- 12 Kasım 2021
- 3.650
- 4.436
- 83
Ay inşallah çıkarAdet tarihim 4 Mart geçerse haftaya pazartesi veririm İnsAllah çıkar umutluyum aslında
aynen banada antibiyotik verdi. 3 gün kullan dedi. folikasit kullandığım için ek bir takviye vermedi. bende dik duramadım ilk 2 gün zordu. sanırım yumurta fazlalığı yüzünden yürürken hissediyorum yumurtaları ahahah :) kasılıyor kasık. forumda bir çok kadın aşılama döneminde kabız olmuş. duphalac kullanmış. ben yinede doktora sorarak aldım. çünkü tuvalete gidip ıkınmayıda tavsiye etmiyorlarYaa dik duramıyorum ayakta.. yarına geçer mi acaba..
Aa hiç kabızlıkla ilgili bişey duymadım, doktor da söylemedi. Bugün için bir antibiyotik ve sonrasında sadece geceleri birer fitil verdi progestan. Başka da bişey demedi.. uzun yol gitme, kendini yorma dedi sadece. Hemen soruyorum.
Ayy İnşAllah çok ama çok teşekkür ederim Allah razı olsun tabi ki yazarımAy inşallah çıkarBelirtiler hissedersen yaz
Hayırlısıyla tutunsun inşallah canımKızlar, bu sabah aşılandım3 yumurtam vardı onların çatlama ağrısı sanırım, gaz gibi acaip bir ağrım var.. benim için ufacık bir ihtimal ama yine de umut işte denememek olmazdı İnşallah her gün pozitif müjdeleri alırım hepinizden Tavsiyelerinizi bekliyorum
Ahhaha benimki de normal hayata devam dedi vallaHayırlısıyla tutunsun inşallah canımbenim de 17 sinde yapıldı aşılamam gün sayıyorum.. ilk gün biraz hassasiyet olmuştu bende sen nasılsın? 2-3 gün dinlen kendini yorma gerçi benim doktor normal hayatına devam et insanlar korunurken hamile kalıyor dedi öyle olsa niye sana geleyim
Benim hem sancı giriyor hem gurul gurul bişeyler var.. senin de az kalmış 1 haftacıkHayırlısıyla tutunsun inşallah canımbenim de 17 sinde yapıldı aşılamam gün sayıyorum.. ilk gün biraz hassasiyet olmuştu bende sen nasılsın? 2-3 gün dinlen kendini yorma gerçi benim doktor normal hayatına devam et insanlar korunurken hamile kalıyor dedi öyle olsa niye sana geleyim
Hmm bak hiç duymadım ben ya, ıkınmamak lazım tabi ilk günler.. ne zor yaaynen banada antibiyotik verdi. 3 gün kullan dedi. folikasit kullandığım için ek bir takviye vermedi. bende dik duramadım ilk 2 gün zordu. sanırım yumurta fazlalığı yüzünden yürürken hissediyorum yumurtaları ahahah :) kasılıyor kasık. forumda bir çok kadın aşılama döneminde kabız olmuş. duphalac kullanmış. ben yinede doktora sorarak aldım. çünkü tuvalete gidip ıkınmayıda tavsiye etmiyorlar
İlk aşılaman mıKızlar, bu sabah aşılandım3 yumurtam vardı onların çatlama ağrısı sanırım, gaz gibi acaip bir ağrım var.. benim için ufacık bir ihtimal ama yine de umut işte denememek olmazdı İnşallah her gün pozitif müjdeleri alırım hepinizden Tavsiyelerinizi bekliyorum
Ağır kaldırma doğal ve dengeli beslen avakado da yiyebilirsin rahme tutunmasını sağlıyormuş ilk günler benimde seninki gibi ağrım olmuştu ilk günler çok dikkat et ani hareket etme fındık fıstık ceviz de yiyin eşinde alkol falan içiyorsa bi sure uzak dursunKızlar, bu sabah aşılandım3 yumurtam vardı onların çatlama ağrısı sanırım, gaz gibi acaip bir ağrım var.. benim için ufacık bir ihtimal ama yine de umut işte denememek olmazdı İnşallah her gün pozitif müjdeleri alırım hepinizden Tavsiyelerinizi bekliyorum
Çpk sağol canım tavsiyelerin için, avokado yiyorum, biraz kuruyemiş de aldırayım iyi ki söyledin.. sağlıklı beslensek de daha da dikkat etmek lazım bu süreçte tabi onca çabamiza değsin inşallah hepimizinAğır kaldırma doğal ve dengeli beslen avakado da yiyebilirsin rahme tutunmasını sağlıyormuş ilk günler benimde seninki gibi ağrım olmuştu ilk günler çok dikkat et ani hareket etme fındık fıstık ceviz de yiyin eşinde alkol falan içiyorsa bi sure uzak dursun
Benim 11. Günüm 4 gün sonra öğrencem benim göğüslerimde şiş hatta bugün diğer günlere göre bugün daha şiş geldi gözüme kaşık ağrısı arada çok hafif ben çok belirti görmüyorum kendimde ilk aşılamada daha çok belirti görüp negatif gördüm umarım bu 2. Aşılamam pozitif olur hepimizin umutla bekleyen herkesin tüm anne adayları pozitif görür bebişlerimiz karnımızda büyümelerini nasip etsin rabbimAy yemin ediyorum aynı hisler ve belirtiler benimde 7. Günüm göğüslerim acıyor kasık ağrısı var hafif hafif umarım İnşallah tutunur bebişlerimiz
Bende aşılama oldum gerçi benim sonucu öğrenmeme az kaldı 4 günüm var benim de 3 yumurtam var umarım en azından bi tane bile tutsa mucizem gelse razıyım umarım sende pozitif görürsün canım stres yapma sakınÇpk sağol canım yabsiyelerin için, avokado yiyorum, biraz kuruyemiş de aldırayım iyi ki söyledin.. sağlıklı beslensek de daha da dikkat etmek lazım bu süreçte tabi onca çabamiza değsin inşallah hepimizin
Ahh azıcık kalmış, yerinde olmak çok isterdimBende aşılama oldum gerçi benim sonucu öğrenmeme az kaldı 4 günüm var benim de 3 yumurtam var umarım en azından bi tane bile tutsa mucizem gelse razıyım umarım sende pozitif görürsün canım stres yapma sakınelbet bi gün karnımız şişecek bebişli
Bilmiyorum canım amh testi istedi doktor 10 gün sonra cikicakmis devlete devam edip heyet raporumu cıkartıcam ayrıca bugun aret kamara randevu aldım cok doluymuş martın 24 üne gün verdiler her halükarda nisana kalıcak sanırımİnşallah en kolay, en sağlıklı şekilde ilerler tedavin canımAşılama sonrası bir kaç ay ara verilecek mi tüp bebek tedavisi için?
Benim daha ilk aşılamam umarım tutar güzel dualarınız için teşekkür ederim Allah razı olsun çok çok amiiiiiin İnşallahBenim 11. Günüm 4 gün sonra öğrencem benim göğüslerimde şiş hatta bugün diğer günlere göre bugün daha şiş geldi gözüme kaşık ağrısı arada çok hafif ben çok belirti görmüyorum kendimde ilk aşılamada daha çok belirti görüp negatif gördüm umarım bu 2. Aşılamam pozitif olur hepimizin umutla bekleyen herkesin tüm anne adayları pozitif görür bebişlerimiz karnımızda büyümelerini nasip etsin rabbimböyle olalım
İnşallah da pek belirtim olmayınca umutlanamıyorum malesef ama gene de nasip umarım yüzüm gülerAhh azıcık kalmış, yerinde olmak çok isterdimgüzel haberler alalım senden inşallah..
Belirtileri boşver, farketmeden 2.ayda hamile oldığunu anlayan var. Gerçek belirtiler ilk haftalarda çıkmıyor bence.. inşallah bu ay güzel haberler alırsınİnşallah da pek belirtim olmayınca umutlanamıyorum malesef ama gene de nasip umarım yüzüm güler
Hayırlı olsun canım pozitif olsun inşallahKızlar, bu sabah aşılandım3 yumurtam vardı onların çatlama ağrısı sanırım, gaz gibi acaip bir ağrım var.. benim için ufacık bir ihtimal ama yine de umut işte denememek olmazdı İnşallah her gün pozitif müjdeleri alırım hepinizden Tavsiyelerinizi bekliyorum
Ayy sağol canımHayırlı olsun canım pozitif olsun inşallah
Canım Benimde ilk gün öyleydi dik duramadım iki büklüm yattım yarın büyük ölçüde azalmış olur benim öyle olmuştu güzel haberler alçaksınız insallahYaa dik duramıyorum ayakta.. yarına geçer mi acaba..
Aa hiç kabızlıkla ilgili bişey duymadım, doktor da söylemedi. Bugün için bir antibiyotik ve sonrasında sadece geceleri birer fitil verdi progestan. Başka da bişey demedi.. uzun yol gitme, kendini yorma dedi sadece. Hemen soruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?