Aşılama Şubat ayında aşılama yaptıranlar hadi beraber bekleyelim🤰👶

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ya dün gece uykumdan uyandıracak şekilde bi kramp girdi rahmime vajinamın içinden hissettim o derece şiddetli idi acaba yerleşme falan mı oldu, 28 inde test yapmayı düşünüyorum siz ne zaman yapıcaksınız
Benim yarın testlerim, kramp gibi ağrı bi kaç kez bnde de oldu ama sebebi yerleşmemidir hiç bülmiyorum bilen varsa açıklayabilir mi

Benim yarın testlerim, kramp gibi ağrı bi kaç kez bnde de oldu ama sebebi yerleşmemidir hiç bülmiyorum bilen varsa açıklayabilir mi
Hadi inşallah pozitif tir buraya da yaz merak ettim , bende 28 inde test yapcam

Nasipte ne varsa o oluyor elbette hepimizde çok istiyoruz ama oldukça şiddet yapmama çalışmamız lazım ben artık herşeyi gırgıra almaya başladım

Nasipte ne varsa o oluyor elbette hepimizde çok istiyoruz ama oldukça şiddet yapmama çalışmamız lazım ben artık herşeyi gırgıra almaya başladım
Şurada az kaldı test gününe ama insan dayanamıyor işte

Senin ikinci aşılamandı dimi ilkinde de mi hemen geri gelmişti aşılanan sıvı
Evet canım 2. İlkinde de eve geldiğim de gelmişti ama bu sefer Dr kateteri çeker çekmez geldi bende yanına gidip sordum normal dedi bende anlamadım

Çok soru soruyorum ve evet yatın gidicek olmamam rağmen soruyorum kusura bakma ama insan hep bi belirtiyi umut sayıyo
Estağfurullah canım benim tabi sorcaz birbirimize benm sabah baya yumurtalık mı oluyor tam emin değilim ama fena ağrım vardı

İyi geceler kızlar, ben de femara ve gonalf kullanıyorum, salı günü kontrolüm var sanırım perşembe-cuma ilk kez aşılamam olacak.
Sizlere bir sorum var, kaç tane yumurtanız gelişti ya da gelişiyor

Benim ctesi kontrolümde 3 adet 12mm vardı da.. doktor 2-3 tane olmasını istiyordum zaten dedi, sevindi.. 3 ü birden mi çatlayacak, yoksa onlardan biri mi büyüyecek tam anlamadığım için sormak istedim..
Salı günü istenilen büyüklüğe gelir bence catlatma ignesini ne zaman yapıcağını söyler
bnce perşembe felan da yapar aşılamayı hem sag hem solda mı gelişti yumurta
Eşinin spermleri nasıl sizde ki sorun ne

Salı günü istenilen büyüklüğe gelir bence catlatma ignesini ne zaman yapıcağını söyler
bnce perşembe felan da yapar aşılamayı hem sag hem solda mı gelişti yumurta
Yok sadece, sol tarafımda 3 adet aynı boyutta gelişmiş 3 ü birden büyürse ne olur acaba.. iptal mi olur, iptal olmazsa çoğul gebelik olur mu ki gerçi br tanesi bile olmuyor kafamda deli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…