Benim yarın testlerim, kramp gibi ağrı bi kaç kez bnde de oldu ama sebebi yerleşmemidir hiç bülmiyorum bilen varsa açıklayabilir miYa dün gece uykumdan uyandıracak şekilde bi kramp girdi rahmime vajinamın içinden hissettim o derece şiddetli idi acaba yerleşme falan mı oldu, 28 inde test yapmayı düşünüyorum siz ne zaman yapıcaksınız
Hadi inşallah pozitif tir buraya da yaz merak ettim , bende 28 inde test yapcamBenim yarın testlerim, kramp gibi ağrı bi kaç kez bnde de oldu ama sebebi yerleşmemidir hiç bülmiyorum bilen varsa açıklayabilir mi
Ben ağızdan alıyorum belki ondandır teşekkürlerProgestan kullaniyorsan o yapıyor bnm de var çünkü ilaca bağlı akıntı
Genelde Protestan hormon ilaçları yapıyormuş arkadaşlar söyleyince araştırdım umarım güzel haberler alirizSeninle aynı gün aşılama olmuşuz benimde akıntım var ya
Ağrıların ne durumda kadınlarında bide karnında şişkinlik var mıGenelde Protestan hormon ilaçları yapıyormuş arkadaşlar söyleyince araştırdım umarım güzel haberler aliriz
Şurada az kaldı test gününe ama insan dayanamıyor işteNasipte ne varsa o oluyor elbette hepimizde çok istiyoruz ama oldukça şiddet yapmama çalışmamız lazım ben artık herşeyi gırgıra almaya başladım
Senin ikinci aşılamandı dimi ilkinde de mi hemen geri gelmişti aşılanan sıvıAynısı benmde oldu Dr sordum normal dedi ama bence normal değil hemen geri gelmesi. İnsan Bi gider içerde dolaşır belki hoşuna gidecek ama yok hemen geri geliyor
Öyle tabiki beklemek çok zor ama nasipte ne zaman varsa o zaman olcak stres çok önemli benim dr ne olursa olsun stres yapmıycan dediŞurada az kaldı test gününe ama insan dayanamıyor işte
Evet canım 2. İlkinde de eve geldiğim de gelmişti ama bu sefer Dr kateteri çeker çekmez geldi bende yanına gidip sordum normal dedi bende anlamadımSenin ikinci aşılamandı dimi ilkinde de mi hemen geri gelmişti aşılanan sıvı
Çok soru soruyorum ve evet yatın gidicek olmamam rağmen soruyorum kusura bakma ama insan hep bi belirtiyi umut sayıyoSenin ikinci aşılamandı dimi ilkinde de mi hemen geri gelmişti aşılanan sıvı
Hakkımızda hayırlısı olsun sağlıklı bebeklerimiz olsun inşallahEvet canım 2. İlkinde de eve geldiğim de gelmişti ama bu sefer Dr kateteri çeker çekmez geldi bende yanına gidip sordum normal dedi bende anlamadım
Bnm de 2. Aşılama ilkinde bu seferde kateteri çıkarırken aktı fazlasıÇok soru soruyorum ve evet yatın gidicek olmamam rağmen soruyorum kusura bakma ama insan hep bi belirtiyi umut sayıyo
Estağfurullah canım benim tabi sorcaz birbirimize benm sabah baya yumurtalık mı oluyor tam emin değilim ama fena ağrım vardıÇok soru soruyorum ve evet yatın gidicek olmamam rağmen soruyorum kusura bakma ama insan hep bi belirtiyi umut sayıyo
Bnm tek solda vardı 21 mmİyi geceler kızlar, ben de femara ve gonalf kullanıyorum, salı günü kontrolüm var sanırım perşembe-cuma ilk kez aşılamam olacak.
Sizlere bir sorum var, kaç tane yumurtanız gelişti ya da gelişiyor
Bu ağrıların ve şişliklerin gebelik belirtisi olmasını temenni edeiyorumEstağfurullah canım benim tabi sorcaz birbirimize benm sabah baya yumurtalık mı oluyor tam emin değilim ama fena ağrım vardı
Benim ctesi kontrolümde 3 adet 12mm vardı da.. doktor 2-3 tane olmasını istiyordum zaten dedi, sevindi.. 3 ü birden mi çatlayacak, yoksa onlardan biri mi büyüyecek tam anlamadığım için sormak istedim..Bnm tek solda vardı 21 mm
Salı günü istenilen büyüklüğe gelir bence catlatma ignesini ne zaman yapıcağını söylerBenim ctesi kontrolümde 3 adet 12mm vardı da.. doktor 2-3 tane olmasını istiyordum zaten dedi, sevindi.. 3 ü birden mi çatlayacak, yoksa onlardan biri mi büyüyecek tam anlamadığım için sormak istedim..
Yok sadece, sol tarafımda 3 adet aynı boyutta gelişmişSalı günü istenilen büyüklüğe gelir bence catlatma ignesini ne zaman yapıcağını söyler
bnce perşembe felan da yapar aşılamayı hem sag hem solda mı gelişti yumurta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?