Aşılama Şubat ayında aşılama yaptıranlar hadi beraber bekleyelim🤰👶

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
4 yumurtan olduğu için o kadar ağrı çekiyorsun benim de daha önce 5 yumurtam vardı ağrıdan ölüyodum göğsüm davul gibi yumurtalık tarafındaki ağrılar bel ağrısı öldürüyodu beni şükret ki evdesin ben o halimle çalıştım işe gittim ayakta duracak halim yok ve çalıştım 4 yumurta ile aşılama yaptılar mı şana bana yapmamışlardı riskli gebeliğe giriyor diyip bi güzel korkuttular şakım ilişki olmasın düşük olur vs vs doğarsa da ölür dedi ben doktoru dinlemedim tabi ki ilişkim oldu ve tutmadı da kafanı rahat bırak kimseyi takma sonra tabi ki doktor değiştirdim o doktorun dediklerinden sonra

3 yumurta aşılama günü çatlamıştı. 1 taneside akşama çatlar dedi. ertesi gün ilişki önerdi. bende yumurta çokluğuna yoruyorum zaten pek ümidim yok açıkcası :/

3 yumurta aşılama günü çatlamıştı. 1 taneside akşama çatlar dedi. ertesi gün ilişki önerdi. bende yumurta çokluğuna yoruyorum zaten pek ümidim yok açıkcası :/
Öyle düşünme pozitif düşün belki bi umut tutar ben aşılama oldum süre azaldıkça umudum azaldı benim de korkuyorum artık test vermekten yine hayal kırıklığına uğramaktan

Öyle düşünme pozitif düşün belki bi umut tutar ben aşılama oldum süre azaldıkça umudum azaldı benim de korkuyorum artık test vermekten yine hayal kırıklığına uğramaktan
bu sefer kaç yumurtan oluştu? aynı belirtiler oldumu? ne zaman aşılama oldun? evet zaman geçtikçe ve insanların tecrübelerini okudukça ümit azalıyor

Kızlar fena başım ağrıyor parol geçirmedi ilaç içemiyorum aşılama gününü saymazsak 10. Günüm test yapsam çıkar mı ki ilaç içerim ona gore

Bende 18 Şubat da aşılama yaptırdım bugün 8. Gün ve göğüslerim ağrıyor çok hassas ve çok yorgunum kasık ağrısı falan da var sen nasılsın
su gibi akıntı geliyo regl oldum sandım çünkü kasık ağrım bel ağrım artmaya başladı birde bacaklarım

Ben test yapmıycam doktorumla detaylı konuştum ilk kana geçiyomuşya direk kan vercem insAllah çıkar

Ben test yapmıycam doktorumla detaylı konuştum ilk kana geçiyomuşya direk kan vercem insAllah çıkar
Hımm peki kaçıncı gün vereceksin kan ?
Benim dr 15. Gün test yapabilirsin yada 17. Gün gel kanda bakalım dedi. Çünkü benim 15. Ve 16. Gün hafta sonu na denk geliyor Ben 14. evde yaparım test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…