Aşılama Şubat ayında aşılama yaptıranlar hadi beraber bekleyelim🤰👶

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
O yüzden artmış acibademde pahalı inşallah senin güzel haberini aliriz. Bu arada en sevdiğim şehirlerden birindesin ben bursaliyim bursadayken her hafta gelirdim
Benimde eşim Bursalı sık sık gidiyoruz Bursa’ya sen nerdesin şimdi
Bi de aşılama olduğun gün banyo yasak diğer gün yaparsan da vajinal duş yasak oraya peçete ile silmek yıkamakta yasak benim doktor öyle söylemişti
kabız olmamak elde değil yaaa denim dr aşılamadan sonra 2 gün duş alma dedi sonrasında da kısa süreli duş alıp hemen çık dedi amaç banyo esnasında enfeksiyon kapmamak aslında. Öyle demişti Sıcak Su ile de alakası vardır mutlaka o yüzden hemen yıkanıp çıkmak lazım heralde

Sıcak su aşılama ile alakası yok her çocuk isteyen bireyin sıcak su ile duş almaması gerekir eşimiz de dahil buna

Hiç belirti yok canım bugün erken gebelik testi yaptım negatif malesef inşallah sizinkiler pozitif olur

Antalya dayım şuan ailem hala bursa da

Selamünaleyküm kızlar bende aşılama sürecine girdim adetin 3 cu günü gel dedi doktorum rahmim kısmen kapaliymis oyuzden aşılama dendi birde ultrasyonda bakıldığında yok denildi ama pkoda var sanırım çünkü doktorum yunurtan kendiliginden catlamiyor dedi pko olunca iğneyle demi çatlamaz acaba aşılama boşuna gidecek diye çok korkuyorum

Hiç korkma çatlatma iğnesi ile her türlü çatlar pko olsan bile

Ayy allah razı olsun içimi rahatlattın rahim filmi nezaman çekiliyor bana sadece adetin 3cu günü gel dedi sanırım ilaca baslaticak ama rahim filmini demedi
Hepimizden inşallah.Ben rahim filmini çektirdiğim de öyle özel bi günde çağırmadı yani adetin şu günü yumurtlamanın şu günü falan diye. Ama o ay tedavi de değildim ilaç kullanmıyordum.

Ayy allah razı olsun içimi rahatlattın rahim filmi nezaman çekiliyor bana sadece adetin 3cu günü gel dedi sanırım ilaca baslaticak ama rahim filmini demedi
Adetin 3. Günü muayene edip belki ona göre rahim filmi için gel der

Bende ilaca başlatır diye düşündüm ama bilmiyorum 1 ay daha uzasinda istemem Bi arkadaşa sordum adet bittikten 3 gün sonra gel demişler rahim filmi için
Adetle yumurtlama dönemi arası olaması muhtemel çünkü o ay da denersin tutma ihtimaline karşın yumurtlama öncesi çekilir rahim filmi

Adetle yumurtlama dönemi arası olaması muhtemel çünkü o ay da denersin tutma ihtimaline karşın yumurtlama öncesi çekilir rahim filmi
Yanlış anlamadım dimi canım mesela adetin 3cu günü ilaca baslatsa beni adet bittikten sonra çeker dimi ilacin Bi engeli etkisi olurmu erteler mi acaba bilemedim

Yanlış anlamadım dimi canım mesela adetin 3cu günü ilaca baslatsa beni adet bittikten sonra çeker dimi ilacin Bi engeli etkisi olurmu erteler mi acaba bilemedim
Yani bilemedim ki benim tedavi sürecimde de rahim filmi çektikten sonra 3 ay doğal yolla deneyin tutma ihtimali var demişti. Tutmadı o ayrı ama ara verdirmişti. Ama tabi bunda yaş bekleme süresi istek yada eşlerde varsa sorun ona göre bakarlar. Bizde hiç bi sorun yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…