Sakın öyle düşünme Rabbim hayırlısını nasip etsin İnşallah bence illa herkeste aynı belirtiler olacak diye bişey yok ki bence içini ferah tutProgestan günde 3 tane ağızdan alıyorum ise gidiyorum onun dışında evde yemek dışında hiç bir iş yapmıyorum dikkat ediyorum arada mide yanması var ama oda yediklerimden olabilir başka hiç bir belirti olmayınca tutmadığını düşünmeye basladim
Teşekkür ederim doğru söylüyorsun ama insan umut olsun diye sanırım ufacık olsa belirti bekliyorSakın öyle düşünme Rabbim hayırlısını nasip etsin İnşallah bence illa herkeste aynı belirtiler olacak diye bişey yok ki bence içini ferah tut
Merhaba canım bayadır giremiyordum yazışmaları okudum. Benim yumurtalar biri 16mm olmuştu diğeri kendisi çatladığı için aşılama yapmadılar. Önümüzdeki ay yapıcaklar. Senin inşallah tutmuşturBenm hiç bir şey yok. zaten okadar stresli Bi dönem geçiriyorum ki şuan herşeyde geriliyorum küçük şeyler bile yetiyor sinirlnmeme sende öylemisin bi benmi böyleyim yoksa
Merhabalar. Benim de en büyük sorunum işten izin almak. Gittiğim hastanede ilaca başladıktan sonra kontrollerde sabah çağırıyolar, o yüzden sabahtan en az 1 saat izin almam gerekiyor. Tüm gün almana gerek yok ama. Dilersen aşılama günü veya ertesi günü alabilirsin diye düşünüyorum. Adetin 2 veya 3 günü ilaca başlıyosun sonrasında 3-4 kez kontrol için çağırıp sonunda aşılama yapıyorlarHanımlar ben önümüzdeki ay aşılama yaptıracağım.
Tedavi süreci ortalama kaç gün sürüyor.
İşten izin almak istiyorum. İzin almasam zorlanır mıyım sizce ?
Bende bugun akşam yada yarın test yapıcam dua edinMerhaba canım bayadır giremiyordum yazışmaları okudum. Benim yumurtalar biri 16mm olmuştu diğeri kendisi çatladığı için aşılama yapmadılar. Önümüzdeki ay yapıcaklar. Senin inşallah tutmuştur
Rabbim çift çizgi girmeyi nasip etsin İnşallah canım dualarım seninleBende bugun akşam yada yarın test yapıcam dua edin
Ayy inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruzBende bugun akşam yada yarın test yapıcam dua edin
moralini bozma. bu sitedeki neredeyse tüm başlıkları okudum. hiç belirti yaşamadan hamile kalan sayısı çok fazlaKızlar ayın 15 inde aşılama yapıldı ama hiç belirti yok acaba bu şekilde bildiğiniz hamile kalan var mi
o zaman sorun olmaz tabiÇok yemiyorum Kİ 1 tane aşırı 2,3 tane yemiyorum Kİ
İnşallah öyle olur teşekkür ederim :)moralini bozma. bu sitedeki neredeyse tüm başlıkları okudum. hiç belirti yaşamadan hamile kalan sayısı çok fazla
O işler hiç belli olmuyor canımProgestan günde 3 tane ağızdan alıyorum ise gidiyorum onun dışında evde yemek dışında hiç bir iş yapmıyorum dikkat ediyorum arada mide yanması var ama oda yediklerimden olabilir başka hiç bir belirti olmayınca tutmadığını düşünmeye basladim
Ayy insallah güzel haberler alırız bnde yarin 8 bucukta hastanede olucam kan vericemBende bugun akşam yada yarın test yapıcam dua edin
Sen ne durumdasn peki bnm adet olcak gibi sancılarım var göğüsume dokunamiyrm ağrıdanBende bugun akşam yada yarın test yapıcam dua edin
Benim arada sancım oluyor tekrar geçiyor. Test almayı unutmuş eşim yarına kaldımSen ne durumdasn peki bnm adet olcak gibi sancılarım var göğüsume dokunamiyrm ağrıdan
Ayy bn cok heyecanlıyım seni de merak ediyorum yarın burayada testin sonucunu at bnde atıcamBenim arada sancım oluyor tekrar geçiyor. Test almayı unutmuş eşim yarına kaldım
İnşallah ya umarım sende güzel haber alırsın ben ikisindede kullanmadım acaba güzel geliştiği için mi vermedi size neden veriyorlarİnşallah 28 şubatta sevinçten havalara uçarsınevet fitil kullanıyorum ilk aşılamamda da kullanmıştım
Bebeğin rahme daha iyi tutunabilmesi içinmiş doktorum öyle söyledi birde rahme iyi geliyormuş bende kullanıyorum sabah akşam fitil olarakİnşallah ya umarım sende güzel haber alırsın ben ikisindede kullanmadım acaba güzel geliştiği için mi vermedi size neden veriyorlar
İnşallahİnşallah ya umarım sende güzel haber alırsın ben ikisindede kullanmadım acaba güzel geliştiği için mi vermedi size neden veriyorlar
Hım anladım doktor gerek yok sana diyince bende üstelemedim avakado yedim oda iyi geliyormuş rahme tutunmasına az kaldı zaten ayın 28 de öğrencem sonucumuBebeğin rahme daha iyi tutunabilmesi içinmiş doktorum öyle söyledi birde rahme iyi geliyormuş bende kullanıyorum sabah akşam fitil olarak
Ayyy hadi İnşAllah Rabbim gönlüne göre versin İnşallah dualarım seninle çift çizgiyi görmen dileğiyle belirtilerin neler acebaHım anladım doktor gerek yok sana diyince bende üstelemedim avakado yedim oda iyi geliyormuş rahme tutunmasına az kaldı zaten ayın 28 de öğrencem sonucumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?