Aşılama Şubat ayında aşılama yaptıranlar hadi beraber bekleyelim🤰👶

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayyy inşallah öyledir. Çok teşekkür ederim
Yerleşme kanaması genelde yumurtlamadan sonr 5—12 . Günler arasında oluyor şeninde çatlatma iğnenin etkisi ile hesaplayınca 7.8. Gün oluyor İnşallah boş yere Ümit vermiyorumdur sana

Yerleşme kanaması genelde yumurtlamadan sonr 5—12 . Günler arasında oluyor şeninde çatlatma iğnenin etkisi ile hesaplayınca 7.8. Gün oluyor İnşallah boş yere Ümit vermiyorumdur sana
Sağol canım umitlensemde üzülmem sorun değil en başından beri %20 şans dedim kısmetse olur benimle

İnşallah hepimiz mutlu haberler veririz
Canım nasıl akıntın var bnmde akıntım var ama yumurtlama akıntısı gibi carsmba faln adet olursam olucam olmazsam bı umut ama bildiğin iccamasirim islanacak kadr akıntım var 9 nda aşılama oldum bnde bel ve gosus ağrım var ara ara yerinden klkinca sancı giriyo ama akıntım hep var snn nasıl akıntın aynimi

Canım benim Beyaz ve koyu kıvamlıydi azaldı şimdide ıslaklık başladı benim daha 7. Günüm senin az kalmış inş bebeğin seninledir. Benim bugün turuncu lekelenmem oldu birde

Canım benim Beyaz ve koyu kıvamlıydi azaldı şimdide ıslaklık başladı benim daha 7. Günüm senin az kalmış inş bebeğin seninledir. Benim bugün turuncu lekelenmem oldu birde
İnsaAllah yerleşme kanamasidir canm bnm valla beşinci altıncı günden beri var yarın 13. Günüm ıslaklık bildiğin yumurta akı gibi akıntım var umarım bebektendir başka göğüs ve bel ağrın varmi birden klktiginda sancı giriyomu kasigina

Yok yarın aşılama gününü sayrsam 14. Gün aşılama günü sayıya dahilmi bilmiyorm tam olarak kimi dahil diyo kimi değil diyo yarın aşılamayı sayarsak 14. Gün adet olmazsam Çarşamba 15. Günüm öğünde olmazsam umutlanabilirim

Birden sancı girmiyor gün için de hafif kramplar oluyor batma gibi aşırı bir gaz var Göğüs ucum a iyor ama ben Protestan içiyorum ona yoruyorum sonuçta hamilelik hormonu oda benim teste daha çok var

Hayırlı olsun canım inşallah isteyen herkez tez zamanda kavuşur ❣❣
Aşılamanin Bugun 5.Gunum bitti ve Göğüs uçlarında agri ve sertleşme vardi bir kaç gündür ama bugün çok hafif mide bulantısı var her zaman içtiğim çayın kokusu ve tafi farklı geliyor ... Bu Gelişime mdir ? Çok Umutlanmak istemiyorum...
Hayırlı olsun canım inşallah isteyen herkez tez zamanda kavuşur ❣❣
Aşılamanin Bugun 5.Gunum bitti ve Göğüs uçlarında agri ve sertleşme vardi bir kaç gündür ama bugün çok hafif mide bulantısı var her zaman içtiğim çayın kokusu ve tafi farklı geliyor ... Bu Gelişime mdir ? Çok Umutlanmak istemiyorum...

Bnce erken o gunlerde mide bulantısı yasayan baska arkadaşlarda vardı butun kullandığımız ilaclar hormon
Aşırı uyarildigimiz icin bazılarına mide bulantısı ishal yapabiliyor senin gebelik varsa bugunlerde rahme anca yerleşiyor çünkü

Haklı Olabilirsin Canm Bekleyip Göreceğiz....
Bugün Aşırı Kasık Ağrısı ve bel Ağrım Var... Buda İlaçtan Olabilir mi ? Progestan Fitili Kullaniyirum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…