Hiç belli olmaz canım ümidini kesme hemen benim 12. Gün negatif çıktı erken gebelik ona rağmen Bi ihtimal diyorum benimde 3 mart regl inşallah birlikte güzel haber veririzbendede aşırı kuruluk varkarnımada ağrı giriyor. sanırım olmadı regl tarihim 3-4 mart
evet. çok hafif çok az yani akıntı bile değildir yani. bir kaç yorumda bunun klomenle alakası olduğunu yazmışlar.Kuruluk derken nasıl yani ? Akıntınız mı yok benim de akıntı çok çok azsanırım benimde olmadı aşılamanın 10. Günü
Öyle düşünme sakın Rabbim gönlümüze göre verir İnşAllahKuruluk derken nasıl yani ? Akıntınız mı yok benim de akıntı çok çok azsanırım benimde olmadı aşılamanın 10. Günü
Bugüne kadar hiç belirti olmadı aslında hep olmadı diyordum zaten bugün Bi kaşıkla batma oldu bir iki şuan ağrı var ara ara birde bugün lekelenme oldu normalde regl belirtim de olmaz zaten bakalım inş kuzum hepimiz bebisleri bizlerle olsun bu ayAnladım canım belirtilerin var mı yani varsa da ne hissediyorsun İnşallah tutmuştur bebiş
Yaaaa hadi İnsAllah canım çok sevindim İnsAllah tutar tutmuştur hayırlı haberlerle İnsAllanBugüne kadar hiç belirti olmadı aslında hep olmadı diyordum zaten bugün Bi kaşıkla batma oldu bir iki şuan ağrı var ara ara birde bugün lekelenme oldu normalde regl belirtim de olmaz zaten bakalım inş kuzum hepimiz bebisleri bizlerle olsun bu ay
Aşılma günü sayarsam 10. Günİnşallah ya senin ne kadar kaldı canim
Klomen kullanmadım benevet. çok hafif çok az yani akıntı bile değildir yani. bir kaç yorumda bunun klomenle alakası olduğunu yazmışlar.
Amin canım inşallah yaaaaÖyle düşünme sakın Rabbim gönlümüze göre verir İnşAllah
Yaaaa inşallah o ağrılar bebişin ağrılarıdır.Bugüne kadar hiç belirti olmadı aslında hep olmadı diyordum zaten bugün Bi kaşıkla batma oldu bir iki şuan ağrı var ara ara birde bugün lekelenme oldu normalde regl belirtim de olmaz zaten bakalım inş kuzum hepimiz bebisleri bizlerle olsun bu ay
Amin canım senin nasıl gidiyor var mı belirtinYaaaa inşallah o ağrılar bebişin ağrılarıdır.
evet benimde başlardı reglden önce akıntı. ama normal zamanda bile bu kadar kuru kaldığımı hatırlamıyorum. benim anatomiye aykırıAşılma günü sayarsam 10. Gün
Klomen kullanmadım benfostimon diye bi iğne vuruldum yumurta gelişmesi için ama benim regl öncesi 2 gün falan olur akıntım normalde de. bilmiyorum canım ya test yapmadan anlaşılmıyor
Amin canım inşallah yaaaaŞu an bütün belirtilerim rutindekiler gibi. Sadece belim fazla ağrıyor bu ay Günler ilerledikçe umut Azalıyor sanki
Yaaa ben anlamıyorum ya da belirti yok. Akıntım yok denecek kadar az göğüs hassasiyeti kasık batmaları falan her ay yaşadığım gibi. Bu ay ilginç olan tek şey belim ağrıyoAmin canım senin nasıl gidiyor var mı belirtin
Ayyy benim de yapasım var aslında yarın 11. Gün oluyor erken ama sankievet benimde başlardı reglden önce akıntı. ama normal zamanda bile bu kadar kuru kaldığımı hatırlamıyorum. benim anatomiye aykırıyarın sabah erken gebelik testi yapsammı bilmiyorum.
Bel ağrıları önemli belirtilerin diyor İnternet'e inşallah bebisin etkisidir bunlar güzel haberler alırız sendenYaaa ben anlamıyorum ya da belirti yok. Akıntım yok denecek kadar az göğüs hassasiyeti kasık batmaları falan her ay yaşadığım gibi. Bu ay ilginç olan tek şey belim ağrıyo
İnşallah canım yaaa inşallah senin de pozitife dönsün. Sen de yok mu belirtiBel ağrıları önemli belirtilerin diyor İnternet'e inşallah bebisin etkisidir bunlar güzel haberler alırız senden
Bugün batma oldu bir iki arada kasık ağrısı bide akıntı ile karışık lekelenme oldu inşallah bebistendirİnşallah canım yaaa inşallah senin de pozitife dönsün. Sen de yok mu belirti
Ayyy hadi inşallah yaaa napcaksın peki bekleyecek misin yoksa test kan falan mı ?Bugün batma oldu bir iki arada kasık ağrısı bide akıntı ile karışık lekelenme oldu inşallah bebistendir
Perşembe regl günüm hep gününde olurum eğer olmazsam cuma sabahı test yaptırırım diye düşünüyorumAyyy hadi inşallah yaaa napcaksın peki bekleyecek misin yoksa test kan falan mı ?
offf ne stresli bir dönem yani zaman hiç geçmiyor sankiPerşembe regl günüm hep gününde olurum eğer olmazsam cuma sabahı test yaptırırım diye düşünüyorum
Malesef geçmiyor bide herkes test yaptır diyip duruyor iyice stres oluyor insanofff ne stresli bir dönem yani zaman hiç geçmiyor sanki
Regl öncesi ağrın olur mu böyle birde belirtileri aynı diyorlar hamilelikte reglin inşallah bebisin seninlediryine kasık ağrısı yoğunlaşmaya başladı. nedense geceleri daha çok oluyor. ben galiba regl olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?