- 12 Kasım 2021
- 3.650
- 4.436
- 83
TeşekkürlerBende 2 yumurta gelişmişti canım.hadi inşallah güzel bir tedavi süreci olsun
Pembe-kahve lekelenme yerleşme diyorlarKızlar az önce lavaboya gittim turuncu lekelenme olmuş neden olabilir ki
Aşılama gününü saymazsak 6. Günüm hiç iş yapmadım yemek dışında eşim yapıyor herseyi sagolsunCanım kaçıncı günündü? Zorladınmı ağır iş falan ?
Yerleşme için çok erken gibi geldi devam ederse yazım dedim doktoraPembe-kahve lekelenme yerleşme diyorlarİnşallah yerlşiyordur canım. Soktoruna sorabiliyor musun?
Aşılama gününü saymazsak 6. Günüm hiç iş yapmadım yemek dışında eşim yapıyor herseyi sagolsun
Canım yerleşme için erken değil aslında hatta tam zamanı gibi. İnşallah yerleşmedir.Yerleşme için çok erken gibi geldi devam ederse yazım dedim doktora
Ayyy inşallah öyledir. Çok teşekkür ederimCanım yerleşme için erken değil aslında hatta tam zamanı gibi. İnşallah yerleşmedir.
Canım yazmadın hiç noldu testin çıktı mıAaay kızlar dua edin valla öğleden sonra giriyorum ben doktora çok heyecanlıyım hepimizin hakkında hayırlısı olsun olmazsa da bizden daha kıymetli bişey yok unutmayalım
Yerleşme kanaması genelde yumurtlamadan sonr 5—12 . Günler arasında oluyor şeninde çatlatma iğnenin etkisi ile hesaplayınca 7.8. Gün oluyorAyyy inşallah öyledir. Çok teşekkür ederim
Sağol canım umitlensemde üzülmem sorun değil en başından beri %20 şans dedim kısmetse olur benimleYerleşme kanaması genelde yumurtlamadan sonr 5—12 . Günler arasında oluyor şeninde çatlatma iğnenin etkisi ile hesaplayınca 7.8. Gün oluyorİnşallah boş yere Ümit vermiyorumdur sana
Ayy 5.6. günü tam yerleşme diyorlar.. sen güzelce uzan kendini rahatlat ve güzel şeyler düşünYerleşme için çok erken gibi geldi devam ederse yazım dedim doktora
%20 şans da az değil arkadaşım olumlu düşünSağol canım umitlensemde üzülmem sorun değil en başından beri %20 şans dedim kısmetse olur benimle
İnşallah hepimiz mutlu haberler veririz%20 şans da az değil arkadaşım olumlu düşünneden olmasın ki
Canım nasıl akıntın var bnmde akıntım var ama yumurtlama akıntısı gibi carsmba faln adet olursam olucam olmazsam bı umut ama bildiğin iccamasirim islanacak kadr akıntım var 9 nda aşılama oldum bnde bel ve gosus ağrım var ara ara yerinden klkinca sancı giriyo ama akıntım hep var snn nasıl akıntın aynimiİnşallah hepimiz mutlu haberler veririz
Canım benim Beyaz ve koyu kıvamlıydi azaldı şimdide ıslaklık başladı benim daha 7. Günüm senin az kalmış inş bebeğin seninledir. Benim bugün turuncu lekelenmem oldu birdeCanım nasıl akıntın var bnmde akıntım var ama yumurtlama akıntısı gibi carsmba faln adet olursam olucam olmazsam bı umut ama bildiğin iccamasirim islanacak kadr akıntım var 9 nda aşılama oldum bnde bel ve gosus ağrım var ara ara yerinden klkinca sancı giriyo ama akıntım hep var snn nasıl akıntın aynimi
İnsaAllah yerleşme kanamasidir canm bnm valla beşinci altıncı günden beri var yarın 13. Günüm ıslaklık bildiğin yumurta akı gibi akıntım var umarım bebektendir başka göğüs ve bel ağrın varmi birden klktiginda sancı giriyomu kasiginaCanım benim Beyaz ve koyu kıvamlıydi azaldı şimdide ıslaklık başladı benim daha 7. Günüm senin az kalmış inş bebeğin seninledir. Benim bugün turuncu lekelenmem oldu birde
Yok yarın aşılama gününü sayrsam 14. Gün aşılama günü sayıya dahilmi bilmiyorm tam olarak kimi dahil diyo kimi değil diyo yarın aşılamayı sayarsak 14. Gün adet olmazsam Çarşamba 15. Günüm öğünde olmazsam umutlanabilirimİnsaAllah yerleşme kanamasidir canm bnm valla beşinci altıncı günden beri var yarın 13. Günüm ıslaklık bildiğin yumurta akı gibi akıntım var umarım bebektendir başka göğüs ve bel ağrın varmi birden klktiginda sancı giriyomu kasigina
Birden sancı girmiyor gün için de hafif kramplar oluyor batma gibi aşırı bir gaz var Göğüs ucum a iyor ama ben Protestan içiyorum ona yoruyorum sonuçta hamilelik hormonu oda benim teste daha çok varİnsaAllah yerleşme kanamasidir canm bnm valla beşinci altıncı günden beri var yarın 13. Günüm ıslaklık bildiğin yumurta akı gibi akıntım var umarım bebektendir başka göğüs ve bel ağrın varmi birden klktiginda sancı giriyomu kasigina
Aşılamanin Bugun 5.Gunum bitti ve Göğüs uçlarında agri ve sertleşme vardi bir kaç gündür ama bugün çok hafif mide bulantısı var her zaman içtiğim çayın kokusu ve tafi farklı geliyor ... Bu Gelişime mdir ? Çok Umutlanmak istemiyorum...Hayırlı olsun canım inşallah isteyen herkez tez zamanda kavuşur ❣❣
Aşılamanin Bugun 5.Gunum bitti ve Göğüs uçlarında agri ve sertleşme vardi bir kaç gündür ama bugün çok hafif mide bulantısı var her zaman içtiğim çayın kokusu ve tafi farklı geliyor ... Bu Gelişime mdir ? Çok Umutlanmak istemiyorum...Hayırlı olsun canım inşallah isteyen herkez tez zamanda kavuşur ❣❣
Bnce erken o gunlerde mide bulantısı yasayan baska arkadaşlarda vardı butun kullandığımız ilaclar hormonAşılamanin Bugun 5.Gunum bitti ve Göğüs uçlarında agri ve sertleşme vardi bir kaç gündür ama bugün çok hafif mide bulantısı var her zaman içtiğim çayın kokusu ve tafi farklı geliyor ... Bu Gelişime mdir ? Çok Umutlanmak istemiyorum...
Aşılamanin Bugun 5.Gunum bitti ve Göğüs uçlarında agri ve sertleşme vardi bir kaç gündür ama bugün çok hafif mide bulantısı var her zaman içtiğim çayın kokusu ve tafi farklı geliyor ... Bu Gelişime mdir ? Çok Umutlanmak istemiyorum...
Haklı Olabilirsin Canm Bekleyip Göreceğiz....Bnce erken o gunlerde mide bulantısı yasayan baska arkadaşlarda vardı butun kullandığımız ilaclar hormon
Aşırı uyarildigimiz icin bazılarına mide bulantısı ishal yapabiliyor senin gebelik varsa bugunlerde rahme anca yerleşiyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?