Kelin dermanı olsa kendi başına sürermişNe güzel ben bi tekstil firmasında çalışıyorum yönetici asistanıyım. inşallah ikimizinde bu aşılama tutar da iş stresinden de kurtulmuş oluruz. Vereceğin bir tavsiye var mı şunu ye veya şunu yap diyeceğin
Doğru vallaKelin dermanı olsa kendi başına sürermişDoktorum kendini çok yorma zorlama falan dedi. Ben ilk aşılama da hiç yatıp dinlemedim bundan işte 2 gündür yatıyorum ama yarım mecburen işe başlamak zorundayım.
Doğru tutacaksa ne yaparsan yap tutuyor ama bizdeki çaba ve umut işte. Aminn ikimizin de olucak inanıyorum. Güzel olumlamalar yapalım❤ senin test yapmak için 2 hafta var sanırım beklemek zordurElinden geliyorsa 2 gün sırt üstü yat ilişki falan da önerirse hemen duşa girme biraz bekle ayaklarını yukarı kaldır. Ya tbai öncelik Allah nasip edecek tutmadıktan sonra ne yaparsan yap tutmuyor. Umarım rabbim gönlümüzdeki muradı nasip eder
Evet ben 15 _17 gün olsun sonra yapmayı düşünüyorum umudum yokta ne bileyim Allah büyüktürDoğru tutacaksa ne yaparsan yap tutuyor ama bizdeki çaba ve umut işte. Aminn ikimizin de olucak inanıyorum. Güzel olumlamalar yapalım❤ senin test yapmak için 2 hafta var sanırım beklemek zordur
bende senin gibi düşünüyorum dayanabilirsem beklicem 15-16 günEvet ben 15 _17 gün olsun sonra yapmayı düşünüyorum umudum yokta ne bileyim Allah büyüktür
Erkenden yapınca da çıkmıyor sonradan üzülüyorum. Zaten tutmamışsa adet olurum büyük ihtimalle geçen sefer 16. Gün adet oldumbende senin gibi düşünüyorum dayanabilirsem beklicem 15-16 gün
Merhaba canım hayırlı cumalarErkenden yapınca da çıkmıyor sonradan üzülüyorum. Zaten tutmamışsa adet olurum büyük ihtimalle geçen sefer 16. Gün adet oldum
kaçıncı günde gelişir acaba. Önceki takiplerimde 12-13. günde görünüyordu şimdi hiç yokmuş dahaHayırlı cumalar olsun inşallahben öyle 3 kere gittim
inşallah güzel sonuçlar alırız stres yapmamaya çalışıcamBazen geç sonuş verebiliyor canım hiç sıkıntı etme
ben de bugun oldum ama karnım şiş ve karsığım ağırıyorMerhaba hayırlısı olsun inşallah sonucunuz güzel olur . Bende bu gece ignemi vurup cuma günü aşılamami olucam benimde ikinci aşılamam olucak inşallah
Benm bugun 3. Günüm benmde ağrım varben de bugun oldum ama karnım şiş ve karsığım ağırıyor
2. AşılamamıydıBen de bugün itibariyle aşılama sürecine başladımm, inşallah son olurrr
Yok hayır ilk olacak ta. Aşılaması tutan o kadar az ki şimdiden içimi ufak bir endişe sardı..2. Aşılamamıydı
Öyle düşünme herkesin aynı olacak diye bir şey yok. Benim hiç gebeliğin olmadı tutmamasını ona bağladım inşallah bu sefer ikimiz de iyi haberler verirzYok hayır ilk olacak ta. Aşılaması tutan o kadar az ki şimdiden içimi ufak bir endişe sardı..
Ben de hiç gebe kalamayanlardanım.. 1.5 yılda kimyasal bile olmadı ya döllenemiyor ya tutunamıyor.. İnşallah tutacak olumlu düşünelimÖyle düşünme herkesin aynı olacak diye bir şey yok. Benim hiç gebeliğin olmadı tutmamasını ona bağladım inşallah bu sefer ikimiz de iyi haberler verirz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?