- 20 Şubat 2022
- 485
- 279
- 53
yataklara düşürmez ama böylede olmazdı açıkcası hafif bir kırık ağrı gibi düşün. acaba 4 yumurta olduğu için mi bu ağrıRegl öncesi ağrın olur mu böyle birde belirtileri aynı diyorlar hamilelikte reglin inşallah bebisin seninledir
Yumurta catlarken olur genelde o yüzden yumurta fazlalığından olduğunu düşünmüyorum bebisten bence sabah güzel haberler ver bizedeyataklara düşürmez ama böylede olmazdı açıkcası hafif bir kırık ağrı gibi düşün. acaba 4 yumurta olduğu için mi bu ağrısabah yapıcam test bakalım
umarım. sen yapıcakmısın testYumurta catlarken olur genelde o yüzden yumurta fazlalığından olduğunu düşünmüyorum bebisten bence sabah güzel haberler ver bizede
Perşembe regl günüm olmazsam cuma kan testi yaptırmayı düşünüyorum.umarım. sen yapıcakmısın test
Şimdi gördüm sağlıkla büyüsün inşallahyaa çok teşekkür ederimbizim 1 seneye yakın olmuyordu hsg çektirdim temiz çıktı ama yaştan dolayı amh biraz sınırlarda bende. Eşimde hız hareketlilik sorunu vardı takviye kullanıyorduk vitamin ve arı sütü ama yavaş yükseliyordu değerler..aşılama deneyelim dedi doktor ama biz yazın tüp bebek için uğraşırız diye düşünüyorduk denememiş olmayalım diye aşılama olduk sonuç pozitif çok şükür rabbime.. darısı bekleyen herkese olsun inşallah sizlerin de pozitif haberini duyalım amin
canım benim teşekkür ederim tez zamanda darısı başına inşallahŞimdi gördüm sağlıkla büyüsün inşallah
Tebrik ederim
canım test yaptın mı nasılsınAyyy hadi inşallah yaaa napcaksın peki bekleyecek misin yoksa test kan falan mı ?
Aşılama gününü de sayarak 11. Günüm test yaptım sabah negatif malesefcanım test yaptın mı nasılsın
Devlet bir ay ara veriyor sonrakinde yapacağım genecanım benim teşekkür ederim tez zamanda darısı başına inşallahsen ne yapacaksın karar verdin mi 2. aşılamaya başlıyor musun bu ay
anladım canım bir sonraki denemede inşallah üzülmemek elde değil ama toparlanıp devam ediyoruzAşılama gününü de sayarak 11. Günüm test yaptım sabah negatif malesefo kadar temizki çatlamanın etkisi falan tamamen geçmiş. Tertemiz bi tek çizgi çıktı
Öyle tabi hayırlısı böyle imiş diyorumanladım canım bir sonraki denemede inşallah üzülmemek elde değil ama toparlanıp devam ediyoruz
Yaa üzüldüm ama adete kadar bekle yinede sonradan pozitif gören de çok canimAşılama gününü de sayarak 11. Günüm test yaptım sabah negatif malesefo kadar temizki çatlamanın etkisi falan tamamen geçmiş. Tertemiz bi tek çizgi çıktı
Ya evet biraz erken yaptım testi biliyorum ama ne biliyim hiç belirti akıntı falan yok belli aslında tutmadığı yani. Tabi allahtan Ümit kesilmez deYaa üzüldüm ama adete kadar bekle yinede sonradan pozitif gören de çok canim
Erken gebelik testi mi kaset mi yapacaksın? İnşallah pozitif çıkar. benim bugün 11. Gündü test yaptım negatifbugün aşılama dahil 12.gün. 3-4 mart regl tarihim. bugün yoğunluklu olarak sol kasık ağrısı, batması, sol göğüs ucu hassiyetii ve ayakta durunca bel ağrısı rahatsız edici durumdaydı. akıntı az ama beyaz geliyor. kabızlık hala devam ediyor. yarın sabah test yapıcam. Regl olacağımı hissediyorum. hayırlısı
Benim lekelenme arttı ilk defa böyle lekelenme yaşıyorum ama bence progestandan regl olcam diye düşünüyorum iki gün kaldı bakalımYa evet biraz erken yaptım testi biliyorum ama ne biliyim hiç belirti akıntı falan yok belli aslında tutmadığı yani. Tabi allahtan Ümit kesilmez debakalım bekleyeceğiz. Sende durum ne ?
Büyük ihtimalle bende progestan iğne olarak kullandım bende yaşayacağım kesin o lekelenmeleri.Benim lekelenme arttı ilk defa böyle lekelenme yaşıyorum ama bence progestandan regl olcam diye düşünüyorum iki gün kaldı bakalım
yapıcamda formalitedenErken gebelik testi mi kaset mi yapacaksın? İnşallah pozitif çıkar. benim bugün 11. Gündü test yaptım negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?