Gaz sancısı oluyor Aynen ama bazen batmalarım oluyor sancı haricinde bakalım ne olacak 1 hafta kaldı testeGünde birkaç kere hafif sancı oluyor kasiklarimda karnımda gazdan sis bence çok gaz yaptı birde bastırınca sağ kalbim acıyor zamanda geçmiyor
Geçmiyor zaman ya batmalar benim bugün başladı dün bugün yerleşme zamaniymis umarım ondandır bu batmalar güzel haberler alirizGaz sancısı oluyor Aynen ama bazen batmalarım oluyor sancı haricinde bakalım ne olacak 1 hafta kaldı teste
Bende ona yoruyorum çünkü kasık ağrısından farklı biraz ve dün başladı 6. Gündü dün ee 6. Günde rahme yerleşiyor diyorlar bakalım ne olacak şeytan diyor al fazla fazla test 12 . Günden yapmaya başla benim iğnenin etkisi de geçmeye başlıyor çünküGeçmiyor zaman ya batmalar benim bugün başladı dün bugün yerleşme zamaniymis umarım ondandır bu batmalar güzel haberler aliriz
Aynı zamanda olmuşuz inanın etkisinin geçtiğini nasıl anladın test mi yaptınBende ona yoruyorum çünkü kasık ağrısından farklı biraz ve dün başladı 6. Gündü dün ee 6. Günde rahme yerleşiyor diyorlar bakalım ne olacak şeytan diyor al fazla fazla test 12 . Günden yapmaya başla benim iğnenin etkisi de geçmeye başlıyor çünkü12 si akşam iğne vuruldum salı sabahda aşılama oldum
12 cumartesi akşam oldum 14 gün sürüyor iğne etkisi 26 sında iğnenin etkisi bitmiş olur ondan öyle düşünüyorumAynı zamanda olmuşuz inanın etkisinin geçtiğini nasıl anladın test mi yaptın
Ben 12. Gün kan yapabilirim dayanamayip :)
Hep iğneden 36 saat sonra yapılıyor diye biliyorum aşılama senin neden geç yaptılar ki asilamani ben pazar gece 23 te vuruldum salı 11 de aşılama oldum12 cumartesi akşam oldum 14 gün sürüyor iğne etkisi 26 sında iğnenin etkisi bitmiş olur ondan öyle düşünüyorum
Benim yumurta toplama işlemi olucaktı canım 14 Şubat'ta çünkü iptal olunca doktor henüz çatlamamış yarın sabahtan aşılama yapalım dedi 15 Şubat'ta da aşılama oldumHep iğneden 36 saat sonra yapılıyor diye biliyorum aşılama senin neden geç yaptılar ki asilamani ben pazar gece 23 te vuruldum salı 11 de aşılama oldum
Anladım canım psikolojik mide yanmam başladı resmenBenim yumurta toplama işlemi olucaktı canım 14 Şubat'ta çünkü iptal olunca doktor henüz çatlamamış yarın sabahtan aşılama yapalım dedi 15 Şubat'ta da aşılama oldum
Zaten herşeyi psikolojik yaşıyoruz sıkıldım artık vallahi olsa da tamam artık hamilelik belirtisi desem negatif çıkınca eee benim onca yaşadığım belirti neydi diyor insanAnladım canım psikolojik mide yanmam başladı resmen
Biz 14 aydır deniyoruz hiç yaşamadım belirti ama negatif görmekten yoruldum artıkZaten herşeyi psikolojik yaşıyoruz sıkıldım artık vallahi olsa da tamam artık hamilelik belirtisi desem negatif çıkınca eee benim onca yaşadığım belirti neydi diyor insan
Ayy inşallah düzelir sayi ve gareket duzeldi 3 ayda morfoloji aynı takviyeye 3 ay daha devam etmesini söyledi doktorTabiki düzeliyor.. morfoloji yüzde oranı olduğu için, sperm miktarı çok olduğu zaman yüzdelik oranda sağlıklı sperm sayısı yine yeterli oluyor.. ayrıca gerçekten ciddi takviyelerle 3-4 ayda çok güzel değerlere yükseliyor.
Bizde 20 aydır deniyoruz kimyasal bile olmadıBiz 14 aydır deniyoruz hiç yaşamadım belirti ama negatif görmekten yoruldum artık
Yaşta ilerledikçe insan umudunu yitiriyor
2019 başladığından beri deniyoruz bizde o yüzden ben bazen net hamileyim dediğim belirtiler yaşadım ama sonu hüsranBiz 14 aydır deniyoruz hiç yaşamadım belirti ama negatif görmekten yoruldum artık
Yaşta ilerledikçe insan umudunu yitiriyor
Bende 14 Şubat da 2. Aşılamamı yaptırdım umarım bu sefer tutar ayın 28 yada 1 martta sonucumu öğrencem benim ara ara midem yanıyor bazende yumurtalık tarafıma ağrı giriyor ama stres yapmamak için belirti yaşasam da gebeliğe yormuyorum umarım sevgililer gününde aşılama oldum Uğur getirdin banaBismillah diyip başlayayım.
Bugun 2. Aşılama mı yaptırdım. Umarım bu defa tutar. Benim gibi yaptırıp bekleyen varsa sohbet edelim.
Hepimiz olumlu sonuçlar alırız inşallah
Benimde hiç olmadı maalesef bu ay o güzel haberi aliriz insallahBizde 20 aydır deniyoruz kimyasal bile olmadı
Insallah bu sefer başarımışızdırBenimde hiç olmadı maalesef bu ay o güzel haberi aliriz insallah
Canımm hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla tutsunn inşallahhhBende 14 Şubat da 2. Aşılamamı yaptırdım umarım bu sefer tutar ayın 28 yada 1 martta sonucumu öğrencem benim ara ara midem yanıyor bazende yumurtalık tarafıma ağrı giriyor ama stres yapmamak için belirti yaşasam da gebeliğe yormuyorum umarım sevgililer gününde aşılama oldum Uğur getirdin bana
Benim 2 tane gelişmişti biri 18 biri 19 duYok sadece, sol tarafımda 3 adet aynı boyutta gelişmiş3 ü birden büyürse ne olur acaba.. iptal mi olur, iptal olmazsa çoğul gebelik olur mu ki gerçi br tanesi bile olmuyor kafamda deli sorular
Ekstre bisi yapiyormusunInsallah bu sefer başarımışızdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?