Aşılama Şubat ayında aşılama yaptıranlar hadi beraber bekleyelim🤰👶

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bendede aşırı kuruluk var karnımada ağrı giriyor. sanırım olmadı regl tarihim 3-4 mart
Hiç belli olmaz canım ümidini kesme hemen benim 12. Gün negatif çıktı erken gebelik ona rağmen Bi ihtimal diyorum benimde 3 mart regl inşallah birlikte güzel haber veririz

Anladım canım belirtilerin var mı yani varsa da ne hissediyorsun İnşallah tutmuştur bebiş
Bugüne kadar hiç belirti olmadı aslında hep olmadı diyordum zaten bugün Bi kaşıkla batma oldu bir iki şuan ağrı var ara ara birde bugün lekelenme oldu normalde regl belirtim de olmaz zaten bakalım inş kuzum hepimiz bebisleri bizlerle olsun bu ay

Yaaaa hadi İnsAllah canım çok sevindim İnsAllah tutar tutmuştur hayırlı haberlerle İnsAllan

İnşallah ya senin ne kadar kaldı canim
Aşılma günü sayarsam 10. Gün
evet. çok hafif çok az yani akıntı bile değildir yani. bir kaç yorumda bunun klomenle alakası olduğunu yazmışlar.
Klomen kullanmadım ben fostimon diye bi iğne vuruldum yumurta gelişmesi için ama benim regl öncesi 2 gün falan olur akıntım normalde de. bilmiyorum canım ya test yapmadan anlaşılmıyor
Öyle düşünme sakın Rabbim gönlümüze göre verir İnşAllah
Amin canım inşallah yaaaa Şu an bütün belirtilerim rutindekiler gibi. Sadece belim fazla ağrıyor bu ay Günler ilerledikçe umut Azalıyor sanki

Yaaaa inşallah o ağrılar bebişin ağrılarıdır.

evet benimde başlardı reglden önce akıntı. ama normal zamanda bile bu kadar kuru kaldığımı hatırlamıyorum. benim anatomiye aykırı yarın sabah erken gebelik testi yapsammı bilmiyorum.

Amin canım senin nasıl gidiyor var mı belirtin
Yaaa ben anlamıyorum ya da belirti yok. Akıntım yok denecek kadar az göğüs hassasiyeti kasık batmaları falan her ay yaşadığım gibi. Bu ay ilginç olan tek şey belim ağrıyo

evet benimde başlardı reglden önce akıntı. ama normal zamanda bile bu kadar kuru kaldığımı hatırlamıyorum. benim anatomiye aykırı yarın sabah erken gebelik testi yapsammı bilmiyorum.
Ayyy benim de yapasım var aslında yarın 11. Gün oluyor erken ama sanki

Yaaa ben anlamıyorum ya da belirti yok. Akıntım yok denecek kadar az göğüs hassasiyeti kasık batmaları falan her ay yaşadığım gibi. Bu ay ilginç olan tek şey belim ağrıyo
Bel ağrıları önemli belirtilerin diyor İnternet'e inşallah bebisin etkisidir bunlar güzel haberler alırız senden

yine kasık ağrısı yoğunlaşmaya başladı. nedense geceleri daha çok oluyor. ben galiba regl olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…