Aşılama Şubat ayında aşılama yaptıranlar hadi beraber bekleyelim🤰👶

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hiç belirti yok canım bugün erken gebelik testi yaptım negatif malesef inşallah sizinkiler pozitif olur
İnşallah kaç gün sonra test yaptn belki testte yanlışlık vardır en sağlıklısı kan vermek Hayırlısi olsun

Benim rahim girişim kısmen kapalıymış oyuzeen doğal olmuyormus

Sizler rahim filmini nezaman cekindiniz
Ben reglim bitti sonraki gün gittim çektirdim canım, sebebi de biraz şu, hani birliktelik olur da bir ihtimal hamile olursan film çekilirken diye.. belki senden istemez film, yoksa istedi mi?

E o zaman belki o yüzden olmuyo rahim filmi ile açılacak hepsi. Seni de en az 1 ay açıldıktan sonra doğal yolla dene diye bekletilebilirler
Birde normalde en az 8 santim olması gerekirken benim 4 santim çıktı vajinam az giriyodu penis kendimi vajinismus sandim çok yiprattim

Birde normalde en az 8 santim olması gerekirken benim 4 santim çıktı vajinam az giriyodu penis kendimi vajinismus sandim çok yiprattim
Ayy canım yaa nerden bileceksin. Neyse ki artık öğrenmişsin çaresi de elbet bulunur aşılama sende cidden işe yarayabilir Hadi inşallah

Ayy canım yaa nerden bileceksin. Neyse ki artık öğrenmişsin çaresi de elbet bulunur aşılama sende cidden işe yarayabilir Hadi inşallah
Yarar mı dersiniz cidden doktor vajinismussan direk tüp bebek dedi moralimi bozdu Bende eşimde Bi sıkıntı yok tutar diye düşünüyorum zaten sadece vajinusmus olupta asilama yapanlar bile var neden öyle dedi anlamış degilim

12. Gunumde yaptım perşembe regl olmazsam kan testi yaptircam kısmet artik
Yaaa aynı hislerdeyiz ama ben test yapmadım kan daha net olsun diye bende Perşembe olmazsam kan vercem p.tesi İnşAllah vardır herşeyin hayırlısı

aşılama gününüde sayarsak bugün 11. gün ve kasık ağrım dün gece bayağı rahatsız etti. belimde ağrı var. göğüslerde hassasiyet ve dokununca ağrı var ama gerginlik ve sertleşme yok. kabızlık devam ediyor ondan dolayı gaz problemide yaşıyor olabilirim. Sanırım klomenden dolayı kuruluk yaşıyorum. normalde regl günüme yakın akıntım olurdu. 2 gündür farkettiğim şeyde genelde akşam olunca belirtiler yoğunlaşıyor.

sizlerde durum nasıl?

Kızlar aşılamanın 11. günü dün kaset testte silik çizgi gördüm bugün kan verdim pozitif şükürler olsun hamileyim
12. gün kanda çıkıyor yani çok beklemenize gerek yok bekleyen herkes pozitifleri görsün inşallah

Ayyyy çok sevindim kendi kendime mutsuz olduğum bir anda yüzüm güldü, umut oldun.. sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Belirtiler yaşadın mı hiç?

aa süper senin adına sevindim. ben 9.günü test yaptım ne negatifti bu yüzden hiç cesaretim yok

Canım aşılama işlemi yapılsa bile evde siz de değerlendirin diyor drlar belki o yüzden mi acaba.
Canım senin 11. Gün o zaman yaaaa çünkü bende 19unda oldum benim 10. Gün. Kafalar yandı
Yaaa çok sevindimmm çok mutlu oldum Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin hadi anlat bize neler oldu nasıl oldu. Belirtiler neydi ? Eşlerde herhangi bir sorun var mıydı

Ayyyy çok sevindim kendi kendime mutsuz olduğum bir anda yüzüm güldü, umut oldun.. sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Belirtiler yaşadın mı hiç?
sağolasın canım ben de umutsuzdum ne yalan söyleyeyim inşallah devam eder gebeliğim belirtilerim adet belirtisi kasık ağrısı hala var hatta neredeyse test yapmayacaktım dedim tutmadı herkeste farklı olur tabi..umudunu kaybetme diliyorum senin de pozitif olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…