Benimde eşim Bursalı sık sık gidiyoruz Bursa’yaO yüzden artmış acibademde pahalı inşallah senin güzel haberini aliriz. Bu arada en sevdiğim şehirlerden birindesin ben bursaliyim bursadayken her hafta gelirdim
kabız olmamak gerekiyormuş. ilk 5 gün ciddi tuvalete çıkamadım ağrılar çektim ve saatler geçirmek zorunda kaldım tuvalette. hiç tavsiye etmiyorlar kabızlığı bu süreçte. bilmiyordum. şimdide sıcak duş almamak gerektiğini öğrendim ilişkiden sonra aşılama ve tüp bebek işlemlerinden sonra. bebek tutunamayıp gevşeme oluyormuş o bölgedeve doktorlar özellikle tüp bebek sürecinde olanlara tavsiye veriyormuş. yaptığım bir çok hata var. bir daha aşılama yaptırırsam dikkat edeceğim noktalar bunlar.
kabız olmamak elde değil yaaaBi de aşılama olduğun gün banyo yasak diğer gün yaparsan da vajinal duş yasak oraya peçete ile silmek yıkamakta yasak benim doktor öyle söylemişti
O bi şey olmaz canım 2 gün sonra alabilirsin zatenişte bilinçsizdim ben malesefki 2 gün sonra duş aldım
İnşallah pozitif sonucu alırım da gözüne sokacak onunİnşallah hamilesindir ve kan testini çerçeveletip eşine hediye edersinahah aslında iyi fikirmiş yaa ben de mi yapsam
Sıcak su aşılama ile alakası yok her çocuk isteyen bireyin sıcak su ile duş almaması gerekir eşimiz de dahil bunaBenimde eşim Bursalı sık sık gidiyoruz Bursa’yasen nerdesin şimdi
kabız olmamak elde değil yaaadenim dr aşılamadan sonra 2 gün duş alma dedi sonrasında da kısa süreli duş alıp hemen çık dedi amaç banyo esnasında enfeksiyon kapmamak aslında. Öyle demişti Sıcak Su ile de alakası vardır mutlaka o yüzden hemen yıkanıp çıkmak lazım heralde
Hiç belirti yok canım bugün erken gebelik testi yaptım negatif malesef inşallah sizinkiler pozitif olurBelirtilerin var mı benim bugün aşılama gününü saymazsam 18 Şubat da oldu aşılama bugün 9 . Gün oluyor hafif bel ağrısı kasık ağrısı var çok nadir göğüs hassasiyeti var hafif yorgunluk var umarım hepimizde hamile oluruz Rabbim isteyen dileyen herkese bu mübarek günde hayırlı evlat nasip etsin İnşallah
Antalya dayım şuan ailem hala bursa daBenimde eşim Bursalı sık sık gidiyoruz Bursa’yasen nerdesin şimdi
kabız olmamak elde değil yaaadenim dr aşılamadan sonra 2 gün duş alma dedi sonrasında da kısa süreli duş alıp hemen çık dedi amaç banyo esnasında enfeksiyon kapmamak aslında. Öyle demişti Sıcak Su ile de alakası vardır mutlaka o yüzden hemen yıkanıp çıkmak lazım heralde
Yaaaa benimde ailem Antalya’daAntalya dayım şuan ailem hala bursa da
Hiç korkma çatlatma iğnesi ile her türlü çatlar pko olsan bileSelamünaleyküm kızlar bende aşılama sürecine girdim adetin 3 cu günü gel dedi doktorum rahmim kısmen kapaliymis oyuzden aşılama dendi birde ultrasyonda bakıldığında yok denildi ama pkoda var sanırım çünkü doktorum yunurtan kendiliginden catlamiyor dedi pko olunca iğneyle demi çatlamaz acaba aşılama boşuna gidecek diye çok korkuyorum
Ayy allah razı olsun içimi rahatlattın rahim filmi nezaman çekiliyor bana sadece adetin 3cu günü gel dedi sanırım ilaca baslaticak ama rahim filmini demediHiç korkma çatlatma iğnesi ile her türlü çatlar pko olsan bile
Hepimizden inşallah.Ben rahim filmini çektirdiğim de öyle özel bi günde çağırmadı yani adetin şu günü yumurtlamanın şu günü falan diye. Ama o ay tedavi de değildim ilaç kullanmıyordum.Ayy allah razı olsun içimi rahatlattın rahim filmi nezaman çekiliyor bana sadece adetin 3cu günü gel dedi sanırım ilaca baslaticak ama rahim filmini demedi
Adetin 3. Günü muayene edip belki ona göre rahim filmi için gel derAyy allah razı olsun içimi rahatlattın rahim filmi nezaman çekiliyor bana sadece adetin 3cu günü gel dedi sanırım ilaca baslaticak ama rahim filmini demedi
Bende ilaca başlatır diye düşündüm ama bilmiyorum 1 ay daha uzasinda istemem Bi arkadaşa sordum adet bittikten 3 gün sonra gel demişler rahim filmi içinAdetin 3. Günü muayene edip belki ona göre rahim filmi için gel der
Şansa bak :))Yaaaa benimde ailem Antalya’dacanım Antalyam
Bende ilaca başlatır diye düşündüm ama bilmiyorum 1 ay daha uzasinda istemem Bi arkadaşa sordum adet bittikten 3 gün sonra gel demişler rahim filmi için
İnşallah ilaç başlar da ertelenmez sürecinSizler rahim filmini nezaman cekindiniz
Adetle yumurtlama dönemi arası olaması muhtemel çünkü o ay da denersin tutma ihtimaline karşın yumurtlama öncesi çekilir rahim filmiBende ilaca başlatır diye düşündüm ama bilmiyorum 1 ay daha uzasinda istemem Bi arkadaşa sordum adet bittikten 3 gün sonra gel demişler rahim filmi için
Yanlış anlamadım dimi canım mesela adetin 3cu günü ilaca baslatsa beni adet bittikten sonra çeker dimi ilacin Bi engeli etkisi olurmu erteler mi acaba bilemedimAdetle yumurtlama dönemi arası olaması muhtemel çünkü o ay da denersin tutma ihtimaline karşın yumurtlama öncesi çekilir rahim filmi
Bana 8 ay oluyor çekineli sonuç çok şükür temizSizler rahim filmini nezaman cekindiniz
Yani bilemedim ki benim tedavi sürecimde de rahim filmi çektikten sonra 3 ay doğal yolla deneyin tutma ihtimali var demişti. Tutmadı o ayrı ama ara verdirmişti. Ama tabi bunda yaş bekleme süresi istek yada eşlerde varsa sorun ona göre bakarlar. Bizde hiç bi sorun yoktu.Yanlış anlamadım dimi canım mesela adetin 3cu günü ilaca baslatsa beni adet bittikten sonra çeker dimi ilacin Bi engeli etkisi olurmu erteler mi acaba bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?