Sende mi canım ya biz yıkıldıkKızlar benim sonuç negatif çıktı
O zaman daha var şimdi test yapsan da yanlış sonuç verebilir sabret sabrın sonu selamet tir benim az kaldı 4 gün sonra ayın 28 de öğrencem bakalım görcez umarım tutmuştur4 mart regl tarihim. aşılamadan henüz 7 gün geçti.
Üzüldüm ama sen üzme kendini denemeye devam elbet bir gün kavuşacağız minik mucizelereKızlar benim sonuç negatif çıktı
bugün nasılsın?Çok haklısınız aslında bana kalsa zamana bırakırımda eşim çok fazla istekli bende istiyorum ama onun kadar değil çok seviyo bebekleribende seviyorum umarım herşey çok güzel olur İnşallah
Ayy valla göğüs hassasiyeti var kasık ağrısı oluyor batma arada sırada yorgunum öyle valla hayırlısıyla günler bı geceydibugün nasılsın?
Üzülme abla emin ol bı zamanı var Rabbim en güzel şekilde nasip eder inşallahKızlar benim sonuç negatif çıktı
Canım üzülme inşallah olucak Allahım daha çok bekletmesin kolaylıkla versinKızlar benim sonuç negatif çıktı
Üzülme abla emin ol bı zamanı var Rabbim en güzel şekilde nasip eder inşallah
Amin inşallah Allah razı olsun,Canım üzülme inşallah olucak Allahım daha çok bekletmesin kolaylıkla versin
4 yumurtan olduğu için o kadar ağrı çekiyorsun benim de daha önce 5 yumurtam vardı ağrıdan ölüyodum göğsüm davul gibi yumurtalık tarafındaki ağrılar bel ağrısı öldürüyodu beni şükret ki evdesin ben o halimle çalıştım işe gittim ayakta duracak halim yok ve çalıştım 4 yumurta ile aşılama yaptılar mı şanasabah belim bacaklarım çok ağrıyordu. kasık ağrım hep var. sol göğüste kaşınma var ve geçmiyor diye ağlamaya başladımhepsi üstüste gelince sanırım artık strestende kaynaklanıyor olabilir. regl oldum olucam gibi. bilmiyorum. ama regl olduğumda bile böyle ağır ağrı çekmemiştim. 4 yumurtada zorluyor olabilir. regl olcaksam onun etkisi çok fazla benim pek umudum yok
3 yumurta aşılama günü çatlamıştı. 1 taneside akşama çatlar dedi. ertesi gün ilişki önerdi. bende yumurta çokluğuna yoruyorum zaten pek ümidim yok açıkcası :/4 yumurtan olduğu için o kadar ağrı çekiyorsun benim de daha önce 5 yumurtam vardı ağrıdan ölüyodum göğsüm davul gibi yumurtalık tarafındaki ağrılar bel ağrısı öldürüyodu beni şükret ki evdesin ben o halimle çalıştım işe gittim ayakta duracak halim yok ve çalıştım 4 yumurta ile aşılama yaptılar mı şanabana yapmamışlardı riskli gebeliğe giriyor diyip bi güzel korkuttular şakım ilişki olmasın düşük olur vs vs doğarsa da ölür dedi ben doktoru dinlemedim tabi ki ilişkim oldu ve tutmadı da kafanı rahat bırak kimseyi takma sonra tabi ki doktor değiştirdim o doktorun dediklerinden sonra
Öyle düşünme pozitif düşün belki bi umut tutar ben aşılama oldum süre azaldıkça umudum azaldı benim de korkuyorum artık test vermekten yine hayal kırıklığına uğramaktan3 yumurta aşılama günü çatlamıştı. 1 taneside akşama çatlar dedi. ertesi gün ilişki önerdi. bende yumurta çokluğuna yoruyorum zaten pek ümidim yok açıkcası :/
bu sefer kaç yumurtan oluştu? aynı belirtiler oldumu? ne zaman aşılama oldun? evet zaman geçtikçe ve insanların tecrübelerini okudukça ümit azalıyorÖyle düşünme pozitif düşün belki bi umut tutar ben aşılama oldum süre azaldıkça umudum azaldı benim de korkuyorum artık test vermekten yine hayal kırıklığına uğramaktan
ahh çok zor bir durumKızlar fena başım ağrıyor parol geçirmedi ilaç içemiyorum aşılama gününü saymazsak 10. Günüm test yapsam çıkar mı ki ilaç içerim ona gore
Şuan ne deseniz yapmak durumdayım Bi denim canım sagolahh çok zor bir durumdayanılmıcak gibiyse eğer bir tane daha parol içip üzerine kahve iç etkisinin arttırıyor.
su gibi akıntı geliyo regl oldum sandım çünkü kasık ağrım bel ağrım artmaya başladı birde bacaklarımBende 18 Şubat da aşılama yaptırdım bugün 8. Gün ve göğüslerim ağrıyor çok hassas ve çok yorgunum kasık ağrısı falan da var sen nasılsın
Ben test yapmıycam doktorumla detaylı konuştum ilk kana geçiyomuşya direk kan vercem insAllah çıkarBenimde 19 şubatta oldu aşılamam bir gün varmış aramızda. Benimde aşılamadan beri ağrım kesilmedi ağrı hep devam etti. Dün 6. Gün çok ağrım oldu. Bugün 7. Gün ağrılar hafifledi. Göğüsümde tarif edemediğim bi his var ağrı da acı da değil dokununca falan acımıyor ama bi tuhaf. Ne zaman test düşünüyorsunuz?
Dikkat et kendine benimde 1 saattir falan sol kasığım batıyor hayırlısı Allah'tansu gibi akıntı geliyo regl oldum sandım çünkü kasık ağrım bel ağrım artmaya başladı birde bacaklarım
Hımm peki kaçıncı gün vereceksin kan ?Ben test yapmıycam doktorumla detaylı konuştum ilk kana geçiyomuşya direk kan vercem insAllah çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?