- 24 Ağustos 2021
- 1.759
- 1.061
- 63
Olabilir onun yerine avakado yedim bende zaten 5 gün sonra sonuç öğrencemİnşallahGebelik oluşursa bebeğin rahme tutunmasını kolaylaştırıyor doktor sende herhangi bi sıkıntı görmemiştir ondan vermemiştir içini rahat tut
Mide yanması var sol yumurtalık tarafımda ağrı bazende sanki iğne batırıyorlarmış gibi geri gibi bi belirtim yokAyyy hadi İnşAllah Rabbim gönlüne göre versin İnşallah dualarım seninle çift çizgiyi görmen dileğiyle belirtilerin neler aceba
beni doktor çağırmadıBizim aramızda 2 gun var bn 11 inde olmustum ama persembe gidicem doktora 13. Gun yani
Bn devlete gidiyorum adet olsan da gel diyolar bi oncekinde adet olmustm yine test yaptılarbeni doktor çağırmadı
bu süreçte beni de zorlayan şey izin almak oldu. Adetin 2. Günü gittim ilaç başlattı. sonra da 3 kez kontrol için 1 gün de aşılama için gittim canım.Hanımlar ben önümüzdeki ay aşılama yaptıracağım.
Tedavi süreci ortalama kaç gün sürüyor.
İşten izin almak istiyorum. İzin almasam zorlanır mıyım sizce ?
İnşallah en kolay, en sağlıklı şekilde ilerler tedavin canımBnm sonucum negatif çıktı arkadaslar bundan sonra tup bebek surecim başlıcak hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun
6.-7. Gün tam yerleşme günlerin, kendini bolca dinlendirbugün 7.günüm. hafif kasık ağrısı ve duphalac yüzündemi bilmiyorum aşırı gaz var. göğüsler ağrıyor ve şiş
Rabbim gönlüne göre versin İnşallah canımKızlar, bu sabah aşılandım3 yumurtam vardı onların çatlama ağrısı sanırım, gaz gibi acaip bir ağrım var.. benim için ufacık bir ihtimal ama yine de umut işte denememek olmazdı İnşallah her gün pozitif müjdeleri alırım hepinizden Tavsiyelerinizi bekliyorum
test zamanı yaklaştıkça umudumda azalıyor6.-7. Gün tam yerleşme günlerin, kendini bolca dinlendir
Ay yemin ediyorum aynı hisler ve belirtiler benimde 7. Günüm göğüslerim acıyor kasık ağrısı var hafif hafif umarım İnşallah tutunur bebişlerimizbugün 7.günüm. hafif kasık ağrısı ve duphalac yüzündemi bilmiyorum aşırı gaz var. göğüsler ağrıyor ve şiş
Az kalmışRabbim gönlüne göre versin İnşallah canımİnsAllah hepimizde pozitif görürüz bende 18 Şubat da aşılama yaptırdım 1 hafta kaldı umarim herşey yolunda gider kendine çok dikkat et ağır kaldırma ev çektirme yani ben öyle yapıyorum beslenmene dikkat et İnsAllah tutunur bebişlerimiz
hadi hayırlı olsun. yumurta fazlalığı aşırı ağrı yapıyorKızlar, bu sabah aşılandım3 yumurtam vardı onların çatlama ağrısı sanırım, gaz gibi acaip bir ağrım var.. benim için ufacık bir ihtimal ama yine de umut işte denememek olmazdı İnşallah her gün pozitif müjdeleri alırım hepinizden Tavsiyelerinizi bekliyorum
Yaa güzel şeyler düşün hayaller kur.. ya tutunduysa ve hissederse böyle umutsuz olduğunutest zamanı yaklaştıkça umudumda azalıyor
Ayy İnşallah ben direk kan vercem doktorum öyle söyledi ilk kana geçiyomusya İnsAllah güzel dileğin için teşekkür ederimAz kalmışinşallah güzelce tutunmuştur bebişin Senin için geri sayım başladı.. kaçıncı gün test yapacaksın?
Yaa dik duramıyorum ayakta.. yarına geçer mi acaba..hadi hayırlı olsun. yumurta fazlalığı aşırı ağrı yapıyorkabız olma ihtimaline karşı doktorundan öneri al istersen. benim gibi 5 gün kabız ağrısı çekme
En güzeliAyy İnşallah ben direk kan vercem doktorum öyle söyledi ilk kana geçiyomusya İnsAllah güzel dileğin için teşekkür ederim
Adet tarihim 4 Mart geçerse haftaya pazartesi veririm İnsAllah çıkar umutluyum aslındaEn güzeliKaçıncı gün kan vereceksin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?