Aşılama Şubat ayında aşılama yaptıranlar hadi beraber bekleyelim🤰👶

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Günde birkaç kere hafif sancı oluyor kasiklarimda karnımda gazdan sis bence çok gaz yaptı birde bastırınca sağ kalbim acıyor zamanda geçmiyor
Gaz sancısı oluyor Aynen ama bazen batmalarım oluyor sancı haricinde bakalım ne olacak 1 hafta kaldı teste

Gaz sancısı oluyor Aynen ama bazen batmalarım oluyor sancı haricinde bakalım ne olacak 1 hafta kaldı teste
Geçmiyor zaman ya batmalar benim bugün başladı dün bugün yerleşme zamaniymis umarım ondandır bu batmalar güzel haberler aliriz

Geçmiyor zaman ya batmalar benim bugün başladı dün bugün yerleşme zamaniymis umarım ondandır bu batmalar güzel haberler aliriz
Bende ona yoruyorum çünkü kasık ağrısından farklı biraz ve dün başladı 6. Gündü dün ee 6. Günde rahme yerleşiyor diyorlar bakalım ne olacak şeytan diyor al fazla fazla test 12 . Günden yapmaya başla benim iğnenin etkisi de geçmeye başlıyor çünkü 12 si akşam iğne vuruldum salı sabahda aşılama oldum

Aynı zamanda olmuşuz inanın etkisinin geçtiğini nasıl anladın test mi yaptın
Ben 12. Gün kan yapabilirim dayanamayip :)

Aynı zamanda olmuşuz inanın etkisinin geçtiğini nasıl anladın test mi yaptın
Ben 12. Gün kan yapabilirim dayanamayip :)
12 cumartesi akşam oldum 14 gün sürüyor iğne etkisi 26 sında iğnenin etkisi bitmiş olur ondan öyle düşünüyorum

12 cumartesi akşam oldum 14 gün sürüyor iğne etkisi 26 sında iğnenin etkisi bitmiş olur ondan öyle düşünüyorum
Hep iğneden 36 saat sonra yapılıyor diye biliyorum aşılama senin neden geç yaptılar ki asilamani ben pazar gece 23 te vuruldum salı 11 de aşılama oldum

Hep iğneden 36 saat sonra yapılıyor diye biliyorum aşılama senin neden geç yaptılar ki asilamani ben pazar gece 23 te vuruldum salı 11 de aşılama oldum
Benim yumurta toplama işlemi olucaktı canım 14 Şubat'ta çünkü iptal olunca doktor henüz çatlamamış yarın sabahtan aşılama yapalım dedi 15 Şubat'ta da aşılama oldum

Benim yumurta toplama işlemi olucaktı canım 14 Şubat'ta çünkü iptal olunca doktor henüz çatlamamış yarın sabahtan aşılama yapalım dedi 15 Şubat'ta da aşılama oldum
Anladım canım psikolojik mide yanmam başladı resmen

Anladım canım psikolojik mide yanmam başladı resmen
Zaten herşeyi psikolojik yaşıyoruz sıkıldım artık vallahi olsa da tamam artık hamilelik belirtisi desem negatif çıkınca eee benim onca yaşadığım belirti neydi diyor insan

Zaten herşeyi psikolojik yaşıyoruz sıkıldım artık vallahi olsa da tamam artık hamilelik belirtisi desem negatif çıkınca eee benim onca yaşadığım belirti neydi diyor insan
Biz 14 aydır deniyoruz hiç yaşamadım belirti ama negatif görmekten yoruldum artık
Yaşta ilerledikçe insan umudunu yitiriyor

Ayy inşallah düzelir sayi ve gareket duzeldi 3 ayda morfoloji aynı takviyeye 3 ay daha devam etmesini söyledi doktor

Biz 14 aydır deniyoruz hiç yaşamadım belirti ama negatif görmekten yoruldum artık
Yaşta ilerledikçe insan umudunu yitiriyor
2019 başladığından beri deniyoruz bizde o yüzden ben bazen net hamileyim dediğim belirtiler yaşadım ama sonu hüsran

Bismillah diyip başlayayım.
Bugun 2. Aşılama mı yaptırdım. Umarım bu defa tutar. Benim gibi yaptırıp bekleyen varsa sohbet edelim.
Hepimiz olumlu sonuçlar alırız inşallah
Bende 14 Şubat da 2. Aşılamamı yaptırdım umarım bu sefer tutar ayın 28 yada 1 martta sonucumu öğrencem benim ara ara midem yanıyor bazende yumurtalık tarafıma ağrı giriyor ama stres yapmamak için belirti yaşasam da gebeliğe yormuyorum umarım sevgililer gününde aşılama oldum Uğur getirdin bana

Son düzenleme:
Canımm hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla tutsunn inşallahhh avokado ye istersen günde yarım yarım.tutunmayı kolaylaştırıyor diyorlar bende hiç bişey işe yaramadı ama belli mi olur faydası olur kuzum.

Aaay kızlar dua edin valla öğleden sonra giriyorum ben doktora çok heyecanlıyım hepimizin hakkında hayırlısı olsun olmazsa da bizden daha kıymetli bişey yok unutmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…