Kabızlık aşılama için sıkıntı olusturuyo muymuş peki biliyo musun bnm de aşırı kabızlık problemim vardı merak ediyorumevet aldığın ilaç yapıyormuş. bana herhangi bir ilaç veya takviye vermedi. ciddi kabızdım bugüne kadar bugün duphalac kullandırdı. ilk iki gün yerimden kalkamayacak kadar ağrılarım vardı. zamanla azaldı. bugün kullandığım ilaç yüzünden mi kasık ağrım var yoksa aşılama yüzünden mi bilmiyorum :/. peki kaç yumurtan gelişti
Anladım o çok kötü yaa kabız olmak kayısı meyve suyu falan içsen iyi gelir günde 2 tatlı kaşığı zeytinyağı falan benim 1 tane yumurtam gelişti 19 mm le aşılama oldu sol tarafta senin kaç tane geliştievet aldığın ilaç yapıyormuş. bana herhangi bir ilaç veya takviye vermedi. ciddi kabızdım bugüne kadar bugün duphalac kullandırdı. ilk iki gün yerimden kalkamayacak kadar ağrılarım vardı. zamanla azaldı. bugün kullandığım ilaç yüzünden mi kasık ağrım var yoksa aşılama yüzünden mi bilmiyorum :/. peki kaç yumurtan gelişti
aslında aşılama sürecinde bir çok kadın kabız oluyormuş. ben çıktım çıkıcam derken 4 gün tuvalete çıkamadım artık dayanılmaz olunca duphalac şurup kullan dedi. doktora sormadım ama arkadaşım yeni doğum yaptı ve bu süreç hakkında tecrübeli. çok oturma tuvalette dedi. ıkınmamaya çalış dedi. ama internette bir çok video izledim. Prof. Doç doktorlar kabız olmanın herhangi bir sorun teşkil etmediğini belirtmişler. sanırım ıkınmaya çalışmamak biraz zorladı. bu süreç boyunca bu şurubu kullanıcam. bugün 5. günüm ve biraz kasık ağrım başladı. gazdanmı bilmiyorum :/Kabızlık aşılama için sıkıntı olusturuyo muymuş peki biliyo musun bnm de aşırı kabızlık problemim vardı merak ediyorum
2 gün daha dayanıcak gücüm kalmamıştı. ama bu süreçte bir çok kadın bu şurubu içerek çözüm bulmuşlar. herhangi bir sorun yaratıcağını sanmıyorum. 4 tane yumurta gelişti. 3ü aşılandı diğeri akşama çatlıcak ertesi gün değerlendirin dedi.Anladım o çok kötü yaa kabız olmak kayısı meyve suyu falan içsen iyi gelir günde 2 tatlı kaşığı zeytinyağı falan benim 1 tane yumurtam gelişti 19 mm le aşılama oldu sol tarafta senin kaç tane gelişti
Maşallah benim 2 taneydi solda biri 14mm diğeri ise 14.5 mm di tek tanesi 19 mm olmuş doktorum gayet güzel dedi ve o gün çatlatma iğnesi vurdu ertesi günü de aşılama yapıldı hayırlısı Allah'tan2 gün daha dayanıcak gücüm kalmamıştı. ama bu süreçte bir çok kadın bu şurubu içerek çözüm bulmuşlar. herhangi bir sorun yaratıcağını sanmıyorum. 4 tane yumurta gelişti. 3ü aşılandı diğeri akşama çatlıcak ertesi gün değerlendirin dedi.
Maşallah benim 2 taneydi solda biri 14mm diğeri ise 14.5 mm di tek tanesi 19 mm olmuş doktorum gayet güzel dedi ve o gün çatlatma iğnesi vurdu ertesi günü de aşılama yapıldı hayırlısı Allah'tan
2nci denemeydiKaçıncı denemeydi bu
ne zaman test yapıcaksın?Maşallah benim 2 taneydi solda biri 14mm diğeri ise 14.5 mm di tek tanesi 19 mm olmuş doktorum gayet güzel dedi ve o gün çatlatma iğnesi vurdu ertesi günü de aşılama yapıldı hayırlısı Allah'tan
Ay inşallah bende 2. Aşılamam 1 de hiç midem yanmamıştı ama midem yanmaya başladı 1 kaç günden beri havuç yiyorum midemi rahatlatsın diye ara ara benimde bıçak saplıyor ama ben pek vücudumu dinlemiyorum artık o kadar umutlandım aylar olup negatifi gördüm mü bu aşılamayı saldım doktor ve asistanları umutluyuz senden diyolar ama bakalım az kaldı ayın 28 de öğrencem sonucu sen progestan kullanıyor musun bana vermedi doktor ama burda çoğu kullanıyoBende 14. Şubatta 2. Aşılamamı yaptırdımaşılama gününden beri bıçak saplıyolar gibi sancım oluyo ilk aşılamada hiç böyle olmamıştı inşallah güzel şeyler oluyodur
18 Şubat da aşılama yaptırdım bugün 6. Gün 15 gün sonra dediler 9 gün var daha erken değil mi test için birde ben bugün Sabaha karşı kasık ağrısıyla uyandım normal mine zaman test yapıcaksın?
tabi çok erken. bana doktor geciktiğinde gel dedi. şu gün test yap demedi.18 Şubat da aşılama yaptırdım bugün 6. Gün 15 gün sonra dediler 9 gün var daha erken değil mi test için birde ben bugün Sabaha karşı kasık ağrısıyla uyandım normal mi
havuçu genellikle yumurta çatlatması için öneriyorlar. hassas bir dönem olduğu için bir sebzeyi sürekli tüketme istersen.Ay inşallah bende 2. Aşılamam 1 de hiç midem yanmamıştı ama midem yanmaya başladı 1 kaç günden beri havuç yiyorum midemi rahatlatsın diye ara ara benimde bıçak saplıyor ama ben pek vücudumu dinlemiyorum artık o kadar umutlandım aylar olup negatifi gördüm mü bu aşılamayı saldım doktor ve asistanları umutluyuz senden diyolar ama bakalım az kaldı ayın 28 de öğrencem sonucu sen progestan kullanıyor musun bana vermedi doktor ama burda çoğu kullanıyo
Yaaa hadi İnşAllah Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlı evlat nasip etsin İnşallah içinde bizleredetabi çok erken. bana doktor geciktiğinde gel dedi. şu gün test yap demedi.
evet benimde kasık ağrım var birde batma oluyor ayağa kalkınca dik yürüyemiyorum. ama uzanınca rahatlıyorum. gaz olabilirimi bilmiyorum
Valla ben 18 Şubat'ta aşılama yaptırdım arada sırada kasık ağrısı falan oluyor progestan kullanıyorum sabah akşam fitil olarak sen kullanıyomusun dikkat et biraz ben valla gündüzleri falan 2 saat falan uzanıyorum ağır kaldırma dikkat etKızlar ayın 15 inde aşılama yapıldı ama hiç belirti yok acaba bu şekilde bildiğiniz hamile kalan var mi
Çok yemiyorum Kİ 1 tane aşırı 2,3 tane yemiyorum Kİhavuçu genellikle yumurta çatlatması için öneriyorlar. hassas bir dönem olduğu için bir sebzeyi sürekli tüketme istersen.
Progestan günde 3 tane ağızdan alıyorum ise gidiyorum onun dışında evde yemek dışında hiç bir iş yapmıyorum dikkat ediyorum arada mide yanması var ama oda yediklerimden olabilir başka hiç bir belirti olmayınca tutmadığını düşünmeye basladimValla ben 18 Şubat'ta aşılama yaptırdım arada sırada kasık ağrısı falan oluyor progestan kullanıyorum sabah akşam fitil olarak sen kullanıyomusun dikkat et biraz ben valla gündüzleri falan 2 saat falan uzanıyorum ağır kaldırma dikkat et
İnşallah 28 şubatta sevinçten havalara uçarsınAy inşallah bende 2. Aşılamam 1 de hiç midem yanmamıştı ama midem yanmaya başladı 1 kaç günden beri havuç yiyorum midemi rahatlatsın diye ara ara benimde bıçak saplıyor ama ben pek vücudumu dinlemiyorum artık o kadar umutlandım aylar olup negatifi gördüm mü bu aşılamayı saldım doktor ve asistanları umutluyuz senden diyolar ama bakalım az kaldı ayın 28 de öğrencem sonucu sen progestan kullanıyor musun bana vermedi doktor ama burda çoğu kullanıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?