İnşallah kaç gün sonra test yaptn belki testte yanlışlık vardır en sağlıklısı kan vermek Hayırlısi olsunHiç belirti yok canım bugün erken gebelik testi yaptım negatif malesef inşallah sizinkiler pozitif olur
Benim rahim girişim kısmen kapalıymış oyuzeen doğal olmuyormusYani bilemedim ki benim tedavi sürecimde de rahim filmi çektikten sonra 3 ay doğal yolla deneyin tutma ihtimali var demişti. Tutmadı o ayrı ama ara verdirmişti. Ama tabi bunda yaş bekleme süresi istek yada eşlerde varsa sorun ona göre bakarlar. Bizde hiç bi sorun yoktu.
Ben reglim bitti sonraki gün gittim çektirdim canım, sebebi de biraz şu, hani birliktelik olur da bir ihtimal hamile olursan film çekilirken diye.. belki senden istemez film, yoksa istedi mi?Sizler rahim filmini nezaman cekindiniz
Aşılama sende çok işe yarayabilirBenim rahim girişim kısmen kapalıymış oyuzeen doğal olmuyormus
E o zaman belki o yüzden olmuyo rahim filmi ile açılacak hepsi. Seni de en az 1 ay açıldıktan sonra doğal yolla dene diye bekletilebilirlerBenim rahim girişim kısmen kapalıymış oyuzeen doğal olmuyormus
Birde normalde en az 8 santim olması gerekirken benim 4 santim çıktı vajinam az giriyodu penis kendimi vajinismus sandim çok yiprattimE o zaman belki o yüzden olmuyo rahim filmi ile açılacak hepsi. Seni de en az 1 ay açıldıktan sonra doğal yolla dene diye bekletilebilirler
Yok canım olmadı maalesef 3cü aşılamamı olcam Allah nasip ederseHmm anladım teşekkür ederimhamile kaldınız mı peki siz aşılama dan sonra
Allah kucağınıza doldursun inşallahYok canım olmadı maalesef 3cü aşılamamı olcam Allah nasip ederse
Amin canım isteyen bekleyen herkesin inşallahAllah kucağınıza doldursun inşallah
Ayy canım yaa nerden bileceksin. Neyse ki artık öğrenmişsin çaresi de elbet bulunurBirde normalde en az 8 santim olması gerekirken benim 4 santim çıktı vajinam az giriyodu penis kendimi vajinismus sandim çok yiprattim
12. Gunumde yaptım perşembe regl olmazsam kan testi yaptircam kısmet artikİnşallah kaç gün sonra test yaptn belki testte yanlışlık vardır en sağlıklısı kan vermek Hayırlısi olsun
Yarar mı dersiniz cidden doktor vajinismussan direk tüp bebek dedi moralimi bozdu Bende eşimde Bi sıkıntı yok tutar diye düşünüyorum zaten sadece vajinusmus olupta asilama yapanlar bile var neden öyle dedi anlamış degilimAyy canım yaa nerden bileceksin. Neyse ki artık öğrenmişsin çaresi de elbet bulunuraşılama sende cidden işe yarayabilir Hadi inşallah
Yaaa aynı hislerdeyiz ama ben test yapmadım kan daha net olsun diye bende Perşembe olmazsam kan vercem p.tesi İnşAllah vardır herşeyin hayırlısı12. Gunumde yaptım perşembe regl olmazsam kan testi yaptircam kısmet artik
Ayyyy çok sevindimKızlar aşılamanın 11. günü dün kaset testte silik çizgi gördüm bugün kan verdim pozitif şükürler olsun hamileyim
12. gün kanda çıkıyor yani çok beklemenize gerek yokbekleyen herkes pozitifleri görsün inşallah
aa süper senin adına sevindim. ben 9.günü test yaptım ne negatifti bu yüzden hiç cesaretim yokKızlar aşılamanın 11. günü dün kaset testte silik çizgi gördüm bugün kan verdim pozitif şükürler olsun hamileyim
12. gün kanda çıkıyor yani çok beklemenize gerek yokbekleyen herkes pozitifleri görsün inşallah
Canım aşılama işlemi yapılsa bile evde siz de değerlendirin diyor drlar belki o yüzden mi acaba.Yarar mı dersiniz cidden doktor vajinismussan direk tüp bebek dedi moralimi bozdu Bende eşimde Bi sıkıntı yok tutar diye düşünüyorum zaten sadece vajinusmus olupta asilama yapanlar bile var neden öyle dedi anlamış degilim
Canım senin 11. Gün o zaman yaaaa çünkü bende 19unda oldum benim 10. Gün. Kafalar yandı18 Şubat'ta aşılama oldu o günü saymazsam 9.gun sayarsam 10. Gün umarım vardır herşeyin hayırlısı benim kasık ağrısı var dün başım döndü bı kaç kere bugün de yorgunum başım ağrıyor göğüs hassasiyeti var hafif bakalım yaa hayırlısı Allah'tan
Yaaa çok sevindimmm çok mutlu oldumKızlar aşılamanın 11. günü dün kaset testte silik çizgi gördüm bugün kan verdim pozitif şükürler olsun hamileyim
sağolasın canım ben de umutsuzdum ne yalan söyleyeyim inşallah devam eder gebeliğimAyyyy çok sevindimkendi kendime mutsuz olduğum bir anda yüzüm güldü, umut oldun.. sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Belirtiler yaşadın mı hiç?
sağolasın bazen idrarda çıkmıyor adet olmazsan kan verirsin canımaa süper senin adına sevindim. ben 9.günü test yaptım ne negatifti bu yüzden hiç cesaretim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?