Ne yazıkki olmadı inşallah sizden güzel haber alırızCanım yazmadın hiç noldu testin çıktı mı
Olsun canım uzme kendini olucak insallah zamanını bekliyor tekrar denicek misinizNe yazıkki olmadı inşallah sizden güzel haber alırız
Merhaba Rabbim hayallerimizi yaşamayı nasip etsin İnşAllah bende 18 Şubat cuma günü aşılama yaptırdım umarım tutar dualarmda olcaksinz Rabbim hakkımızda herşeyin en haýırlısını nasip etsin İnşallahBismillah diyip başlayayım.
Bugun 2. Aşılama mı yaptırdım. Umarım bu defa tutar. Benim gibi yaptırıp bekleyen varsa sohbet edelim.
Hepimiz olumlu sonuçlar alırız inşallah
Bende 14. Şubatta 2. Aşılamamı yaptırdımBende 14 Şubat da 2. Aşılamamı yaptırdım umarım bu sefer tutar ayın 28 yada 1 martta sonucumu öğrencem benim ara ara midem yanıyor bazende yumurtalık tarafıma ağrı giriyor ama stres yapmamak için belirti yaşasam da gebeliğe yormuyorum umarım sevgililer gününde aşılama oldum Uğur getirdin bana
Allah hayırlı etsin canım umarım seninde tutarMerhaba Rabbim hayallerimizi yaşamayı nasip etsin İnşAllah bende 18 Şubat cuma günü aşılama yaptırdım umarım tutar dualarmda olcaksinz Rabbim hakkımızda herşeyin en haýırlısını nasip etsin İnşallahsabır ve umutla...
Sen yarın gidicek misin doktora test içinAllah hayırlı etsin canım umarım seninde tutar
bende 18 şubatta aşılama oldum. belirtilerin nedir?Merhaba Rabbim hayallerimizi yaşamayı nasip etsin İnşAllah bende 18 Şubat cuma günü aşılama yaptırdım umarım tutar dualarmda olcaksinz Rabbim hakkımızda herşeyin en haýırlısını nasip etsin İnşallahsabır ve umutla...
Bizim aramızda 2 gun var bn 11 inde olmustum ama persembe gidicem doktora 13. Gun yaniEvde yapmayı düşünüyorum ama 15 gün olsun sonra yapayım dedim
O zaman bekle sen yarin adet olmazsan yaparsın seninde adet olcak gibi agrin var mı bn fenayım kasıklarımçok ağrıyorBenm Dr gel demedi evde test yapcam o yüzden acele etmek istemiyorum
Benm hiç bir şey yok. zaten okadar stresli Bi dönem geçiriyorum ki şuan herşeyde geriliyorum küçük şeyler bile yetiyor sinirlnmeme sende öylemisin bi benmi böyleyim yoksaO zaman bekle sen yarin adet olmazsan yaparsın seninde adet olcak gibi agrin var mı bn fenayım kasıklarımçok ağrıyor
Bnm tam tersi cok duygusalım bebek görünce benim kesin olmadi diyip ağlıyorum cok sulu göz oldumBenm hiç bir şey yok. zaten okadar stresli Bi dönem geçiriyorum ki şuan herşeyde geriliyorum küçük şeyler bile yetiyor sinirlnmeme sende öylemisin bi benmi böyleyim yoksa
Kasık ağrılarım var ve uyku problemi progestan yüzündenmiki diye düşünmüyor değilim bakalim hayırlısı senin belirtilerin nelerbende 18 şubatta aşılama oldum. belirtilerin nedir?
evet aldığın ilaç yapıyormuş. bana herhangi bir ilaç veya takviye vermedi. ciddi kabızdım bugüne kadar bugün duphalac kullandırdı. ilk iki gün yerimden kalkamayacak kadar ağrılarım vardı. zamanla azaldı. bugün kullandığım ilaç yüzünden mi kasık ağrım var yoksa aşılama yüzünden mi bilmiyorum :/. peki kaç yumurtan geliştiKasık ağrılarım var ve uyku problemi progestan yüzündenmiki diye düşünmüyor değilim bakalim hayırlısı senin belirtilerin neler
kaç milim olduğunu sormayı unuttum. ama 4 taneydi. ve zaman geçmiyor1 tane 19mm oldu senin peki
Kasık ağrısı falan var arada sırada uykum geliyo progestan ilaçtan dolayı galiba senin belirtilerin nelerbende 18 şubatta aşılama oldum. belirtilerin nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?