Aşılama Şubat ayında aşılama yaptıranlar hadi beraber bekleyelim🤰👶

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Regl öncesi ağrın olur mu böyle birde belirtileri aynı diyorlar hamilelikte reglin inşallah bebisin seninledir
yataklara düşürmez ama böylede olmazdı açıkcası hafif bir kırık ağrı gibi düşün. acaba 4 yumurta olduğu için mi bu ağrı sabah yapıcam test bakalım

yataklara düşürmez ama böylede olmazdı açıkcası hafif bir kırık ağrı gibi düşün. acaba 4 yumurta olduğu için mi bu ağrı sabah yapıcam test bakalım
Yumurta catlarken olur genelde o yüzden yumurta fazlalığından olduğunu düşünmüyorum bebisten bence sabah güzel haberler ver bizede

Dün gece kasık ağrısıyla uyandım ve beni çok zorladı. artık inanmaya başladım regl olacağıma bu yüzden test yapmadım.
hala kasık ağrım var. cesaretim olursa yarın test yaparım

Şimdi gördüm sağlıkla büyüsün inşallah
Tebrik ederim

Aşılama gününü de sayarak 11. Günüm test yaptım sabah negatif malesef o kadar temizki çatlamanın etkisi falan tamamen geçmiş. Tertemiz bi tek çizgi çıktı
anladım canım bir sonraki denemede inşallah üzülmemek elde değil ama toparlanıp devam ediyoruz

Aşılama gününü de sayarak 11. Günüm test yaptım sabah negatif malesef o kadar temizki çatlamanın etkisi falan tamamen geçmiş. Tertemiz bi tek çizgi çıktı
Yaa üzüldüm ama adete kadar bekle yinede sonradan pozitif gören de çok canim

bugün aşılama dahil 12.gün. 3-4 mart regl tarihim. bugün yoğunluklu olarak sol kasık ağrısı, batması, sol göğüs ucu hassiyetii ve ayakta durunca bel ağrısı rahatsız edici durumdaydı. akıntı az ama beyaz geliyor. kabızlık hala devam ediyor. yarın sabah test yapıcam. Regl olacağımı hissediyorum. hayırlısı

Son düzenleme:
Yaa üzüldüm ama adete kadar bekle yinede sonradan pozitif gören de çok canim
Ya evet biraz erken yaptım testi biliyorum ama ne biliyim hiç belirti akıntı falan yok belli aslında tutmadığı yani. Tabi allahtan Ümit kesilmez de bakalım bekleyeceğiz. Sende durum ne ?

Erken gebelik testi mi kaset mi yapacaksın? İnşallah pozitif çıkar. benim bugün 11. Gündü test yaptım negatif

Ya evet biraz erken yaptım testi biliyorum ama ne biliyim hiç belirti akıntı falan yok belli aslında tutmadığı yani. Tabi allahtan Ümit kesilmez de bakalım bekleyeceğiz. Sende durum ne ?
Benim lekelenme arttı ilk defa böyle lekelenme yaşıyorum ama bence progestandan regl olcam diye düşünüyorum iki gün kaldı bakalım

Benim lekelenme arttı ilk defa böyle lekelenme yaşıyorum ama bence progestandan regl olcam diye düşünüyorum iki gün kaldı bakalım
Büyük ihtimalle bende progestan iğne olarak kullandım bende yaşayacağım kesin o lekelenmeleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…