Aşılama Şubat ayında aşılama yaptıranlar hadi beraber bekleyelim🤰👶

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aşılaman tutsun inşallah canım
Kaç yaşındasın nasıl bir sorun var
Amin İnşAllah teşekkür ederim
21 yaşındayım polikistik over var özelde 5 ay klomen tedavisi gördüm 3 ay çatlatma iğnesi vurundum diğer 2 de fayda etmedi daha sonra şehir Hastanesin'e gittim orda tedaviler gördüm daha sonra aşılamaaa oldu umarım tutar dualarımdasınız herşeyin hayırlısı

Ahh canım benim, sen daha bebeksin ya.. hiç merak etme olacak bebişin, o kadar gençsin ki.. hem de ikinciye üçüncüye sıra gelecek

Ayy çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Ahh canım benim, sen daha bebeksin ya.. hiç merak etme olacak bebişin, o kadar gençsin ki.. hem de ikinciye üçüncüye sıra gelecek
Ayy çok teşekkür ederim Allah razı olsun İnşallah

hüffffff beynim bana oyunu oynuyor belirtiler birebir var. normalde yumurtlamadan 4 gün sonra kasık ağrım olmazdı. bugün 7.gün oldu kasık ağrısı devam ediyor. ayakta zorlanıyorum yürümekte

Çok gençsin kuzum ama çocuk isteğinin yaşı yok içimize düşünce Rabbim aratmasın inşallah

hüffffff beynim bana oyunu oynuyor belirtiler birebir var. normalde yumurtlamadan 4 gün sonra kasık ağrım olmazdı. bugün 7.gün oldu kasık ağrısı devam ediyor. ayakta zorlanıyorum yürümekte
İğneler de sancı yapabiliyor umarım bebistendir sancıların

Klomende hormon o yüzden yapabiliyor ama yerlesmeden de olabilir inşallah yerlesmedir güzel haberi alırsın
umarım. yani bu kadar zor olduğunu bilmiyordum bu sürecin. etkilenmemek için pek araştırmadan sadece doktorun yönlendirmesiyle hareket ettim.

umarım. yani bu kadar zor olduğunu bilmiyordum bu sürecin. etkilenmemek için pek araştırmadan sadece doktorun yönlendirmesiyle hareket ettim.
En iyisini yapmışsın bence insan etkilenip bir çok belirti buluyor kendinde ben de bu ay olursa olur dedim bosverdim şuan hiç bir belirti yaşamıyorum daha önceleri olsa illa bisi yaşardım

Ayy umarım hamilesindir Rabbim gönlümüze göre versin İnşallah

Çok gençsin kuzum ama çocuk isteğinin yaşı yok içimize düşünce Rabbim aratmasın inşallah
Çok haklısınız aslında bana kalsa zamana bırakırımda eşim çok fazla istekli bende istiyorum ama onun kadar değil çok seviyo bebekleri bende seviyorum umarım herşey çok güzel olur İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…