Aşılama Şubat ayında aşılama yaptıranlar hadi beraber bekleyelim🤰👶

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aynen banada antibiyotik verdi. 3 gün kullan dedi. folikasit kullandığım için ek bir takviye vermedi. bende dik duramadım ilk 2 gün zordu. sanırım yumurta fazlalığı yüzünden yürürken hissediyorum yumurtaları ahahah :) kasılıyor kasık. forumda bir çok kadın aşılama döneminde kabız olmuş. duphalac kullanmış. ben yinede doktora sorarak aldım. çünkü tuvalete gidip ıkınmayıda tavsiye etmiyorlar

Hayırlısıyla tutunsun inşallah canım benim de 17 sinde yapıldı aşılamam gün sayıyorum.. ilk gün biraz hassasiyet olmuştu bende sen nasılsın? 2-3 gün dinlen kendini yorma gerçi benim doktor normal hayatına devam et insanlar korunurken hamile kalıyor dedi öyle olsa niye sana geleyim

Ahhaha benimki de normal hayata devam dedi valla

Benim hem sancı giriyor hem gurul gurul bişeyler var.. senin de az kalmış 1 haftacık ne zaman idrarda çıkar ki acaba

Hmm bak hiç duymadım ben ya, ıkınmamak lazım tabi ilk günler.. ne zor ya

İlk aşılaman mı

Ağır kaldırma doğal ve dengeli beslen avakado da yiyebilirsin rahme tutunmasını sağlıyormuş ilk günler benimde seninki gibi ağrım olmuştu ilk günler çok dikkat et ani hareket etme fındık fıstık ceviz de yiyin eşinde alkol falan içiyorsa bi sure uzak dursun

Çpk sağol canım tavsiyelerin için, avokado yiyorum, biraz kuruyemiş de aldırayım iyi ki söyledin.. sağlıklı beslensek de daha da dikkat etmek lazım bu süreçte tabi onca çabamiza değsin inşallah hepimizin

Son düzenleme:
Ay yemin ediyorum aynı hisler ve belirtiler benimde 7. Günüm göğüslerim acıyor kasık ağrısı var hafif hafif umarım İnşallah tutunur bebişlerimiz
Benim 11. Günüm 4 gün sonra öğrencem benim göğüslerimde şiş hatta bugün diğer günlere göre bugün daha şiş geldi gözüme kaşık ağrısı arada çok hafif ben çok belirti görmüyorum kendimde ilk aşılamada daha çok belirti görüp negatif gördüm umarım bu 2. Aşılamam pozitif olur hepimizin umutla bekleyen herkesin tüm anne adayları pozitif görür bebişlerimiz karnımızda büyümelerini nasip etsin rabbim böyle olalım

Bende aşılama oldum gerçi benim sonucu öğrenmeme az kaldı 4 günüm var benim de 3 yumurtam var umarım en azından bi tane bile tutsa mucizem gelse razıyım umarım sende pozitif görürsün canım stres yapma sakın elbet bi gün karnımız şişecek bebişli

Ahh azıcık kalmış, yerinde olmak çok isterdim güzel haberler alalım senden inşallah..

İnşallah en kolay, en sağlıklı şekilde ilerler tedavin canım Aşılama sonrası bir kaç ay ara verilecek mi tüp bebek tedavisi için?
Bilmiyorum canım amh testi istedi doktor 10 gün sonra cikicakmis devlete devam edip heyet raporumu cıkartıcam ayrıca bugun aret kamara randevu aldım cok doluymuş martın 24 üne gün verdiler her halükarda nisana kalıcak sanırım

Benim daha ilk aşılamam umarım tutar güzel dualarınız için teşekkür ederim Allah razı olsun çok çok amiiiiiin İnşallah

Hayırlı olsun canım pozitif olsun inşallah

Canım Benimde ilk gün öyleydi dik duramadım iki büklüm yattım yarın büyük ölçüde azalmış olur benim öyle olmuştu güzel haberler alçaksınız insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…