Aşılama Şubat ayında aşılama yaptıranlar hadi beraber bekleyelim🤰👶

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yok sadece, sol tarafımda 3 adet aynı boyutta gelişmiş 3 ü birden büyürse ne olur acaba.. iptal mi olur, iptal olmazsa çoğul gebelik olur mu ki gerçi br tanesi bile olmuyor kafamda deli sorular
3 taneyi bilmiyorum ama 4 olunca iptal ediyolar polikistik mi var sende

İyi geceler kızlar, ben de femara ve gonalf kullanıyorum, salı günü kontrolüm var sanırım perşembe-cuma ilk kez aşılamam olacak.
Sizlere bir sorum var, kaç tane yumurtanız gelişti ya da gelişiyor
Canım kişiden kişiye değişiyor benim 6 tane vardı

İyi geceler kızlar, ben de femara ve gonalf kullanıyorum, salı günü kontrolüm var sanırım perşembe-cuma ilk kez aşılamam olacak.
Sizlere bir sorum var, kaç tane yumurtanız gelişti ya da gelişiyor
Benim 2 tane gelişmişti bu sefer

Morfoloji nolcak o hiç düzelmiyor
Tabiki düzeliyor.. morfoloji yüzde oranı olduğu için, sperm miktarı çok olduğu zaman yüzdelik oranda sağlıklı sperm sayısı yine yeterli oluyor.. ayrıca gerçekten ciddi takviyelerle 3-4 ayda çok güzel değerlere yükseliyor.

Ayy dayan dayan az kalmış ben daha yumurtaları büyütüyorum. Sanırım perşembe aşılama olacak.. benim daha çooook beklemem lazım
Hadi bakalım güzel yumurtlar olsun da bebis gelsin ne kadar dır deniyorsunuz yaşınız kac

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…