Aşılama Şubat ayında aşılama yaptıranlar hadi beraber bekleyelim🤰👶

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşallah bu kez güzel sonuçlanır sizin sancı vs bisi var mi

Hadi bakalım güzel yumurtlar olsun da bebis gelsin ne kadar dır deniyorsunuz yaşınız kac
40 yaşındayım, 7 aydır deniyoruz. Eşimde hız ve morfoloji sorunu vardı. Bende de bir tüp tıkalıymış açıldı. İlaçlar takviyeler 3 aydır kullanıyoruz, bı ay doktor aşılama yapalım istedi.. bakalım bir umut

Doktorunuz, şu zaman yerleşme günü o günler dikkat edin yorulmayın falan dedi mi ?
Hayır zaten çoğu demiyor kafaya takmayanı çok beklentide olmayalım diye
Ama ben asilamadan beri evde yemek dışında hiç bir iş yapmıyorum yavaş hareket etmeye çalışıyorum

Kendime ettiğim kadar sizlerde ediyorum inşallah Rabbım tez zamanda sağlıkla kavuştursun evladına bizde de ileri hız 18 morfoloji 4 bende 34 yasindayim

Hayır zaten çoğu demiyor kafaya takmayanı çok beklentide olmayalım diye
Ama ben asilamadan beri evde yemek dışında hiç bir iş yapmıyorum yavaş hareket etmeye çalışıyorum
Bizimkine sordum dinlenecek miyim aşılama günü ertesi günü için, hayır ama yorulma da tabi dedi.. dinleneceğin günleri ben söyleyeceğim sana dedi.
Sen en iyisini yapıyorsun, vucudu yormamak gerekir.. inşallah o da annesini yormadan tutunur

İnşallah asilamadan sonra hemen işe döndüm ben doktor sorun yok dönebilirsin dedi
Ama çok sandım oldu o gün şimdide akıntı çoğaldı İnşallah emeklerimizin sonucunu aliriz bu ay

İnşallah asilamadan sonra hemen işe döndüm ben doktor sorun yok dönebilirsin dedi
Ama çok sandım oldu o gün şimdide akıntı çoğaldı İnşallah emeklerimizin sonucunu aliriz bu ay
Bnm de ilk aşılamacok zor olmuştu agrım felan oluyordu ama hic dikkat etmiyordum bu sefer kaynanamda kaldım o kadar kolay gecti ki hic iş felan yapmadım agrım fazla olmadı

Bnm de ilk aşılamacok zor olmuştu agrım felan oluyordu ama hic dikkat etmiyordum bu sefer kaynanamda kaldım o kadar kolay gecti ki hic iş felan yapmadım agrım fazla olmadı
Benim ilk gün gaz sancısı gibiydi dik duramadım bir daha hep kramp ara ara oldu zorlamadi bende evde yemek hariç hiç iş yapmıyorum ama işe gidiyorum tabi ama masabasi çok yorulmuyorum inş tutar

Yiyorum ama bakalım nasip umarım senin de tutunur bebişin

İyi geceler kızlar, ben de femara ve gonalf kullanıyorum, salı günü kontrolüm var sanırım perşembe-cuma ilk kez aşılamam olacak.
Sizlere bir sorum var, kaç tane yumurtanız gelişti ya da gelişiyor
Bende 2 yumurta gelişmişti canım. hadi inşallah güzel bir tedavi süreci olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…