- 24 Ağustos 2021
- 1.759
- 1.061
- 63
Sana bi şey sorabilir miyim benim beta hcg 2,5 çıktı adetim de 3 Mart yükselir mi sence benim de umudum yok ama merak sadecesağolasın canım ben de umutsuzdum ne yalan söyleyeyim inşallah devam eder gebeliğimbelirtilerim adet belirtisi kasık ağrısı hala var hatta neredeyse test yapmayacaktım dedim tutmadı herkeste farklı olur tabi..umudunu kaybetme diliyorum senin de pozitif olsun
yaa çok teşekkür ederimYaaa çok sevindimmm çok mutlu oldumAllah tamamına erdirsin inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin hadi anlat bize neler oldu nasıl oldu. Belirtiler neydi ? Eşlerde herhangi bir sorun var mıydı
Yaaa valla kendim hamileymişim gibi sevindim Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin İnşallah bebeğiniKızlar aşılamanın 11. günü dün kaset testte silik çizgi gördüm bugün kan verdim pozitif şükürler olsun hamileyim
12. gün kanda çıkıyor yani çok beklemenize gerek yokbekleyen herkes pozitifleri görsün inşallah
Valla benim kafa yandi hemde sağlam yandi çünkü çok yoruldumCanım aşılama işlemi yapılsa bile evde siz de değerlendirin diyor drlar belki o yüzden mi acaba.
Canım senin 11. Gün o zaman yaaaa çünkü bende 19unda oldum benim 10. Gün. Kafalar yandı
Yaaa çok sevindimmm çok mutlu oldumAllah tamamına erdirsin inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin hadi anlat bize neler oldu nasıl oldu. Belirtiler neydi ? Eşlerde herhangi bir sorun var mıydı
Hiç bilmiyorum ki canım benim değerim 76 lı bişey çıktı.. ama burda yükselenleri gördük daha gününe varmış benim adet günüm dündü erken gebelik testi yaptın mıSana bi şey sorabilir miyim benim beta hcg 2,5 çıktı adetim de 3 Mart yükselir mi sence benim de umudum yok ama merak sadece
Bugün kan verdin 2,5 çıktı ben biraz daha bekliyeyim gecikirsem test yapayım o zamanHiç bilmiyorum ki canım benim değerim 76 lı bişey çıktı.. ama burda yükselenleri gördük daha gününe varmış benim adet günüm dündü erken gebelik testi yaptın mı
teşekkür ediyorum canım sen de hamile kalacaksın bir vesile gerekiyor Allah uğraşanların yanındadırYaaa valla kendim hamileymişim gibi sevindim Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin İnşallah bebeğinibelirtilerin neler
İnşallah yaa 1 düşük olduteşekkür ediyorum canım sen de hamile kalacaksın bir vesile gerekiyor Allah uğraşanların yanındadırbelirtilerim adet belirtisi gibi benim farklı bişey yok şimdilik daha çok erken çünkü
Sağol canım benimsağolasın canım ben de umutsuzdum ne yalan söyleyeyim inşallah devam eder gebeliğimbelirtilerim adet belirtisi kasık ağrısı hala var hatta neredeyse test yapmayacaktım dedim tutmadı herkeste farklı olur tabi..umudunu kaybetme diliyorum senin de pozitif olsun
Çok güzel maşallahyaa çok teşekkür ederimbizim 1 seneye yakın olmuyordu hsg çektirdim temiz çıktı ama yaştan dolayı amh biraz sınırlarda bende. Eşimde hız hareketlilik sorunu vardı takviye kullanıyorduk vitamin ve arı sütü ama yavaş yükseliyordu değerler..aşılama deneyelim dedi doktor ama biz yazın tüp bebek için uğraşırız diye düşünüyorduk denememiş olmayalım diye aşılama olduk sonuç pozitif çok şükür rabbime.. darısı bekleyen herkese olsun inşallah sizlerin de pozitif haberini duyalım amin
İnan ki ben de öyleyim artık elimden geleni yaptım hayırlısı deyip beklemekten başka çare yokValla benim kafa yandi hemde sağlam yandi çünkü çok yoruldum
Herşeyin hayırlısıdiyip bekliyorum
Aynen öyle Rabbim yar ve yardımcımız olsun İnsAllah isteyen herkese versin Rabbim aratmasın İnsAllahÇok güzel maşallahçok uğraştırmadan gelmiş mucizen
İnan ki ben de öyleyim artık elimden geleni yaptım hayırlısı deyip beklemekten başka çare yok
İnşallah pozitif olur benim bugün akıntıya karışık bir lekelenme oldu hafif kasık batması da ama negatif çıkınca çok umutlanmak istemiyorum ama burda 12. Gun negatif olup sonra pozitif gören var kanda inşallah reglden degildirYaaa aynı hislerdeyiz ama ben test yapmadım kan daha net olsun diye bende Perşembe olmazsam kan vercem p.tesi İnşAllah vardır herşeyin hayırlısı
İnsAllah aşılamanın kaçıncı günü senin benimle aynımıydın unuttum vallaİnşallah pozitif olur benim bugün akıntıya karışık bir lekelenme oldu hafif kasık batması da ama negatif çıkınca çok umutlanmak istemiyorum ama burda 12. Gun negatif olup sonra pozitif gören var kanda inşallah reglden degildir
Asilama gününü saymazsak 13 canimİnsAllah aşılamanın kaçıncı günü senin benimle aynımıydın unuttum valla
Anladım canım belirtilerin var mı yani varsa da ne hissediyorsun İnşallah tutmuştur bebişAsilama gününü saymazsak 13 canim
Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin İnşallah bebeğinizi dua eder dua beklerimyaa çok teşekkür ederimbizim 1 seneye yakın olmuyordu hsg çektirdim temiz çıktı ama yaştan dolayı amh biraz sınırlarda bende. Eşimde hız hareketlilik sorunu vardı takviye kullanıyorduk vitamin ve arı sütü ama yavaş yükseliyordu değerler..aşılama deneyelim dedi doktor ama biz yazın tüp bebek için uğraşırız diye düşünüyorduk denememiş olmayalım diye aşılama olduk sonuç pozitif çok şükür rabbime.. darısı bekleyen herkese olsun inşallah sizlerin de pozitif haberini duyalım amin
bendede aşırı kuruluk varİnşallah pozitif olur benim bugün akıntıya karışık bir lekelenme oldu hafif kasık batması da ama negatif çıkınca çok umutlanmak istemiyorum ama burda 12. Gun negatif olup sonra pozitif gören var kanda inşallah reglden degildir
Ayyy canım hadi inşallah yaaaaİnşallah pozitif olur benim bugün akıntıya karışık bir lekelenme oldu hafif kasık batması da ama negatif çıkınca çok umutlanmak istemiyorum ama burda 12. Gun negatif olup sonra pozitif gören var kanda inşallah reglden degildir
Kuruluk derken nasıl yani ? Akıntınız mı yok benim de akıntı çok çok azbendede aşırı kuruluk varkarnımada ağrı giriyor. sanırım olmadı regl tarihim 3-4 mart
İnşallah ya senin ne kadar kaldı canimAyyy canım hadi inşallah yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?