Aşılama Şubat ayında aşılama yaptıranlar hadi beraber bekleyelim🤰👶

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Of offff ne Deyim arkadaşım yaaaa üzülme desem olmuyor duş alacağım diye girdim yarım saat ağlayıp çıktım şimdi
ben anlayamıyorum. herhangi bir sorun yokken olmamasının nedeni nedir!
çocuk yapmayı beceremiyoruz diyelim, bu seferde aşılama olmadı. ben vazgeçiyorum

ben anlayamıyorum. herhangi bir sorun yokken olmamasının nedeni nedir!
çocuk yapmayı beceremiyoruz diyelim, bu seferde aşılama olmadı. ben vazgeçiyorum
Ben de anlamıyorum yaa bizim de sorun yok bu ay 2 yumurtam vardı milyonlarca sperm Rabbim bizi evlat kokusuna layık görmüyor

o kadar ağrı, acı, sızı hepsi boşunaymış.
Ya benim dr da yapılacak herşeyi yaptı mükemmel bir ekiple çalışıyor daha iyisi olamazdı yani çok para verdim bi aşılamaya göre ama olmadı. Şimdi dr a da suç bulamıyorum adam yaptı yani. Her detayı düşündü. Olmadı

Merhaba bende yarın doktora gideceğim büyük ihtimal aşılama yapılabilir siz maliyet o kadar ne kadar ödediniz? Bilgi verebilir misiniz?

Aşılama inın 6.günü bugün henüz bir belirtim yok tutarsa veya tutmazsa da yazacağım. Rabbim ben dahil kimsenin kucağını boş bırakmasın, herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Hangi ilaç ile yumurtaları büyüttünüz acaba

Bugün test yaptım da çok silik çıktı sevinsem mi bilemedim erken mi davrandim aceba bugün 12. Gün eğer cuma günü adet olmazsam kan vercem dualarınızı bekliyorum kasık ağrısı var hafif göğüs hassasiyeti var yorgunum bu kadar uamrim hamileyimdir herşeyin hayırlısı olsun

Test resmini atar mısın bakalım. İnşallah vardır

Eklentiler

• IMG_20220302_113606_203.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_20220302_112652.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…