Aşılama Şubat ayında aşılama yaptıranlar hadi beraber bekleyelim🤰👶

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sakın öyle düşünme Rabbim hayırlısını nasip etsin İnşallah bence illa herkeste aynı belirtiler olacak diye bişey yok ki bence içini ferah tut

Sakın öyle düşünme Rabbim hayırlısını nasip etsin İnşallah bence illa herkeste aynı belirtiler olacak diye bişey yok ki bence içini ferah tut
Teşekkür ederim doğru söylüyorsun ama insan umut olsun diye sanırım ufacık olsa belirti bekliyor

Benm hiç bir şey yok. zaten okadar stresli Bi dönem geçiriyorum ki şuan herşeyde geriliyorum küçük şeyler bile yetiyor sinirlnmeme sende öylemisin bi benmi böyleyim yoksa
Merhaba canım bayadır giremiyordum yazışmaları okudum. Benim yumurtalar biri 16mm olmuştu diğeri kendisi çatladığı için aşılama yapmadılar. Önümüzdeki ay yapıcaklar. Senin inşallah tutmuştur

Hanımlar ben önümüzdeki ay aşılama yaptıracağım.
Tedavi süreci ortalama kaç gün sürüyor.
İşten izin almak istiyorum. İzin almasam zorlanır mıyım sizce ?
Merhabalar. Benim de en büyük sorunum işten izin almak. Gittiğim hastanede ilaca başladıktan sonra kontrollerde sabah çağırıyolar, o yüzden sabahtan en az 1 saat izin almam gerekiyor. Tüm gün almana gerek yok ama. Dilersen aşılama günü veya ertesi günü alabilirsin diye düşünüyorum. Adetin 2 veya 3 günü ilaca başlıyosun sonrasında 3-4 kez kontrol için çağırıp sonunda aşılama yapıyorlar

O işler hiç belli olmuyor canım

İnşallah ya umarım sende güzel haber alırsın ben ikisindede kullanmadım acaba güzel geliştiği için mi vermedi size neden veriyorlar
Bebeğin rahme daha iyi tutunabilmesi içinmiş doktorum öyle söyledi birde rahme iyi geliyormuş bende kullanıyorum sabah akşam fitil olarak

İnşallah ya umarım sende güzel haber alırsın ben ikisindede kullanmadım acaba güzel geliştiği için mi vermedi size neden veriyorlar
İnşallah Gebelik oluşursa bebeğin rahme tutunmasını kolaylaştırıyor doktor sende herhangi bi sıkıntı görmemiştir ondan vermemiştir içini rahat tut

Bebeğin rahme daha iyi tutunabilmesi içinmiş doktorum öyle söyledi birde rahme iyi geliyormuş bende kullanıyorum sabah akşam fitil olarak
Hım anladım doktor gerek yok sana diyince bende üstelemedim avakado yedim oda iyi geliyormuş rahme tutunmasına az kaldı zaten ayın 28 de öğrencem sonucumu

Hım anladım doktor gerek yok sana diyince bende üstelemedim avakado yedim oda iyi geliyormuş rahme tutunmasına az kaldı zaten ayın 28 de öğrencem sonucumu
Ayyy hadi İnşAllah Rabbim gönlüne göre versin İnşallah dualarım seninle çift çizgiyi görmen dileğiyle belirtilerin neler aceba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…