Aşılama Şubat ayında aşılama yaptıranlar hadi beraber bekleyelim🤰👶

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayyy hadi İnşAllah Rabbim gönlüne göre versin İnşallah dualarım seninle çift çizgiyi görmen dileğiyle belirtilerin neler aceba
Mide yanması var sol yumurtalık tarafımda ağrı bazende sanki iğne batırıyorlarmış gibi geri gibi bi belirtim yok

Hanımlar ben önümüzdeki ay aşılama yaptıracağım.
Tedavi süreci ortalama kaç gün sürüyor.
İşten izin almak istiyorum. İzin almasam zorlanır mıyım sizce ?
bu süreçte beni de zorlayan şey izin almak oldu. Adetin 2. Günü gittim ilaç başlattı. sonra da 3 kez kontrol için 1 gün de aşılama için gittim canım.

bugün 7.günüm. hafif kasık ağrısı ve duphalac yüzündemi bilmiyorum aşırı gaz var. göğüsler ağrıyor ve şiş

Kızlar, bu sabah aşılandım 3 yumurtam vardı onların çatlama ağrısı sanırım, gaz gibi acaip bir ağrım var.. benim için ufacık bir ihtimal ama yine de umut işte denememek olmazdı İnşallah her gün pozitif müjdeleri alırım hepinizden Tavsiyelerinizi bekliyorum

Bnm sonucum negatif çıktı arkadaslar bundan sonra tup bebek surecim başlıcak hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun
İnşallah en kolay, en sağlıklı şekilde ilerler tedavin canım Aşılama sonrası bir kaç ay ara verilecek mi tüp bebek tedavisi için?

Rabbim gönlüne göre versin İnşallah canım İnsAllah hepimizde pozitif görürüz bende 18 Şubat da aşılama yaptırdım 1 hafta kaldı umarim herşey yolunda gider kendine çok dikkat et ağır kaldırma ev çektirme yani ben öyle yapıyorum beslenmene dikkat et İnsAllah tutunur bebişlerimiz

bugün 7.günüm. hafif kasık ağrısı ve duphalac yüzündemi bilmiyorum aşırı gaz var. göğüsler ağrıyor ve şiş
Ay yemin ediyorum aynı hisler ve belirtiler benimde 7. Günüm göğüslerim acıyor kasık ağrısı var hafif hafif umarım İnşallah tutunur bebişlerimiz

Az kalmış inşallah güzelce tutunmuştur bebişin Senin için geri sayım başladı.. kaçıncı gün test yapacaksın?

hadi hayırlı olsun. yumurta fazlalığı aşırı ağrı yapıyor kabız olma ihtimaline karşı doktorundan öneri al istersen. benim gibi 5 gün kabız ağrısı çekme

Az kalmış inşallah güzelce tutunmuştur bebişin Senin için geri sayım başladı.. kaçıncı gün test yapacaksın?
Ayy İnşallah ben direk kan vercem doktorum öyle söyledi ilk kana geçiyomusya İnsAllah güzel dileğin için teşekkür ederim

hadi hayırlı olsun. yumurta fazlalığı aşırı ağrı yapıyor kabız olma ihtimaline karşı doktorundan öneri al istersen. benim gibi 5 gün kabız ağrısı çekme
Yaa dik duramıyorum ayakta.. yarına geçer mi acaba..
Aa hiç kabızlıkla ilgili bişey duymadım, doktor da söylemedi. Bugün için bir antibiyotik ve sonrasında sadece geceleri birer fitil verdi progestan. Başka da bişey demedi.. uzun yol gitme, kendini yorma dedi sadece. Hemen soruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…