Bana da 15 gün sonra kanda baktırabilrsin dedi umarım pizitif çıkar Rabbim gönlümüze göre versin İnşallahHımm peki kaçıncı gün vereceksin kan ?
Benim dr 15. Gün test yapabilirsin yada 17. Gün gel kanda bakalım dedi. Çünkü benim 15. Ve 16. Gün hafta sonu na denk geliyorBen 14. evde yaparım test
3 yumurta 14 şubatta oldum aşılamayı pazartesi öğrencem sonucumubu sefer kaç yumurtan oluştu? aynı belirtiler oldumu? ne zaman aşılama oldun? evet zaman geçtikçe ve insanların tecrübelerini okudukça ümit azalıyor
canım ya bazen o kadar yoruluyoruz ki vazgeçme noktasına geliyoruz ama sonra bir şey oluyor ve kendimizi yine burda buluyoruz. Bizim için neyin hayırlı olacağını biz bilemeyiz. Bende aralıkta kontrole gittim covit oldum şubatta ancak yaptırabildim aşılamamı. bende çok üzülmüştüm erteleninceBu ay aşılama olabilseydi ben de bekleme sürecinde olacaktımm..artık hislerim azaldı eskisi gibi yoğun istek ve çabam yok.. Üzüntümde azaldı. Sanki kabullendim gibi.ben ne kadar tutmaya çalışsamda bebeğim bahanelerle benden uzaklaşıyor. Tedavilerim yarım kalıyor erteleniyor. Yorulduk artık.. Allahım hiçbirimizin çabasını karşılıksız bırakmasın, bütün aşılamalar tutsun inşallahhh dualarım sizlerle kızlar
Çok erken yapmışsın testi canım. göğüs Ucu hassasiyeti güçlü bir belirti umudunu kaybetmebugün daha iyiyim biraz belim ağrıyor ve göğüs ucu hassasiyeti var. hesaplarken aşılama günü sayılıyor mu bilmiyorum ama 18 şubattan bugüne 8-9 gün geçti. erken gebelik testi yaptım. tabiiki negatif çıktı. yapmamın sebebi ağrılarımın büyük çoğunluğunun geçmesiydi. zaten içimede doğuyor olmadığı.
İnşallahh kuzumm, 1.5 yıldır çok uğraştım çok değiştim. Hayırlısını istiyorum sadece. Bizler de bir gün yazalım buraya inşallahhcanım ya bazen o kadar yoruluyoruz ki vazgeçme noktasına geliyoruz ama sonra bir şey oluyor ve kendimizi yine burda buluyoruz. Bizim için neyin hayırlı olacağını biz bilemeyiz. Bende aralıkta kontrole gittim covit oldum şubatta ancak yaptırabildim aşılamamı. bende çok üzülmüştüm ertelenincesabredeceğiz ve inşallah bir gün bizde burdan yazacağız güzel haberi
Canım benim bildiğim sadece yumurta oluşumunu sağlıyor bende klomen kullandım oluşmasına rağmen iğne ile aşılama oldu hiç düşünmemiştim bunuKızlar anlayamadım bir konu var, klomen çatlatma iğnesi tedavimde 5 gün kullanmıştım 3 yumurtam olmuştu 20 21 22 mm lerdi tutmamıştı orası ayrı ama. Bu ay aşılamaya başlamıştık doktorum 3 gün klomen 3 gün gonalf 350 lik iğne vermişti (covid olduk diye aşılama olmadan iptal oldu tedavi marta kaldı) ama sorum şu iğne daha mı kaliteli yumurta oluşmasını sağlıyor acaba. Bilgisi olan var mı
Evet canım yani amaç yumurta oluşturmaksa klomen femara vs de oluşturuyor, aşılama da neden iğneyle yumurtaların büyümesini sağlıyorlar onu gidince doktora bir soracağımCanım benim bildiğim sadece yumurta oluşumunu sağlıyor bende klomen kullandım oluşmasına rağmen iğne ile aşılama oldu hiç düşünmemiştim bunu
Biz istesekte bence bebeğimiz kendi geleceği en güzel zamanı seçiyor. Doğru zamanı vardır üzme kendini pes etme sakın tez zamanda mucizen seninle olsun
Önce iğne kullanıyorsun canım yumurta geliştirici sonra çatlatma iğnesi ve o gün ilişki ertesi gün boş sonraki gün hastaneye gidiyorsun eşin sperm veriyor sonrasında seni aşılamaya alıyorlar çok kısa süren bir işlem 5 dk falan işte eşinden aldığı spermi senin rahmine enjekte ediyorlar sonra 15 dk yatıyorsun benimki böyle olduAşılamayı nasıl yapıyor lar
16000 miş ilaçsız bn rapor çıkarıcam 7400 heyet raporludaKonak hastanesi duyduğum kadarıyla 9 bin miş dondurma ücreti de 1800
Hmm anladım teşekkür ederimÖnce iğne kullanıyorsun canım yumurta geliştirici sonra çatlatma iğnesi ve o gün ilişki ertesi gün boş sonraki gün hastaneye gidiyorsun eşin sperm veriyor sonrasında seni aşılamaya alıyorlar çok kısa süren bir işlem 5 dk falan işte eşinden aldığı spermi senin rahmine enjekte ediyorlar sonra 15 dk yatıyorsun benimki böyle oldu
İnşallah nasibin bu tüp bebektirBenimde negatif kızlar dün akşam başlamıştı lekenmem bugün 4 buçuk tada test yaptım negatif doktoru aradım ilaçlarını bırak dedi ki ben tüp Bebek olarak başlamıştım covit testim pozitif olduğundan yumurta toplama yapılamadığı için aşılama oldum 4 tane çatlayan yumurtaya rağmen aşılama tutması şimdi tekrardan tüp Bebek için kolları sıvadım salı günü ön görüşmeye gidicem , evet zor sebebi yok çoğumuzun yıllardır çift çizgiyi görmedik ama bu tüp Bebekle mümkün olabilir yorucu ve mekaşatli bir süreç ama yıkılmadan devam etmek zorundayız
bende sayıyorum.gün sayarken aşılama günü sayılıyor mu sayılmıyor mu?
neye göre gün belirlicez
Asilamanin 13. Günü test negatif malesefİnşallah nasibin bu tüp bebektirüzülmek yok hayırlısı buymuş diyeceğiz yola devam edeceğiz
bende sayıyorum.
Hadi yaaaa çok üzüldümAsilamanin 13. Günü test negatif malesef
Napacaksın canım devam edecek misin ara mı vereceksinAsilamanin 13. Günü test negatif malesef
Kendimiz deneriz bir süre en azından bir iki ay tekrar aynı döngüyü yaşamak istemiyorum bir yandan da yasımız ilerliyor diyorum kafam karışık yaniNapacaksın canım devam edecek misin ara mı vereceksin
Çok sıkıntılı çok zor bir süreç hem maddi hem manevi. hazır ilaç kullanmışsan alınmışken maddi olarak da müsaitse tabi devam etmek sanki daha mı iyi olurKendimiz deneriz bir süre en azından bir iki ay tekrar aynı döngüyü yaşamak istemiyorum bir yandan da yasımız ilerliyor diyorum kafam karışık yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?