Aşılama Şubat ayında aşılama yaptıranlar hadi beraber bekleyelim🤰👶

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sana bi şey sorabilir miyim benim beta hcg 2,5 çıktı adetim de 3 Mart yükselir mi sence benim de umudum yok ama merak sadece

Yaaa çok sevindimmm çok mutlu oldum Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin hadi anlat bize neler oldu nasıl oldu. Belirtiler neydi ? Eşlerde herhangi bir sorun var mıydı
yaa çok teşekkür ederim bizim 1 seneye yakın olmuyordu hsg çektirdim temiz çıktı ama yaştan dolayı amh biraz sınırlarda bende. Eşimde hız hareketlilik sorunu vardı takviye kullanıyorduk vitamin ve arı sütü ama yavaş yükseliyordu değerler..aşılama deneyelim dedi doktor ama biz yazın tüp bebek için uğraşırız diye düşünüyorduk denememiş olmayalım diye aşılama olduk sonuç pozitif çok şükür rabbime.. darısı bekleyen herkese olsun inşallah sizlerin de pozitif haberini duyalım amin

Yaaa valla kendim hamileymişim gibi sevindim Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin İnşallah bebeğini belirtilerin neler

Valla benim kafa yandi hemde sağlam yandi çünkü çok yoruldum
Herşeyin hayırlısı diyip bekliyorum

Sana bi şey sorabilir miyim benim beta hcg 2,5 çıktı adetim de 3 Mart yükselir mi sence benim de umudum yok ama merak sadece
Hiç bilmiyorum ki canım benim değerim 76 lı bişey çıktı.. ama burda yükselenleri gördük daha gününe varmış benim adet günüm dündü erken gebelik testi yaptın mı

Hiç bilmiyorum ki canım benim değerim 76 lı bişey çıktı.. ama burda yükselenleri gördük daha gününe varmış benim adet günüm dündü erken gebelik testi yaptın mı
Bugün kan verdin 2,5 çıktı ben biraz daha bekliyeyim gecikirsem test yapayım o zaman

Yaaa valla kendim hamileymişim gibi sevindim Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin İnşallah bebeğini belirtilerin neler
teşekkür ediyorum canım sen de hamile kalacaksın bir vesile gerekiyor Allah uğraşanların yanındadır belirtilerim adet belirtisi gibi benim farklı bişey yok şimdilik daha çok erken çünkü

teşekkür ediyorum canım sen de hamile kalacaksın bir vesile gerekiyor Allah uğraşanların yanındadır belirtilerim adet belirtisi gibi benim farklı bişey yok şimdilik daha çok erken çünkü
İnşallah yaa 1 düşük oldu3 yıl geçti aradan bir daha olmadı umudum aşılama İnşaallah tutar Rabbim isteyen herkese nasip etsin İnşallah

Sağol canım benim tüp bebeğe hazırlanırken annesini daha fazla yormak istemedi demekki sürpriz yaptı darısı hepimizin başına olsun

Çok güzel maşallah çok uğraştırmadan gelmiş mucizen
Valla benim kafa yandi hemde sağlam yandi çünkü çok yoruldum
Herşeyin hayırlısı diyip bekliyorum
İnan ki ben de öyleyim artık elimden geleni yaptım hayırlısı deyip beklemekten başka çare yok

Çok güzel maşallah çok uğraştırmadan gelmiş mucizen

İnan ki ben de öyleyim artık elimden geleni yaptım hayırlısı deyip beklemekten başka çare yok
Aynen öyle Rabbim yar ve yardımcımız olsun İnsAllah isteyen herkese versin Rabbim aratmasın İnsAllah

Yaaa aynı hislerdeyiz ama ben test yapmadım kan daha net olsun diye bende Perşembe olmazsam kan vercem p.tesi İnşAllah vardır herşeyin hayırlısı
İnşallah pozitif olur benim bugün akıntıya karışık bir lekelenme oldu hafif kasık batması da ama negatif çıkınca çok umutlanmak istemiyorum ama burda 12. Gun negatif olup sonra pozitif gören var kanda inşallah reglden degildir

İnsAllah aşılamanın kaçıncı günü senin benimle aynımıydın unuttum valla

Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin İnşallah bebeğinizi dua eder dua beklerim hayırlı akşamlar

bendede aşırı kuruluk var karnımada ağrı giriyor. sanırım olmadı regl tarihim 3-4 mart

Ayyy canım hadi inşallah yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…