Aşılama Şubat ayında aşılama yaptıranlar hadi beraber bekleyelim🤰👶

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Progestan degilde yumurta gelistirici ve catlatma iğnelerinin vucuttan atilmasi uzun sürüyor onlar yapiyor

Bismillah diyip başlayayım.
Bugun 2. Aşılama mı yaptırdım. Umarım bu defa tutar. Benim gibi yaptırıp bekleyen varsa sohbet edelim.
Hepimiz olumlu sonuçlar alırız inşallah
Merhaba Rabbim hayallerimizi yaşamayı nasip etsin İnşAllah bende 18 Şubat cuma günü aşılama yaptırdım umarım tutar dualarmda olcaksinz Rabbim hakkımızda herşeyin en haýırlısını nasip etsin İnşallah sabır ve umutla...

Bende 14. Şubatta 2. Aşılamamı yaptırdım aşılama gününden beri bıçak saplıyolar gibi sancım oluyo ilk aşılamada hiç böyle olmamıştı inşallah güzel şeyler oluyodur

Allah hayırlı etsin canım umarım seninde tutar

O zaman bekle sen yarin adet olmazsan yaparsın seninde adet olcak gibi agrin var mı bn fenayım kasıklarımçok ağrıyor
Benm hiç bir şey yok. zaten okadar stresli Bi dönem geçiriyorum ki şuan herşeyde geriliyorum küçük şeyler bile yetiyor sinirlnmeme sende öylemisin bi benmi böyleyim yoksa

Kasık ağrılarım var ve uyku problemi progestan yüzündenmiki diye düşünmüyor değilim bakalim hayırlısı senin belirtilerin neler
evet aldığın ilaç yapıyormuş. bana herhangi bir ilaç veya takviye vermedi. ciddi kabızdım bugüne kadar bugün duphalac kullandırdı. ilk iki gün yerimden kalkamayacak kadar ağrılarım vardı. zamanla azaldı. bugün kullandığım ilaç yüzünden mi kasık ağrım var yoksa aşılama yüzünden mi bilmiyorum :/. peki kaç yumurtan gelişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…