3 taneyi bilmiyorum ama 4 olunca iptal ediyolar polikistik mi var sendeYok sadece, sol tarafımda 3 adet aynı boyutta gelişmiş3 ü birden büyürse ne olur acaba.. iptal mi olur, iptal olmazsa çoğul gebelik olur mu ki gerçi br tanesi bile olmuyor kafamda deli sorular
Yok hayır, tam tersi amh düşük yaştan dolayı, toplamda da 6-7 tane yumurta görülüyor her döngü başında, 1 tanesi büyüyüp çatlıyor3 taneyi bilmiyorum ama 4 olunca iptal ediyolar polikistik mi var sende
Ee süper yaş kaç pekiYok hayır, tam tersi amh düşük yaştan dolayı, toplamda da 6-7 tane yumurta görülüyor her döngü başında, 1 tanesi büyüyüp çatlıyoriğneyle 3 tane büyüdü sanırım..
40 olacak bi kaç ayaEe süper yaş kaç peki
Cocugunuz var mı peki40 olacak bi kaç aya
Bn 24 yaşındayım ama olmadı hiç eşimden dolayı40 olacak bi kaç aya
Günde birkaç kere hafif sancı oluyor kasiklarimda karnımda gazdan sis bence çok gaz yaptı birde bastırınca sağ kalbim acıyor zamanda geçmiyorAğrıların ne durumda kadınlarında bide karnında şişkinlik var mı
Canım kişiden kişiye değişiyor benim 6 tane vardıİyi geceler kızlar, ben de femara ve gonalf kullanıyorum, salı günü kontrolüm var sanırım perşembe-cuma ilk kez aşılamam olacak.
Sizlere bir sorum var, kaç tane yumurtanız gelişti ya da gelişiyor
Benim 2 tane gelişmişti bu seferİyi geceler kızlar, ben de femara ve gonalf kullanıyorum, salı günü kontrolüm var sanırım perşembe-cuma ilk kez aşılamam olacak.
Sizlere bir sorum var, kaç tane yumurtanız gelişti ya da gelişiyor
Yok ama biz 6-7 ay önce evlendik zatenCocugunuz var mı peki
Eşlerin durumları çok güzel düzeliyor, hiç merak etmeBn 24 yaşındayım ama olmadı hiç eşimden dolayı
6 yumurta birden çatladı mı peki ??Canım kişiden kişiye değişiyor benim 6 tane vardı
3 u çatlamisti diğer 3 bir iki gün sonra çatladı sanirim6 yumurta birden çatladı mı peki ??
İki tane ideali sanırım, ihtimal ikiye katlanıyor.. ne zaman oldu aşlıman?Benim 2 tane gelişmişti bu sefer
3 u çatlamisti diğer 3 bir iki gün sonra çatladı sanirim
Morfoloji nolcak o hiç düzelmiyorEşlerin durumları çok güzel düzeliyor, hiç merak etme
Dayanabilirsem eğer 8 gün var senin ne kadar varne kadar zaman kaldı test için ?
Tabiki düzeliyor.. morfoloji yüzde oranı olduğu için, sperm miktarı çok olduğu zaman yüzdelik oranda sağlıklı sperm sayısı yine yeterli oluyor.. ayrıca gerçekten ciddi takviyelerle 3-4 ayda çok güzel değerlere yükseliyor.Morfoloji nolcak o hiç düzelmiyor
Ayy dayan dayan az kalmışDayanabilirsem eğer 8 gün var senin ne kadar var
Hadi bakalım güzel yumurtlar olsun da bebis gelsin ne kadar dır deniyorsunuz yaşınız kacAyy dayan dayan az kalmışben daha yumurtaları büyütüyorum. Sanırım perşembe aşılama olacak.. benim daha çooook beklemem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?