. Kızlar konuşurken duydum aşılamaya sıkışık girmek gerekiyor gibi bişeyler söylediler. Tecrübeli olanlar yardımcı olabilirse sevinirim
Merhabalar, bnde 5 şubatta aşılama oldum test yapmaya korkuyorum tecrubesi olan var mı yakınşarda sonuç alan acayip heyecanlıyımMerhaba canım
Bende bugun oldum bakalım artık nasipinşallah ikimiz de olumlu sonuçlar alırız cumaya da bir şey kalmadı
Muayene ederken eğer vajinal ultrasonla bakarlarsa sıkışık olmanızı istemiyorlar. Ama normal karın üstünden ultrasonla yumurtaları kontrol edeceklerse sıkışık olmanız gerekiyor. O durumu bende yaşamıştım. İlk olarak karın üstünden bakmayı denedi doktor ama sıkışık olmadiğim için yumurtları göremedi. Ardından vajinal ultrasonla baktı 3 tane yumurta olduğunu gördü.Ben ilk kontrole giderken alttan muayeneye almadan once wc ye gonderdi beni dr.ama burdakilerde sıkısıkken yumurtalarin daha iyi gorundugu için sıkışık olunmasi gerektigini soyluyorlar.madem oyle dr neden ilk muayenede wc ye gonderiyor onu anlamadim.o zamanda net girmesi icin sıkışık almasi gerekmezmi?
Yumurta takibinde alttan ultrason yapıldığı için idrara sıkışık olunmaması lazım aşılama da alttan islem yapılırken göbekten ultrason bakıldığı için idrarasıkışık olmanız lazımBen ilk kontrole giderken alttan muayeneye almadan once wc ye gonderdi beni dr.ama burdakilerde sıkısıkken yumurtalarin daha iyi gorundugu için sıkışık olunmasi gerektigini soyluyorlar.madem oyle dr neden ilk muayenede wc ye gonderiyor onu anlamadim.o zamanda net girmesi icin sıkışık almasi gerekmezmi?
Aaa oylemi?gobektenmi bakiyorlar islem sirasinda?bilmiyordum onu..peki sonrasinda ne kdr sure wc ye gitmemenizi istiyorlar? sıkıntı o ya..tup bebek islemi gibi.1 bardak suya 5 kez tuvalete cikan insanim ben.bu benim icin baya sikintili olcakYumurta takibinde alttan ultrason yapıldığı için idrara sıkışık olunmaması lazım aşılama da alttan islem yapılırken göbekten ultrason bakıldığı için idrarasıkışık olmanız lazım
Islemden 10 dk yatıyorsun sonra hemen gidebilirsn diyolar tuvaleteAaa oylemi?gobektenmi bakiyorlar islem sirasinda?bilmiyordum onu..peki sonrasinda ne kdr sure wc ye gitmemenizi istiyorlar? sıkıntı o ya..tup bebek islemi gibi.1 bardak suya 5 kez tuvalete cikan insanim ben.bu benim icin baya sikintili ol Islemden sonra hemen gidebilirsin tuvalete diyorlar
Senin 2 hafta olmus test yaptın mıMerhabalar, bnde 5 şubatta aşılama oldum test yapmaya korkuyorum tecrubesi olan var mı yakınşarda sonuç alan acayip heyecanlıyım
Bnm göğüslerim şiş ara sıra da kasık agrım oluyor ama bilmiyorum ki daha erken hiç test yapmadım daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?