Aşılama Şubat ayında aşılama yaptıranlar hadi beraber bekleyelim🤰👶

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Normal dongunde olmazsın gebelik tesi için erken suan catlatma ignesini hangi gün yaptıysan igneden sonra 14 yada 15. Gunde olursun adet

Normal dongunde olmazsın gebelik tesi için erken suan catlatma ignesini hangi gün yaptıysan igneden sonra 14 yada 15. Gunde olursun adet
Bekleyip kan testi ile bakmak en doğrusu sanırım.. Reglime hep 2 gün kala kahverengi akıntım olduğu için çok korktum, doktorumla görüştüm o da beklememi 3-4 gün sonra kan testi ile bakmamı istedi..

Bekleyip kan testi ile bakmak en doğrusu sanırım.. Reglime hep 2 gün kala kahverengi akıntım olduğu için çok korktum, doktorumla görüştüm o da beklememi 3-4 gün sonra kan testi ile bakmamı istedi.
Mide bulantini doktora soyledin mi ishal felan da var mı

Bi de mide bulatisi basdonmesi ne zaman başladı canım ishal de var mı
aşılamadan sonraki 7. gün ciddi baş dönmem başladı, oturunca pek birşey olmuyor ama kalkınca başım dönüyor. Bugün 9. gündeyim ara ara mide bulantım devam ediyor. Çok da artık umutlanmak istemiyorum ama bakalım kısmet..

Mide bulantini doktora soyledin mi ishal felan da var mı
Söyledim canım beni biraz sakinleştirdi :) ama umut da vermedi.. İshal yok. Kabızlık da yok. Çokca gaz var. Bekleyelim kan testi ile bakalım dedi..

Kullandigimiz yumurta geliştirici ilaclarda yapabiliyor da o yuzden sordum onla alakasi yok demek ki sonradan başlamış çünkü insallah gebelik belirtisidir

Kullandigimiz yumurta geliştirici ilaclarda yapabiliyor da o yuzden sordum onla alakasi yok demek ki sonradan başlamış çünkü insallah gebelik belirtisidir
gonal f 450 kullandık. Yumurtalarım güzel gelişti biri 18 bir 22 de çatladı çatlama olduğu gün aşılama yapıldı. sonrasında sadece duphoston ve vitaminlere devam ettim. Umarım güzel haberlerimi paylaşabilirim sizlerle.

Peki sizde ki sorun neydi tutması icin ne yaptınız
Eşim ve bende bir sorun yoktu sebepsiz infertilite tanısı koymuştu doktorlar. Açıkçası tutması İçin bişey yapmadım aşılama olduğumu düşünmemeye çalıştım ve test gününe kadar kafamı hep meşgul ettim. Ekstra bişey yapmanıza gerek yok olacağı varsa oluyor birde doktor progestan verdi aşılamadan sonra onu kullandım.

En sıkıcı olanı beklemek zaten benimde test günüm 28 şubat çoook varrr dahaa

Benimde göğüslerim çok gergin göğüs ucumda böyle kabarcıklar çıktı anlamadım. Bide kasık ağtım var tabi
Bn asilamadan sonra kayinvalidem de kalmaya başladım hic bi iş yapmiyorum otuyorum dinleniyorum hic agrım olmadı o yuzden
ilk aşılamada kendi evimdeydim kendimi yoruyordum cok agrim olmuştu bunda baya dikkat ettik bakalım insallah tutar

Ya YouTube da bi dr var bebek tutunacağı zaman ne yaparsanız yapın tutuncaksa zaten olur çok fazla yatmanıza gerek yok dedi bende ilk 2 gün yattım ama sonra kalktım artık kendimi hasta gibi hissettim modum düştü

Bde ayni 2 gün felan yattim sonrasnda da yormadm ama kendimi oturdum ani hareket yapmadım egilmem gereken işleri yapmadım dikkat ettim
Ya YouTube da bi dr var bebek tutunacağı zaman ne yaparsanız yapın tutuncaksa zaten olur çok fazla yatmanıza gerek yok dedi bende ilk 2 gün yattım ama sonra kalktım artık kendimi hasta gibi hissettim modum düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…