İlaca alışmışken kesmek istedimÇok sıkıntılı çok zor bir süreç hem maddi hem manevi. hazır ilaç kullanmışsan alınmışken maddi olarak da müsaitse tabi devam etmek sanki daha mı iyi olurNe kadar zamandır bekliyordun
15 ay oldu maddi olarak halledilir bir şekilde ben ilk asilamama 1700 TL verdim ilaçlarla hatta 5 iğne daha var evde çok pahalı değil yani ama metal yorgunluk benim ve eşim için kıyamam 15 gündür çamaşırı bile o yıkadı ben kendimi yormayım diye aynı döngüye girmeye o da hazır değil birde şu savaş korkutuyor beniÇok sıkıntılı çok zor bir süreç hem maddi hem manevi. hazır ilaç kullanmışsan alınmışken maddi olarak da müsaitse tabi devam etmek sanki daha mı iyi olurNe kadar zamandır bekliyordun
Bir yandan da burda yazılanlar Bi umut dedirtiyor bir arkadaş 12. Günde test yaptırmış negatif regl olmayınca 18. Günde tekrar yaptırmış bin küsür çıkmış acaba diyorum okuyunca bunlarida inşallah böyle bir mucize olur benim içindeİlaca alışmışken kesmek istedim
O kadar haklısın ki eşler de çok yoruldular bizim psikoloji zaten berbat15 ay oldu maddi olarak halledilir bir şekilde ben ilk asilamama 1700 TL verdim ilaçlarla hatta 5 iğne daha var evde çok pahalı değil yani ama metal yorgunluk benim ve eşim için kıyamam 15 gündür çamaşırı bile o yıkadı ben kendimi yormayım diye aynı döngüye girmeye o da hazır değil birde şu savaş korkutuyor beni
Ah ahhh keşke öyle bi mucize olsaaaa ne çok sevinirizBir yandan da burda yazılanlar Bi umut dedirtiyor bir arkadaş 12. Günde test yaptırmış negatif regl olmayınca 18. Günde tekrar yaptırmış bin küsür çıkmış acaba diyorum okuyunca bunlarida inşallah böyle bir mucize olur benim içinde
Sağ oldun o pozitif düşüncemi yok etti eşim senin negatif belirtin yok dedi geçtiHiç umudunu kaybetme, pozitif düşünelim pozitif olsunprogestan kullanıyor musun aşılama sonrasında?
Sana bakınca evet az geliyor ilaçlar raporlu degilmi senin birde hastane çok pahalı sanırım ben özel bir kadın doğum hastanesinde yaptırdım 950 TL ödedim yıkama dahil hangi sehirdesin canimO kadar haklısın ki eşler de çok yoruldular bizim psikoloji zaten berbataslında çok da beklememişsin benim nerdeyse 3 yıl olacak da az geldi bu arada aşılaman çok çok ucuz benim ilaçlar vs herşey dahil 6bini geçti
Salı günü görüşmeye gidicem net fiyatı Ogün öğrenicem artık benimle de rapor var bakalım nasıl olacak16000 miş ilaçsız bn rapor çıkarıcam 7400 heyet raporluda
Valla çok çok iyi fiyat ben Eskişehir deyim Acıbadem’de yaptırdım sadece aşılama işlem 2500 ilaçlar aşılama öncesi bin aşılama sonrası da progestan verdi eşimin sperme de özel işlem yapıldı mikroçip deniliyorSana bakınca evet az geliyor ilaçlar raporlu degilmi senin birde hastane çok pahalı sanırım ben özel bir kadın doğum hastanesinde yaptırdım 950 TL ödedim yıkama dahil hangi sehirdesin canim
Ya bende 9. Gündeyim kabızlık var acaba arasam mı dr . Progestan dex iğne kullanıyorum o yapıyor sanırım10. günden bildiriyorum. Bel ağrısı ve kasık batması kendini hissettiriyor. göğüs ucu hassasiyetide var. En baştan beri kabızlıkta devam ediyor. Duphalacı icat edenin yeri cennetgerginlik ve sinirlilik durumu hakim.
sizlerde durumlar nasıl?
O yüzden artmış acibademde pahalı inşallah senin güzel haberini aliriz. Bu arada en sevdiğim şehirlerden birindesin ben bursaliyim bursadayken her hafta gelirdimValla çok çok iyi fiyat ben Eskişehir deyim Acıbadem’de yaptırdım sadece aşılama işlem 2500 ilaçlar aşılama öncesi bin aşılama sonrası da progestan verdi eşimin sperme de özel işlem yapıldı mikroçip deniliyorBaya arttı fiyat yani inşallah değer
kabız olmamak gerekiyormuş. ilk 5 gün ciddi tuvalete çıkamadım ağrılar çektim ve saatler geçirmek zorunda kaldım tuvalette. hiç tavsiye etmiyorlar kabızlığı bu süreçte. bilmiyordum. şimdide sıcak duş almamak gerektiğini öğrendim ilişkiden sonra aşılama ve tüp bebek işlemlerinden sonra. bebek tutunamayıp gevşeme oluyormuş o bölgedeYa bende 9. Gündeyim kabızlık var acaba arasam mı dr . Progestan dex iğne kullanıyorum o yapıyor sanırım
Ayy sen ne bakıyorsun eşine ya, yaşadıklarımızın 10da birini yaşasalar keşke.. kadın doğumcular bile sürekli söylüyor ilk ay belirti olmaz diye.. 2-3 ay hamile olduğunu anlamayanlar var. Biz tabiki çok dinliyoruz kendimizi ve bir çok şeyi ona yoruyoruzSağ oldun o pozitif düşüncemi yok etti eşim senin negatif belirtin yok dedi geçtisanki sadece belirti bulantı kusma sanıyo çok üzdü beni ben eşimden güç alıyorum o bile bunu yaptıysa bitti yani 3. Aşılamayınca yaptırırım konu benim için kapanır artık yoruldum güçlü durmaktan
Bugün nasılsın benim kasığım da ağrılar çok nadirleşti belim ağrıyor hafif de göğüs hassasiyeti var bide yorgunum aceba bebiş varmıdır yaaa umutluyum biraz da korkuyorum olmiycak bu sefer de diyeBenim sadece belim ağrıyor başkada bir belirtim yok
Belirtilerin var mı benim bugün aşılama gününü saymazsam 18 Şubat da oldu aşılama bugün 9 . Gün oluyor hafif bel ağrısı kasık ağrısı var çok nadir göğüs hassasiyeti var hafif yorgunluk var umarım hepimizde hamile oluruz Rabbim isteyen dileyen herkese bu mübarek günde hayırlı evlat nasip etsin İnşallahAsilamayi saymazsak 11. Gün canim
Bi de aşılama olduğun gün banyo yasak diğer gün yaparsan da vajinal duş yasak oraya peçete ile silmek yıkamakta yasak benim doktor öyle söylemiştikabız olmamak gerekiyormuş. ilk 5 gün ciddi tuvalete çıkamadım ağrılar çektim ve saatler geçirmek zorunda kaldım tuvalette. hiç tavsiye etmiyorlar kabızlığı bu süreçte. bilmiyordum. şimdide sıcak duş almamak gerektiğini öğrendim ilişkiden sonra aşılama ve tüp bebek işlemlerinden sonra. bebek tutunamayıp gevşeme oluyormuş o bölgedeve doktorlar özellikle tüp bebek sürecinde olanlara tavsiye veriyormuş. yaptığım bir çok hata var. bir daha aşılama yaptırırsam dikkat edeceğim noktalar bunlar.
Öyle ben hissediyorum o ağrıları ablamı örnek veriyorum ablam belirtisiz hamile kaldığını öğrendi diye ama işte biraz empati kurmayı bilmiyorlar malesef bizim ne kadar hassas olduğumuzu fark etmiyor bu konudaAyy sen ne bakıyorsun eşine ya, yaşadıklarımızın 10da birini yaşasalar keşke.. kadın doğumcular bile sürekli söylüyor ilk ay belirti olmaz diye.. 2-3 ay hamile olduğunu anlamayanlar var. Biz tabiki çok dinliyoruz kendimizi ve bir çok şeyi ona yoruyoruzmerak etme endişelerini sustur, pozitifse çok seviniriz, değilse de yola devam..
işte bilinçsizdim ben malesefki 2 gün sonra duş aldımBi de aşılama olduğun gün banyo yasak diğer gün yaparsan da vajinal duş yasak oraya peçete ile silmek yıkamakta yasak benim doktor öyle söylemişti
İnşallah hamilesindir ve kan testini çerçeveletip eşine hediye edersinÖyle ben hissediyorum o ağrıları ablamı örnek veriyorum ablam belirtisiz hamile kaldığını öğrendi diye ama işte biraz empati kurmayı bilmiyorlar malesef bizim ne kadar hassas olduğumuzu fark etmiyor bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?