- 20 Şubat 2022
- 485
- 279
- 53
Of offffhatta az önce yaptım test negatifti.
ben anlayamıyorum. herhangi bir sorun yokken olmamasının nedeni nedir!Of offffne Deyim arkadaşım yaaaa üzülme desem olmuyor duş alacağım diye girdim yarım saat ağlayıp çıktım şimdi
Ben de anlamıyorum yaa bizim de sorun yok bu ay 2 yumurtam vardı milyonlarca spermben anlayamıyorum. herhangi bir sorun yokken olmamasının nedeni nedir!
çocuk yapmayı beceremiyoruz diyelim, bu seferde aşılama olmadı. ben vazgeçiyorum
4 yumurtam vardı. yani 1 tanesidemi olmaz! şaka gibiBen de anlamıyorum yaa bizim de sorun yok bu ay 2 yumurtam vardı milyonlarca spermRabbim bizi evlat kokusuna layık görmüyor
Olmayınca olmuyor işte canım keşke elimizde olsa4 yumurtam vardı. yani 1 tanesidemi olmaz! şaka gibi
İğneler ilaçlar hastaneye git geller işten izin almalar parası en kötüsü de umudumuzo kadar ağrı, acı, sızı hepsi boşunaymış.
Ya benim dr da yapılacak herşeyi yaptı mükemmel bir ekiple çalışıyor daha iyisi olamazdı yani çok para verdim bi aşılamaya göre ama olmadı. Şimdi dr a da suç bulamıyorum adam yaptı yani. Her detayı düşündü.o kadar ağrı, acı, sızı hepsi boşunaymış.
Merhaba bende yarın doktora gideceğim büyük ihtimal aşılama yapılabilir siz maliyet o kadar ne kadar ödediniz? Bilgi verebilir misiniz?Ya benim dr da yapılacak herşeyi yaptı mükemmel bir ekiple çalışıyor daha iyisi olamazdı yani çok para verdim bi aşılamaya göre ama olmadı. Şimdi dr a da suç bulamıyorum adam yaptı yani. Her detayı düşündü.Olmadı
6 bini geçti hepsi toplam ilaçlar vs. İnşallah sizin tutarMerhaba bende yarın doktora gideceğim büyük ihtimal aşılama yapılabilir siz maliyet o kadar ne kadar ödediniz? Bilgi verebilir misiniz?
Hangi ilaç ile yumurtaları büyüttünüz acabaEşim ve bende bir sorun yoktu sebepsiz infertilite tanısı koymuştu doktorlar. Açıkçası tutması İçin bişey yapmadım aşılama olduğumu düşünmemeye çalıştım ve test gününe kadar kafamı hep meşgul ettim. Ekstra bişey yapmanıza gerek yok olacağı varsa oluyor birde doktor progestan verdi aşılamadan sonra onu kullandım.
Merhaba, femera ileHangi ilaç ile yumurtaları büyüttünüz acaba
Bir farklılık hissediyor musunuz4 mart regl tarihim. aşılamadan henüz 7 gün geçti.
Bugün test yaptım da çok silik çıktı sevinsem mi bilemedim erken mi davrandim aceba bugün 12. Gün eğer cuma günü adet olmazsam kan vercem dualarınızı bekliyorum kasık ağrısı var hafif göğüs hassasiyeti var yorgunum bu kadar uamrim hamileyimdir
Test resmini atar mısın bakalım. İnşallah vardırBugün test yaptım da çok silik çıktı sevinsem mi bilemedim erken mi davrandim aceba bugün 12. Gün eğer cuma günü adet olmazsam kan vercem dualarınızı bekliyorum kasık ağrısı var hafif göğüs hassasiyeti var yorgunum bu kadar uamrim hamileyimdirherşeyin hayırlısı olsun
Tabi ki atayım da umarım sizde görürsünüzTest resmini atar mısın bakalım. İnşallah vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?