İnşallah canım az kaldı bakalım pazartesi test yaptircamAyy sağol canımönce sende görelim pozitifleri inşallah sonra bana da bulaşsın
Yok benim 4 günüm varBenim hem sancı giriyor hem gurul gurul bişeyler var.. senin de az kalmış 1 haftacıkne zaman idrarda çıkar ki acaba
Aşılaman tutsun inşallah canımBenim daha ilk aşılamam umarım tutar güzel dualarınız için teşekkür ederim Allah razı olsun çok çok amiiiiiin İnşallah
Ayy gerçekten az kalmışYok benim 4 günüm var12 gün sonra kan ver dedi doktor sen de öyle yapabilirsin
Insallah isteyen herkes görsün bu ayAyy gerçekten az kalmışsen pozitif görürsen inşallah, ben de 12.gün kan vereceğim o halde
Amin İnşAllah teşekkür ederimAşılaman tutsun inşallah canım
Kaç yaşındasın nasıl bir sorun var
Ahh canım benim, sen daha bebeksin ya.. hiç merak etme olacak bebişin, o kadar gençsin ki.. hem de ikinciye üçüncüye sıra gelecekAmin İnşAllah teşekkür ederim
21 yaşındayım polikistik over var özelde 5 ay klomen tedavisi gördüm 3 ay çatlatma iğnesi vurundum diğer 2 de fayda etmedi daha sonra şehir Hastanesin'e gittim orda tedaviler gördüm daha sonra aşılamaaa oldu umarım tutar dualarımdasınız herşeyin hayırlısı
Ayy çok teşekkür ederim Allah razı olsunAhh canım benim, sen daha bebeksin ya.. hiç merak etme olacak bebişin, o kadar gençsin ki.. hem de ikinciye üçüncüye sıra gelecek
İnşallah canım ya inşallah hamileyim demek istiyorum artık gerçektenBelirtileri boşver, farketmeden 2.ayda hamile oldığunu anlayan var. Gerçek belirtiler ilk haftalarda çıkmıyor bence.. inşallah bu ay güzel haberler alırsın
Çok gençsin kuzum ama çocuk isteğinin yaşı yok içimize düşünceAmin İnşAllah teşekkür ederim
21 yaşındayım polikistik over var özelde 5 ay klomen tedavisi gördüm 3 ay çatlatma iğnesi vurundum diğer 2 de fayda etmedi daha sonra şehir Hastanesin'e gittim orda tedaviler gördüm daha sonra aşılamaaa oldu umarım tutar dualarımdasınız herşeyin hayırlısı
Adet oldun mu beki kaç gün var adetehüffffff beynim bana oyunu oynuyorbelirtiler birebir var. normalde yumurtlamadan 4 gün sonra kasık ağrım olmazdı. bugün 7.gün oldu kasık ağrısı devam ediyor. ayakta zorlanıyorum yürümekte
4 mart regl tarihim. aşılamadan henüz 7 gün geçti.Adet oldun mu beki kaç gün var adete
İğneler de sancı yapabiliyor umarım bebistendir sancılarınhüffffff beynim bana oyunu oynuyorbelirtiler birebir var. normalde yumurtlamadan 4 gün sonra kasık ağrım olmazdı. bugün 7.gün oldu kasık ağrısı devam ediyor. ayakta zorlanıyorum yürümekte
iğne vurulmadım. sadece 5 gün klomen kullandım.İğneler de sancı yapabiliyor umarım bebistendir sancıların
Klomende hormon o yüzden yapabiliyor ama yerlesmeden de olabilir inşallah yerlesmedir güzel haberi alırsıniğne vurulmadım. sadece 5 gün klomen kullandım.
umarım. yani bu kadar zor olduğunu bilmiyordum bu sürecin. etkilenmemek için pek araştırmadan sadece doktorun yönlendirmesiyle hareket ettim.Klomende hormon o yüzden yapabiliyor ama yerlesmeden de olabilir inşallah yerlesmedir güzel haberi alırsın
En iyisini yapmışsın bence insan etkilenip bir çok belirti buluyor kendinde ben de bu ay olursa olur dedim bosverdim şuan hiç bir belirti yaşamıyorum daha önceleri olsa illa bisi yaşardımumarım. yani bu kadar zor olduğunu bilmiyordum bu sürecin. etkilenmemek için pek araştırmadan sadece doktorun yönlendirmesiyle hareket ettim.
Ayy umarım hamilesindir Rabbim gönlümüze göre versin İnşallahhüffffff beynim bana oyunu oynuyorbelirtiler birebir var. normalde yumurtlamadan 4 gün sonra kasık ağrım olmazdı. bugün 7.gün oldu kasık ağrısı devam ediyor. ayakta zorlanıyorum yürümekte
Çok haklısınız aslında bana kalsa zamana bırakırımda eşim çok fazla istekli bende istiyorum ama onun kadar değil çok seviyo bebekleriÇok gençsin kuzum ama çocuk isteğinin yaşı yok içimize düşünceRabbim aratmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?