Goguslerimde hassasiyet var biraz baska bi belirtim yok suan için sizde var mi belirtiPerşembe bekliyorum güzel haberlerininasıl var mı belirti
Normal dongunde olmazsın gebelik tesi için erken suan catlatma ignesini hangi gün yaptıysan igneden sonra 14 yada 15. Gunde olursun adetKızlar 9 şubatta aşılama oldum. 2 yumurtam oluştu ve aşılama yapılacağı gün ikisi de çatladı. Aşılama yapıldı Bu süreçte ilk günden beri kasıklarımda ara ara batmalar oldu. Göğüslerim şişti ve ağrıdı. son 2 gündür çok baş dönmesi ara ara mide bulantısı yaşadım (normalde hiç yaşamam) sabah az miktarda kahverengi akıntı gelince korktum erken gebelik testi yaptım ve sonuç negatif... Sizce erken yaptığım için olabilir mi Çökmüş durumdayım resmen Aşılama sonrası 9. gündeyim, normal döngüme göre de cumartesi adet olmam gerekiyor..
Bi de mide bulatisi basdonmesi ne zaman başladı canım ishal de var mıNormal dongunde olmazsın gebelik tesi için erken suan catlatma ignesini hangi gün yaptıysan igneden sonra 14 yada 15. Gunde olursun adet
Peki sizde ki sorun neydi tutması icin ne yaptınızBenimde 3 yıl çocuğum olmadı. Aşılamaya hiç sıcak bakmıyordum tutmaz diye ilki tutmadı 2. Tuttuöncelikle moralinizi yüksek tutun iyi şeyler düşünün inşallah hepinizin tutar ve bu mutluluğu yaşarsınız
Bekleyip kan testi ile bakmak en doğrusu sanırım.. Reglime hep 2 gün kala kahverengi akıntım olduğu için çok korktum, doktorumla görüştüm o da beklememi 3-4 gün sonra kan testi ile bakmamı istedi..Normal dongunde olmazsın gebelik tesi için erken suan catlatma ignesini hangi gün yaptıysan igneden sonra 14 yada 15. Gunde olursun adet
Mide bulantini doktora soyledin mi ishal felan da var mıBekleyip kan testi ile bakmak en doğrusu sanırım.. Reglime hep 2 gün kala kahverengi akıntım olduğu için çok korktum, doktorumla görüştüm o da beklememi 3-4 gün sonra kan testi ile bakmamı istedi.
aşılamadan sonraki 7. gün ciddi baş dönmem başladı, oturunca pek birşey olmuyor ama kalkınca başım dönüyor. Bugün 9. gündeyim ara ara mide bulantım devam ediyor. Çok da artık umutlanmak istemiyorum ama bakalım kısmet..Bi de mide bulatisi basdonmesi ne zaman başladı canım ishal de var mı
Söyledim canım beni biraz sakinleştirdi :) ama umut da vermedi.. İshal yok. Kabızlık da yok. Çokca gaz var. Bekleyelim kan testi ile bakalım dedi..Mide bulantini doktora soyledin mi ishal felan da var mı
Kullandigimiz yumurta geliştirici ilaclarda yapabiliyor da o yuzden sordum onla alakasi yok demek ki sonradan başlamış çünkü insallah gebelik belirtisidiraşılamadan sonraki 7. gün ciddi baş dönmem başladı, oturunca pek birşey olmuyor ama kalkınca başım dönüyor. Bugün 9. gündeyim ara ara mide bulantım devam ediyor. Çok da artık umutlanmak istemiyorum ama bakalım kısmet..
gonal f 450 kullandık. Yumurtalarım güzel gelişti biri 18 bir 22 de çatladı çatlama olduğu gün aşılama yapıldı. sonrasında sadece duphoston ve vitaminlere devam ettim. Umarım güzel haberlerimi paylaşabilirim sizlerle.Kullandigimiz yumurta geliştirici ilaclarda yapabiliyor da o yuzden sordum onla alakasi yok demek ki sonradan başlamış çünkü insallah gebelik belirtisidir
Eşim ve bende bir sorun yoktu sebepsiz infertilite tanısı koymuştu doktorlar. Açıkçası tutması İçin bişey yapmadım aşılama olduğumu düşünmemeye çalıştım ve test gününe kadar kafamı hep meşgul ettim. Ekstra bişey yapmanıza gerek yok olacağı varsa oluyor birde doktor progestan verdi aşılamadan sonra onu kullandım.Peki sizde ki sorun neydi tutması icin ne yaptınız
Benimde göğüslerim çok gergin göğüs ucumda böyle kabarcıklar çıktı anlamadım. Bide kasık ağtım var tabiGoguslerimde hassasiyet var biraz baska bi belirtim yok suan için sizde var mi belirti
Bn asilamadan sonra kayinvalidem de kalmaya başladım hic bi iş yapmiyorum otuyorum dinleniyorum hic agrım olmadı o yuzdenBenimde göğüslerim çok gergin göğüs ucumda böyle kabarcıklar çıktı anlamadım. Bide kasık ağtım var tabi
Evet ya yaz burayada iniallah güzel haberler verirsin:)
Ya YouTube da bi dr var bebek tutunacağı zaman ne yaparsanız yapın tutuncaksa zaten olur çok fazla yatmanıza gerek yok dedi bende ilk 2 gün yattım ama sonra kalktım artık kendimi hasta gibi hissettim modum düştüBn asilamadan sonra kayinvalidem de kalmaya başladım hic bi iş yapmiyorum otuyorum dinleniyorum hic agrım olmadı o yuzden
ilk aşılamada kendi evimdeydim kendimi yoruyordum cok agrim olmuştu bunda baya dikkat ettik bakalım insallah tutar
Ya YouTube da bi dr var bebek tutunacağı zaman ne yaparsanız yapın tutuncaksa zaten olur çok fazla yatmanıza gerek yok dedi bende ilk 2 gün yattım ama sonra kalktım artık kendimi hasta gibi hissettim modum düştü
güzel bir haber verebilmeyi çok istiyorum :)
Guzel haberler aldıkça bizde umutlanıyoruz canim inşallah pozitif olurgüzel bir haber verebilmeyi çok istiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?